Scudo Sports

Ankara'da bisikletli kurye

"(link)"ın yazarlarından/yapımcılarından olan "Yıldıray Karakiya" sanırım bir ara İstanbul'un tek bisikletli kuryesiydi. Hala yapıyor mu bilmiyorum ama.
Bir de (çok yanlış biliyor da olabilirim :)) Ares Kurye sanırım (link) hizmeti veriyor veya vermeye çalışıyor..

Düzenleme: Bayağı bakındım, artık yapmıyormuş.. Eski sitesinin adresi bisikletninjasi.com idi. Artık çalışmıyor bile site :)
Bir de eski (link)buldum orası da en son 2010'da güncellenmiş. Sanırım zamanının çoğunu artık Bir Dolap Kitap'a ayırıyor :)

Scudo
eğer istanbulda olursa yaparım amada ülkemizde daha çok motorlu kuryelere rehabet görüyor yani bisikletli kuryeler çok tutulmaz bence

eğer bu iş için kararlıysanız bende sizin arkanızdayım liseyi bile anakaraya transfer etmeye karar verdim eğer böyle bir şey olursa okuldan sonra size yardım edebilirim

çok güzel bir gelişme olur,millet biraz olsun spor yapmış olur,trafik zaten keşmekeş,nüfus çoğalıyor insanlar sürekli araç alıyor,trafik dahada çekilmez hale gelecek

Şu vidyoyu izledikten sonra ne kadar güzel bir iş demiştim.

Son durumda (link) bisiklet kurye Ankara'da hizmet vermiyormuş.

(link) Ankara'da varmış ve bisiklete ayrı bir yaklaşım sergilenmiş.

Deneyim sahibi olan var mı ?

arkadaşlarımla paylaştım. umarım ilgilenen birileri çıkacaktır. ancak, ankara da fazladan dikkatli olmalısınız. yolunuz açık olsun. tekerinize taş değmesin.

@d.berkay abi bende düşünüyorum aslında

ankarada halen var mı bisikletli kuryelik yapabileceğimiz bir uygulama? bilgisi olan var mı?

ankarada halen var mı bisikletli kuryelik yapabileceğimiz bir uygulama? bilgisi olan var mı?

Sanırım yok. İstanbul'daki "Patronsuz Kurye" oluşumunu darlıyorlar arada Ankara'da da faaliyet gösterin diye. Adamlar biz size öğretiriz kendiniz bir grup oluşturun başlayın niye bizden bekliyorsunuz diyor ama hala ilk kurşunu atacak birisi çıkmadı.
Bahçeli, Emek, Beşevler, Kızılay falan o civarlarda çok da güzel olur gibi.

• Beğen
Tepkiler: qtay ve Rhodiumm
Sanırım yok. İstanbul'daki "Patronsuz Kurye" oluşumunu darlıyorlar arada Ankara'da da faaliyet gösterin diye. Adamlar biz size öğretiriz kendiniz bir grup oluşturun başlayın niye bizden bekliyorsunuz diyor ama hala ilk kurşunu atacak birisi çıkmadı.
Bahçeli, Emek, Beşevler, Kızılay falan o civarlarda çok da güzel olur gibi.
ULAK ile iletişime geçtim, bu yazın sonuna doğru bisikletli kurye operasyonlarını Ankara'ya da taşıyacaklarını belirttiler.
Bahsettiğiniz Patronsuz Kurye oluşumunu Ankara'da da başlatsak ne güzel olur aslında. Yok mu ki yapabilecek birileri..?

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Geri