Scudo Sports

Ankara

Yok mu demetevler-urankent civarı oturan?her sabah 4.30 da antremana çıkıyorum ama yalnızım.Acaba bir bisikletli arkadaşım varmı yakınımda oturan?

Scudo
Arkadaşlar Ahlatlıbel kavşağında buluşmak için yer ve zaman belirtelim.

Tarık arkadaşımız o tarafı iyi biliyor onun öncülüğünde ortalama 20+20 km lik bir tur düzenleyebilriz.

Bu cumartesimi? saat kaçta ve nerde? aranızda banada yer varmı :D

@ali can çalış

bende Geotec race kadro aldım ama yavas yavas toparlıyorum
1 ayı bulur herhalde tam bınebılecek hale getırmek :)

yalnızsın evet :D ben yakın değilim malesef benden kötü biride bulamazsın hem bisiklet hem yaş açısından :DDD

Benimde yaşım 17 performansıma uygun biri olsa yeter :D.BEnim bisikletimde bianchi stratos muntazam birşey değil :D

bende performans fışkırıo :D full süspansion 17 kplik salco novayla arka lastik inin şiişirtcem lastik dişli 1.90 cst shimano revoshift 21 vites ona ağmen çok süper sürüom :D hele 40-50 basamklı merdivenlerden uçuom 20şer 20 şer iniom resmen :D yokuşlar zorluo tabi arka amortisör var ama bisikletime göre baya hızlı çıkıom tanıdığım çoğo amortisörsüz insandan iyiyim

:D uff abi sen street&dj ye falan geçsene o zman hareket kabiliyetin nasıl ?

kabiliyet varda güzle bmxx için 1500 çıkarmak lazım bmx de asfaltta kullanılmaz .D:D ben mtb ile hareket yapom wheel up çok zor oluo ya ağırlık önde.

:D helal olsun.Bmx olsa kim bilir neler yaparsın :D

Ben bu forum sayfasına Sayın Kenan Hızır Şakrak beyin tavsiyesi ile kayıt oldum. Ankara Dikimevi'nde ikamet ediyorum. Yeni bir bisiklet aldım tamamen sağlık nedeniyle ancak alıştıktan sonra ne yapabilirim yakında göreceğim, tek şartım kendimle yarışmamam olacak. Aldığım bisiklet CARRARO H Race 473, şimdilik gezi resimlerini incelemekle zaman geçiriyorum. Sevgili Kenan Bey ile en kısa zamanda bizim için uzun olabilecek geziler yapma hayali kuruyorum. Malum yaşları ilerlemiş gruptayız. Tüm üyelere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

@Kenan Hızır ŞAKRAK

Sevgili Kenan Bey,

Şimdilik yakın çevrede dönüp duruyorum alışma devresi bitince bir çözüm bulacağız.:)

Sedat Bey,

Bak ne güzel, Cumartesi buluşacaklar... Kondisyonumun yeterli olacağını bilsem katılırdım ama bunlar genç, tozu dumana katıp giderler... Biz 50 yaş ve üstü grubuna dahil olmalıyız üstadım. :)

Bir de araştırma yaptım, sen bisikleti bayağı uygun fiyata almışsın... Güle güle kullan...

@Tarık Kalkan

selam,
ben de Dikmen tarafındayım.yarın 2 de pedallamak için geliyorum.dikmen tarafından gelecek olan var ise buluşabilirz.

Geri