Scudo Sports

Ankara

Otobüsten indikten sonra aşti den ankaray adı verilen metromsu ulaşım aracına terminal binası içinden bağlantı var, kime sorarsanız gösterir, veya tabelaları takip edin zaten ankaray aşti nin çıkışında yer alıyor, bilet fiyatı 2 binişlik kart 3.4 ytl, gişeden biletinizi alın kızılay istikametine gidene binin (aşti zaten ankaray ın son durağı , ankaray oradan tekrar kızılay istikametine gidiyor), kapıların üzerinde durakların sırası var, her durak da da o durağın ismi yazıyor ve gelmeden anons ediliyor, kızılay durağında inin (aştiden ankaray ile tahmini 7 dk tutuyor). kızılay da indikten sonra ankaray ın güvenpark çıkışından çıkın yada görevlilere sıhhıye tarafına en yakın çıkışı sorun, çıktıktan sonra yine zafer çarşını birine sorarsanız size gösterir, bulunduğunuz konumdan sıhhıye ye doğru 5 - 6 dakikalık yürüme mesafesi, (ankaray dan metroya aktarma yapıp metro ile sıhhıye ye gidip oradan da bulabilirsiniz ama bence ilk seçenek daha kolay. )

• Beğen
Tepkiler: fecredall ve iskoc
Scudo
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve de cevabın için. ne kadar makbule geçti anlatamam.

yaklasık 1 ay önce ankaradaydık kayserıden geldık ama kımseyı goremedık acıkcası oysa ne hayallerle gıtmstk:( :rolleyes: neyse ınsallah bı dahakı sefere;)
saygılar

arkadaşlar trabzon da okuyorum ama ankarada oturuyorum bisiklet almam lazım ama biraz pahalı ikinci el falan bisiklet bakabileceğim bi yer biliyor musunuz veya ucuz tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı kredi kartı falan geçerli olan yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ediyorum.....

Batıkent - Anıt İş Merkezinde Delta Bisiklet şubesinde(Sanırım yakında ayrılıp Doğa Bisiklet olacak belkide olmuştur uzakta okumak zor :) ) Muhittin Baydan var (İsmini yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen) sana yardımcı olacaktır taksit ve kredi kartı seçeneklerinde elinden geleni yapar 2. el bisikletler de var ama tavsiye etmez ;)

Merhaba, balgat tarafında oturuyorsanız güngörler bisiklet var aşağı yukarı o fiyata işinizi görebilecek kron marka bir mtb toplayabilirsiniz..

keçiörende oturuyorum arakadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için bi de bu güngörler bisiklet tam olarak nerede söyler misin hepsini bakar bi kara veririm epey bi dolaştım forumu sayenizde epey bişeyler öğrenebildim bisiklet hakkında ve çok acemi olduğumu anladım çok sağolun hepiniz....

Şehirde kullanacaksanız,sıfır isterseniz şu modele bakabilirsiniz bence.
Salcano citysport 350 tl.
(link)

Ankara'da , 'e de bakmanı tavsiye ederim. Bütçenize göre birşeyler var. Bir de daha önceden açılmış konularda var. Birazda oradan bilgi edinirseniz "" kararını vermiş olursunuz...

Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@winger7

Balgatta, ama merkezde bir bisikletçi isterseniz sds bisikleti öneririm (link) alt tarafta adres yazıyor.

arkadaşlar hepimiz bildiğim arazi ve parkurları burada paylaşalım:) düzgün toplu ve yararlı bir başlık olsun :in: ben bildiklerimi söyleyeyim çayyolu semtinde mesa koruda eski mayın arazisi var.biraz küçük ama patikaları mevcut :) patika çekmem diyen olursa fena bir arazi değil ama çok amatörce.birde dodurga köyünde heryer arazi :D mutlaka gelin beklerim

@barış topcu

barış şu araziyi baya merak ettim havalar az iyileşsinde bir tur atalımsenle. balkonda mtb pek keyif vermiyor.

bir de bu parkurların google earth üzerinde göstersek harika olur:) fırsat bulduğumda odtü ormanında bildiğim iki adet patikanın google earthte gösterimini bu başlıkta yayınlayacağım ben de.

@Ahmet Bolgi

evet ya bende artık bisikleti eve aldımda malesef bende trainer yok.alcam inşallah.şu havadaki sertlik ve su birikintileri gitsin hemen çıkalım derim.

Lastiklerinize güveniyorsanız elmadağ kayakmerkezi güzel bi parkur olabilir :D

Hafif kar yağacak :D

Geri