Scudo Sports

Ankara

odtü arazisi içerisinde genelde toprak yolda, ancak yer yer güzel patikalara sahip ve sıkça kullandığım bir parkur;

(link)

Scudo
Ankara Oran-Konya yolu arasında sürekli MTB ve Yol bisikleti ile antreman kişiler görüyorum.Benimde onlarla antreman yapabileceğime cevap verebılırler mi bende sizinle çalışmak istiyorum.Bisikletim Geotech Yol Bisikleti :D Her çarşamba ve cumartesi ve pazar 3 saat kadar çıkabiliyorum.Okul olduğu için hafta içi başka çalışamıyorum.

kazım bey yarın hava yağışlı olmazsa ben idmana cıkcam saat 10 gibi eymir yapmayı düşünüyorum..kesmezsede mogan

Barış abi siz çıkın ben zaten sabah okula gitcem ordan 1de filan cıkcam sonrada incekte okulum zaten

Sonra bisikletle Ahlatlıbele geçerim orda biraz gezer eve dönerim tabi 2den sonra antreman yapan olursa katılabilirimde :D

Onlardan biri kesin benim :D haftanın 5 günü geçerdim oralardan.Çetinemeçten direk konya yoluna ordan turan güneşten keçiörene ve sonra dikmene eve gelirdim taki geçen aya kadar :)

Yarın uzun zamandır binmediğim için pedallıycam neresi olursa olsun.

Şafak abi birlikte turlayabiliriz saat 2:00de filan ahlatlıbelde buluşuruz birlikte turlarız benim içinde iyi olur :) Tabi sanada uyarsa

O yol bisikletçilerinden biri de benim :D beraber pedallarız tabi iki benim numaram 0506 800 3540 haberleşelim :in:

Evet işte gördüğüm yol bisikletçisi sensin abicim yarın pedallarız inşallah arıyacağım fakat kontörüm yok :D

sizleri perşembe akşamları saat 8 de güvenparka davet edebilirim bizde tur düzenliyouz yaklaşık 30 kişi filan oluyoruz ama bu performans turu değil sadece gezi amaçlı a.o.ç anıtkabir bahçelievler sıhhıye vs yerlere gidiyoruz katılmak istiyenler perşembe akşamları 8 de güvenparkta olabilirler

@Anıl Akalp

bende bir tane var model değişecem satıyorum castello 200 tl bakmak istersen blackface_0666@hot adresinden ulaşabilirsin
:cool:

Bugün İncekte 2 Arkadaş Gördüm.Mtbci bu foruma üyedirler, büyük ihtimalle yüzler tanıdık geldi.İyi Tempo ile gidiyorlardı, tanışmak için bozmayayım dedim.Birinin bisikleti Siyah Scott veya Trekti Kırmızı kasklıydı.Tanışmak isterseniz cevap bekliyorum, birlikte pedallayabiliriz, haftasonları.

Geri