Scudo Sports

Ankara

evet öle daha iyi olur . ben 12.30 da kızılaya geliyim . ordan özlem ablayi alir köprüye gideriz.

Scudo
O zaman ilk beraber buluşuyoruz, saat 12:15 de Meclisin önünde küçük bir park var bliyormusun ? kaykaycıların kaydığı ? ben akay yokuşundan inecem ordan karşı emniyetin oraya geçeceğim , park'da buluşalım ortada havuz var.

Hepinize iyi sürüşler.Aranızda olmayı çok isterdim.Ama nasi değilmiş.

@M.Burak KARADAĞ

Erken çıkma şansın olursa bekleriz, buluşma saatini geç bir saate çekmek isterdik ama hava erken kararıyor artık o yüzden 14:00 gibi uygun gördük.

Sağolun teşekkür ederim.Fırsatım olursa belki gelirim.Bir tek cumartesilerim boş.Eymir için önümüzde planlanan gezi cumartesi olursa belki eymire gelebilirim.Ama 2 de ve yine aynı yerde olursa zor. :D babamı ikna etmem ve bisikletimi taşıtmam lazım ona.:D

Ufuk Kardeşim,
Kusura bakmayın, karışma olarak kabul etmeyin lütfen, ama Haydarcan'a yer tarifini Google Earth ile yaparsan umarım yararlı olur...

@Kenan Hızır ŞAKRAK

Est. abi biz haydarcan la beraber güvenpark'Da buluşup geleceğiz, özlem hanımada uyarsa onuda ordan alır geliriz.

Güvenparkta kaçta buluşacaksınız abi,? güvenpark bana yakın söz vermiyim ama gelebilirim.

12:20 gece orda buluşacaz kardeş, 12:30 da hareket edeceğiz.

Hmmm :D güvenparkta yattı anlaşıldı :D

@ufuk şen

Ben can'a dikmene gelmesini söyledim hastanenin oraya?dikmenden devam ederdik..ne yapalım şimdi güvenparkta mı olsun?

@özlem Er

Müsatimisiniz ? cepten arıyım mı ? :)

Ben biraz erken çıkıp, arabayı uygun bir yere park ettikten sonra, saat 14:00'te Köprüyü İncek istikametine doğru 100 metre geçtikten sonra sizleri bekleyeceğim.

Telefonum: 505 467 06 11 ( Ama Turkcell hatlı )

Görüşmek üzere...

Merhaba ben Gültekin ATALIK. Keçiörende şelalenin üstünde oturuyorum. bisikletimi daha yeni aldım. 2. Güzelçamlı Bisiklet Festivalindeydim orda çok memnun kaldım. delta bisikletten geotech team aldım. P.tesi bisikletime kavuşacam. bundan sonra antreman yapmak ve dolaşmak istiyorum. Seninde uygun olduğu vakitler olursa bir program düzenleyebiliriz.

Bir dahaki geziye aranızda bende olurum inşallah :)

Evet tur çok süperdi, Tarık birazdan resimleri ekler çok güzel bir yol çok hoşuma gitti.

Bnde gelecektim ama nasip olmadı ya. :'(

Geri