Scudo Sports

Ankara

@haydarcan

dostum sen beni aradında numaranı bulamadım gizliden aramışsın sabah sabah bekledim kimse aramadı....

Scudo
Ufuk Kardeşim,
Dikmen Salkımsöğütte oturuyorum. Acaba Ahlatlıbel tarafında uygun parkur var mı ?
Eğer varsa, evden çıkınca bisikleti hiç arabaya yüklemeden gidip dönebilirim diye düşünüyorum...

@Kenan Hızır ŞAKRAK

Abicim sana bu arabayı bıraktıracağız göreceksin, arabayı boşver ahlatlıbel incek yolu üzerinde güzel parkurlar var ,Tarık arkadaşımız sürekli bu çevre üzerinde antreman yapıyor aynı zamanda pazar turlarımız var , eymir gölün'de sabah kahvaltısı yapıyoruz.

Senin ilk yapacağın olay ilk önce bisikletin üzerine bir km saati takıp, günde kaç km yapıyorsun ona bakman lazım.Yani bir nebze kendi kondisyonunu ölçeceksin daha önceden kullandım dediğine göre uzun turlar yapabilirsin 50-60 km lik.

Not: Bu arada dediğin yol güzergahı üzerinde arabayı almadan gidip dönebilirsin ahlatlıbel tarafına.

@Gt89

dostum sadece mamak diye sınırlandırmasak ya ben yenimahalle de oturuyorum taş çatlasa 1.5 saatte mamak'tayım şurda okullar açılana kadar sürem var ne kadar tur yaparsam kardır :)

Delta dışında bisiklet kiralayabileceğimiz nereler var acaba?

Bende mamakta oturuyorum ama sanırım yarım saatte gelebilirim oraya yada 45dakikada:).En yakın zamanda bisikletimide alayım.Bir Tur olduğunda bildirirseniz sevinirim :)

isteriz isterizde bu sabah tur yapıcaktık ama ben senin telefonu bulamadım dostum....

:D pardon ya tel gizlide kalmıs . ama ben de seni bkledim :D 05067530109 yarın çıakbilirz istersen

@haydarcan

uzaklık senin için sorun olmazsa bizim için sorun yok :in:

Ufuk Kardeşim,

Dediğin gibi en kısa zamanda bisiklete km. saati taktırıp ufak ufak antrenmanlara başlayacağım. Kondüsyon kazanmanın tek yolu bu... Sayenizde ben de bu yaşta olmama karşın motive oldum.

Selam ve sevgiler...

@Kenan Hızır ŞAKRAK

Abi sen çalışmaya başla kondisyonu en kısa sürede yakalarsın , bayramdan sonra burdaki arkadaşlarla toplanıp bir ahlatlıbel-incek yolu üzerinde tur düzenleriz.

Geri