Scudo Sports

Ankara'da Bisiklet Kazası; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Scudo
Bu üzücü olay burada kapanmamalı,federasyonlar,dernekler,kuruluşlar artık birşeyler yapmalı,bugün ona yarın bizlere!!!,lütfen bu konunun üstünde duralım unutulmasın..

Bunlara ek olarak,bisiklet satan işyerleri de destek olmalı,sonuçta vicdanen bu tür organizasyonlar düzenlendiğinde,destek olmalılar..

ALLAH rahmet eylesin çok korkuyorum şu arabalardan saygısızlık uste seviyede biz ne kadar temkinli ve dikkatli de olsak illaki çıkıyor birileri ...

Çok üzücü, huzur içinde yatsın :(

Bugün benim de gözümün önünde polis arabası bisikletli genç bir kıza çarpıyordu.Polis muhtemelen kısa şort giymiş kızın bacaklarına kilitlenmişti, çünkü çarpacak hiçbir durum yoktu ortada.Yol bomboş, trafik yok.Polis aracı karşıdan karşıya geçen bisikletliye doğru hiç hız kesmeden gelip, son 20 metrede lastikleri ciyak ciyak öttürerek fren yaptı.Hatta herkes kafasını çevirip baktı "kesin çarpışma olur bu kayma sesinden sonra" diye.Herif bir de özür dileyeceğine fırça attı iyi mi!

yaaaw, nasıl üzüldüğümü anlatamam........ :( gencecik bir kızımızın hayatı sonlandı.....yazıklar olsun! kime kızsam, neye kızsam bilemiyorum. sisteme mi, bakanlığa mı,belediyeye mi, araba kullanmaktan aciz insanlara mı, trafik kurallarına ve hatta bütün genel kurallara uymayan cahil, beyinsiz insanlara mı, yazıklar olsun yaaa. Arkadaşlar, lütfen özellikle trafikte mümkün olduğu kadar kullanmamaya çalışalım. kullanmak zorunda kalırsak ya da istersek mutlaka kask ve dizlik kullanalım. herşeyden önemlisi, memleketimizin trafikteki durumunu unutmayalım... :(

• Beğen
Tepkiler: tt2000
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

@Tolga Can
Bisikleti ilk aldım Sirkeci'den eve gidiyorum. Yolda jipe binmiş insan olmayan bir varlık tarafından iki defa sıkıştırıldım.
çok haklısınız, Jipe binen 3 şeriti de kendine parsellenmiş sanıyor sanırım.

Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir ihsan etsin... Ancak bisiklet ulasim araci olarak gorulmedigi, hukumet ve belediyelerce cocuklarin karne hediyesi algisindan ote gecemedigi surece, trafikte olmalarina tahammul, bisiklet suruculerine dikkat ve saygi duyulmasi cok zor. Hatta son gezi olaylarindan sonra bisiklet kaski ile bisikletinden o an icin uzak kalan birisine eylemci gozuyle bakilmasi ve hatta bazi polis siddeti videolarinda tartaklanmalari inanilmaz! Bisiklet ureticileri, dernekler ve bisiklet kullanicilarinin organize olup tepkilerini gostermemesi, gerekli yasal duzenleme ve bisiklet yollarinin yapilmamasinda en buyuk etkenlerden. Allah hepimize selamet versin ve trafikte insana ve diger tum tasitlara saygili suruculerle karsilasmayi nasip etsin...
Kisacasi Turkiye'deki pek cok sey gibi isimizi yine Allah'a havale ettik. Ne zaman kendi isimizi kendimiz cozumleyecegiz acaba???

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Derneklerin ve Organizasyon yapan insanların,neden bu gibi durumlarda sesleri çıkmıyor? sadece turlar için mi dernek kurulur ?

Avrupanın bisikletçiye bakış açısını,aşağıdaki video'dan izleyiniz

(link)

Nerde böyle medeniyet bırak bisiklet yoluna park eden arabayı da yolda gidene saygıları olsa bunlar yaşanmazdı Allah yakınlarına sabır versin..

Ankara'da olsaydım muhakkak katılırdım.

Allah anne-babasına sabırlar versin, ne diyeyim insanın boğazına birşey düğümleniyor, şu memleketin haline bak. koca koca yollar yapıldı, çiftlik bulvarı diye bilmemne bulvarı diye 1 metre bisiklet yolu yapılsın dişimi kıracağım bu şehirde. Araba cumhuriyeti oldu karşıdan karşıya geçmeye korkuyoruz. Bisiklete binmek gerçektekten kamikaze Ankara megaköyünde.

Hergün işe giderken bisikletli birkaç kişi görüyorum, genellikle kavşak noktalarında durup bekliyorlar yazık düz gidecekler arkalarından 100km ile üzerlerine araçlar geliyor, hayır araçların da suçu yok dizayn öyle, yazık gerçekten yazık bizlere...

Başımız sağ olsun, Allah ailesine sabır versin.

Geri