Scudo Sports

Ankara

Scudo
@ilker KISA

Evet genelde her akşam 4 cadde ordan 2 ordan dikmen caddesinden geri 4 caddeye gidiyorum. Antreman yapacak başka yer yok malesef. Ben olabilirim :)

Eleman oda güzel

Ben de zamanında çok aramıştım ama yok.Seydişehir de bisikleti daha çok ulaşım amaçlı kullanıyorlar.Şuan üniversite de olduğum için ancak tatillerde Seydişehir e gelebiliyorum.Tatiller de denk gelirse birlikte pedallayabiliriz.İletişim bilgilerinizi özelden gönderirseniz,haberlerşiriz.

Eti alümiyum fabrikasında güvenlik şefi Ali İhsan bey var.Oda bisiklet kullanıyor.İrtibat kurabilirsiniz.Görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar.

Ben Utku.
Ben bu ay İzmir'den Ankara'ya taşındım. Forum'u takip ediyordum ama hiç yazmamıştım. Baktım ki Ankara'da kimseyi tanımıyorum, ilk mesajımı yazıp aranıza katılayım dedim.
İzmir'de düzenli bisiklet kullanıyordum. 2009 model Whistle Miwok'um var. Ankarada güzergahları pek bilmiyorum. Natoyolu civarında oturuyorum. Ankara'yı da az çok bilirim aslında ama trafiğine alışkın değilim. Bu yüzden pek cesaret edemiyorum bisikletle çıkmaya tek başıma.

Bunun dışında kondisyonum fena değildir. İzmir'de en çok şehir içi kullanıyordum, zaman zaman da dağa çıkmayı severim. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bisiklet grupları var mı? etkinliklerden nasıl haberdar olabilirim? PAB' ın etkinliklerini gözden geçirdim. Onda da henüz bilmediğim için yolları. Gittikleri yerden dönmede problem yaşayabilirim gibi geldi. Tabi bu tarafta oturan biri olursa gidilebilir. Bunun dışında en çok merak ettiğim, bana yakın olan Elmadağ diye bir ilçe var. Buradaki dağa bisiklet ile çıkmak mümkün mü? güzergah bilgisi nasıl eldeedebilirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
19 yil once ben de izmirden bu vahsi trafige gelmistim. dikkatli ol, buranin suruculeri bisikletlileri sevmez. ben ayrancida oturuyorum. senin bulundugun yere epey uzak, eymire gidebilirsin oradan

pabdan birisi illaki senin orda oturuyordur pab tur bitişinde tanışma olayına katılırsın orda söylersin gelecek var mı diye ben hep birileriyle geliyorum oldugum yere

Bisiklet gönül birliği(BGB) grubu var.Her pazar çıkıyorlar.Güvenpark tan hareket.Facebook sayfalarından takip edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
M.Ozkul arkadaşımız da BGB turlarının duyuruları için başlık açıyor forumda...
PAB gibi laylaylom diiller ama çok performanslı sürüşler de yapmıyolar... kolay-orta düzey parkurları seçiyorlar, başlangıç, orta düzeye daha çok hitap eden faaliyetler. ha iyi olanlar önden gidip oturulacak yerde yer tutuyolar mesela, dolayısıyla güzel bi pazar antrenmanı da yapmış olabiliyolar... zaman zaman uzun km'leri de deviriyolar...
yani aslında her derde deva bi grup. ve her pazar mutlaka bi turları.
katılmanı öneririm...

bi de, her şehir gibi ankara'nın da her yeri ve her yolu aynı değil...
o yüzden kendine nispeten güvenli yolları seçme şansın da var.
mesela cinnah'tan çok gözüm korkuyordu, meğer en güvenli yollardan biriymiş.. çünkü sağ şeritte yer yer araçlar park etmiş oluyo,
ve hızlı olan araçların hiçbiri sağ şeridi kullanmıyo =) (umarım böyle mutlu mesut devam ederim cinnah çıkmaya =) )

Teşekkürler; Geldiğinizde haber edebilirseniz birlikte pedallemek isterim.

Gelince haber ederim.Beyşehir e arazi üzerinden gidilebilecek bir rota çıkarmıştım.Kavak köyü üzerinden.Denk gelirse bi Beyşehir balık ekmek yaparız. :)

Mesajlar için teşekkürler sanırım pazar günkü tura katılacağım Forum'dan takip ederek.
Peki Elmadağ'a kadar çıkabilmek mümkün müdür? yol var mı? hangi güzergahtan gidilmelidir?

@utku yabaş

Evet Elmadağ'a çıkmanız mümkün... Kayak merkezine gidecekseniz... Tıp fak cad. > Natoyolu cad. yolunu takip edeceksiniz. Kızılay'dan 22 km civarında...

Geri