Scudo Sports

Ankara'nın trafiğinde yol bisikleti ile 50dk

Scudo
eleştirmek en güzel en rahat şey. arkadaş elbette tehlike arzeden işler yapmış ama o yollarda başka türlü gitmek çok da kolay değil. ankara trafiğinde araç sürücülerinin yol vermek gibi bir huyları yok.

Bende herkes gibi kendi fikrimi yazıyorum ve diğer arkadaşların yazdıklarına katılmıyorum. Videonuz harika olmuş sürüş stilinize ise bayıldım benimde yapmadığım şeyler değil ama sizinkiler şahane olmuş, idolümsünüz :)

Şerit denen şeyden bihaber kuryeler ve elektrikli bisikletlere nasıl ayar oluyorsam, bu tiplere de o oranda ayar oluyorum. Sadece yaya trafiğine açık alanda afedersiniz mal gibi, bisikletinden inmeden, aheste aheste aralardan geçmeye çalışanlara ayar olduğum gibi ayar oluyorum bunlara da.

Ankara'ya sık sık uğrarım. Ankara trafiğinde karşıma çıkmayın sakın, sinyali verdiğim gibi şeridi değiştiririm. Bu ne rahatlıktır yahu? Trafikte taşıtlar motor ve motorsuz olarak ikiye ayrılırlar! Size şerit kullanmama hakkını kim veriyor? Resmen şerit kullanmamışsınız, rezillik. Hani kamyon-otobüs neyse, altına alır, pekmezinizi akıtır da; otomobillerden ne istiyorsunuz? Vücudunuzun üstünden geçen bir otomobil rahatlıkla yoldan çıkar yüksek hızda. Eskişehir Yolu gibi bir ana arterde oluşacak manzarayı düşünemiyorum bile...

Bunlara özenenlere de allahtan akıl fikir diliyorum. Tez zamanda aklınız başınıza gelir, kazasız-belasız şekilde umarım.

İyide sağ şerit diye yırtınıyorsunuzda bu ülkede sağ şeritmi var ? İzmirde bile sağ şeritten gitmeyi deniyorum trafik yoğun , yayalara kırmızı yanmış bi bakıyorum araçların arasından dalıyorlar karşıdan karşıya geçmeye.Işıklar ise 40-50 metre ilerisinde.Zaten doğru düzgün sağ şeriti bile kullanamıyoruz.Yolun sağına soluna park eden araçlar , yola atlayan mallar , çukurlar , araçların sıkıştırması ve daha niceleri.Kısacası kimse kendini bu ülkede bisikleti kurallı sürücem diye kandırmasın.Yollar , spor ve sporcuya verdiğimiz değerler ortada.Açın videoları izleyin , diğer ülkelerdeki köyleri ve refah seviyesini.....:uyku:

• Beğen
Tepkiler: Murat Ceyhan
Bu video bir başkaldırıdır, bir bisikletlinin çığlığıdır. :alkis:

Forumdaki herkesin kafası çalışıyor, bi videoyu çeken arkadaş düşünemiyor ihtimalleri. Mesaj geçmişini biraz karıştırdım daha önce aktörlerinden birinin araba olduğu kazayı anlatmış yani çoğumuzdan daha tecrübeli bu konuda. (link)

• Beğen
Tepkiler: sedat_slave
Videoya özenen arkadaşlar herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Daha geçtiğimiz günlerde adamın teki yol vermedim diye (verecek yolda yoktu zaten) üstüme kaü myon sürdü. E şimdi soruyorum size bu arkadaşımız böyle Allaha emanet giderken kaç tane aracı zor duruma soktu ? ve bu araçlardan kaçı arkadaşımızı ezmek istedi? gelir bir tanesi üstünden geçer sonra kanunda geçen maddeyi gösterir. Sende yok efendim yolun sağı bozuk,çapraz mazgal yok,yayalar yola atlıyor zıplıyor dersiniz. He tabi hayatta kalırsanız

Ek olarak: Bende kaza geçirdim. Burda anlatmak istemedim. Kazayı geçirdikten sonra ne arabaları geçmeye çalıştım nede kural ihlali yaptım. Tecrübe böyle birşey işte

@murataslan

Aynen Kardeşim Bende 4-5 Ay Önce Böyle Yaparken Arabanın Bile Bile Ani Fren Yapması Sonucu Çarptım İlla Bazı Şeyleri Öğrenmek İçin Yaşamak Gerekmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
araç sürücüleri, bisikletlere karşı tepkili olmaya da başlıyor. 1 kez böyle makas yapan bisikletli görünce bi nefret doğuyor içlerinde, ben yolda sakin sakin kenardan giderken bile ÖZELLİKLE yakınımdan geçiyor, aynasını sürtücek nerdeyse. o an içinden "sen misin bana makas" atan diyordur eminim..

ucu bize de dokunuyor yani :) kurunun yanında..

öyle araba sürücüleri varki ön tarafında 3 arabalık boş yer olmasına rağmen, senin en sağ taraftan geldiğini aynadan görüyor ve sen tam onunla aynı hizaya gelince sanki kendisi koşarak geçiyormuş gibi havaya kapılırcasına o üç arabalık mesafede gaza basıp seni geçiyor ve sonra ya kaldırımla arasındaki mesafeyi daraltıyor yada paşa, paşa sırasını bekleyip senin arkandan bakıyor. Bu durumda; bu adam senin oradan rahat, rahat geçip evine gitmene sinir oluyordur muhtemelen. Ozaman ne yapıcaz üstümüze çamur bulaşmasını istemiyorsak balçıkdan uzak durucaz.

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Video sahibi uye gibi bisiklet suruculeri yuzunden, diger bisikletliler de risk altina giriyor. Bu tarz bir surusle Ankara trafiginde size cok karismayabilirler ama Istanbul gibi bir yerde inip saldiran bile olabilir. Sozun kisasi cok ama cok yanlis bir is yapilmis ve marifet gibi de video cekilip yayinlanmis. Bu uyeyi hakli bulup begenen arkadaslar ise bisiklete yeni baslayan veya kani deli akan genc kardeslerimize kotu ornek olduklarinin farkindalar mi acaba?

evet forumda genç dostlarımız var bir de benim gibi 56 lık fosil var ,
genç dostlarım ateşli tabi onlar bu bir isyan diyor,
şöyle düşünelim istanbulda ,izmirde ve ankarada doğru dürüst sağ şeritten bize bisiklet yolları yok ise biz ne yapacağız ,
kendimizi öksüz bi çocuk gibimi hissedeceğiz,

valla gençken bende asi idim ne makaslar yaptım çünki kızgındım kırgındım isyankar idim
bizi adam yerinemi koyulardıki,
zart üstüne çıkarlar taksi dalar mavi otobüs dalar ,vs vs ,sorun istanbulda avrupa yakada bisiklet yollarının hak getire olması tabi aynı zamanda anadolu yakada ,
bu gün beni affedin ben çok makas attım ama araçlar yavaş gidiyor idi
çünki trafik kapalı idi ,avrupa yakada idim sarıyere sahilden gidildi kortej ile 10 kasım münasebetiyle yolu kapattık ama herkes bize korna çaldı bu gün, el salladı ,
bayraklar var idi atanın resimleri,
dönüşü sahilden değilde maslaktan çıkarak yaptım tek döndüm oradan zati çok dönmüş idim ,
evet trafik felç idi sağda bisiklet yolu imiş o ne ki, yok öyle bi şey ,bi sürü kavşak, tabi keriz değiliz, bekledim ondan sonra geçtim
4 tekerler 100 ile kavşağa geliyor idi ,son anda direksiyonu kırıyorlar idi bura çok sakat ,
neyse sağ salimen geldik ,çok kısa zamanda geldim epey araçı geride bıraktım kafayı yemişlerdir herhalde
yav bu millet enayi be dostlar ,,

Videoyu beğendim ben :) Kendinize dikkat edin ama araçların arasından gitmek çok tehlikeli. Ainiden burnunu sağa sola çıkartanlar olmuyor değil. Tır arkası takip de güzel :D 80'e yaklaştınız sanırım ?

Aklıma ghost rider geldi :evil:

4:18'den sonrasını izleyin

Ümitköy kavşağından öyle bir çıkmışsın ki şeride, ben orada 1-2 dakika beklediğimi biliyorum :) ne diyeyim, performansın ve sürüş kabiliyetin gayet iyi bu konuda tebrikler, ama trafik kurallarını da bir o kadar hiçe saymışsın, hem kendini hem sürücüleri tehlikeye sokacak hareketler yapıyorsun, çekirge bir sıçrar iki sıçrar...

Video süper... Özellikle bazen o kadar dar alanlardan geçmişsinki şaşırdım kaldım...

@Kudret Kurtcebe

Hahaha son cümle iyiymiş. Aynen katılıyorum.

Bizim buradaki komşu dükkanın sahibi de geçen sitem etti bana. Aynı anda çıkıyoruz ama sen beni Yeşilköy kavşakta geçiyorsun, biz de bisiklet mi alsak acaba, dedi. :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
Başınıza bir kaza gelmemesi sevindirici,

Trafikte daha dikkatli bisiklet sürmemiz gerekiyor,ayrıca sürdüğünüz yol tehlikeli..

Geri