Scudo Sports

Ankara

Scudo
Ben yenimahhallede oturuyorum.Küçüklüğümden beri bisiklete binmeyi çok severim ama demetevlerde çok dikkatli olmak gerekiyor.hem kaldırımda ki insanlar hem yoldaki araçlar sizi rahat bırakmıyorlar.Bisiklete bindiğinizi bin pişman ediyor. Şu an askerdeyim ank gelince ilk işim yeni bir tane bisiklet alacam çok özledim.

Merhaba Arkadaşalar

Pazar sabah 08:00 da (09.08.2009) eryaman optimum önünde buluşarak Kızılaya kadar trafiksiz bir yolda pedallıyacağız. Katılmak isteyen arkadaşlar haydi bekliyoruz.

0533 262 86 92 numaram

muratuste@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: sadana
Adanadayım ama bol katılımlı bir gezi olması dileğiyle..İyi forumlar..
Resimleri çekmeyi ve yayınlamayı unutmayın..:)

• Beğen
Tepkiler: muratuste
Konuyu nereye yazacagıma pek karar vermedim, umarım dogru yerdedir.. arkadaşlar 15 ağustos gibi 3-4 günlüğüne ankraya gelmeyi planlıyorum.ama daha once hiç gitmediğim için herhangi bi bilgim yok.tek başıma cadırda kalmayı planlıyorum,amacım sehiri gezmek anakarıyı gormek ve kucuk bı tatıl.bana keci orene en yakın kamp atabilceğim yeri soylermısınız? Anakarlı arkadaşların yardımı beklıyorum,teşekkürler, iyi forumlar..

valla ankarada böyle bir imkanın olabileceğini pek sanmıyorum. kent içinde zaten çadır kurulabilecek yer yok. üniversite kampüslerinin tamamında da bildiğim kadarıyla çadır kurmak yasak. kısacası benim sana önerim ufak ve ucuz bir otel bulman. hem ankara gibi büyük bir kentte, otelde kalmanın çadırda kalmaktan daha güvenli olacağı açık.

Ben Ankara - Keçiören'de oturan birisi olarak yakın çevrede kamp yapılabilecek güvenli bir yer olmadığını biliyorum.

Ankarada biraz zor, başkent oluşunun getirdiği sıkı yönetim, kamu kurum ve kuruluşları olsun, güvenlik gereksinimleri olsun buna zaten imkan vermez sana. Yani 5 dk sonra kardeşim bu ne çadır?, ne iş diye gelirlerse hiç şaşırma derim.

ya motel felan imaknım yok olsa zaten ugrasmam bile şehirde kamp atmaya ama elden ne gelir:) artık gelince bulucaz bi yer 1.5ye 2m

Keske ben de bir yer tavsiye edebilsem. Ama malum büyüksehir... hem güvenli olmaz, hem de izin vermezler. Burasi Antalya`ya benzemez.. cesit cesit insan var. Bence de ucuz bi otelde fealn konakla... Istersen Belediye ile temasa gec belki bir yer gösterebilirler... Bol sans...

@buffyz

Çadır yerine 15-20tl bi kenara koy derim bir gecelik bu rakamlara kalabileceğin yerler var. Sonuçta bisikletin var, eşyaların var, hem kafan, hem için rahat olur. Metropoller küçük şehirlere göre geceleri daha fazla risk taşır.

Bir de tek basinasin anladigim kadariyla... keske evim müsait olsa seni alabilsem...

ev olmaz hem rahatsız edemem hemde rahat edemem:) çok teşekkür ederim ilgin ize

o zaman tavsiyem, bahce ısıklandırması iyi olan bir camiye gidip cami hocasından ya da yeşillik alanı olan bir benzinciye gidip yetkiliden cadır icin izin istemen olabilir.. biraz daha güvenli olacaktır.. bisiklet turu tarzında bir sebepten konaklama ihtiyacı duydugunu varsayıyorum, zaten erken uyanman gerekecektir bu yüzden sorun yaratmayabilirler.. (namaz'a gelenler olmadan ya da benzincide müşteriler yogunlasmadan toplandıgını varsayarak) ama 3-4 günlük bir konaklama diyorsan o zaman her aksam baska bir benzinlik bulman gerekecektir =)

merhaba,

ismim furkan, 23 yaşındayım, odtü inşaat mühendisliği öğrencisiyim.

ortaokul ve lise boyunca çok severek kullandiğim bianchi aspid bisikletim ömrünü tamamladıktan sonra malesef çok sevdiğim halde bisiklet kullanmayı bırakmıştım.

araba, motorsiklet derken çok hareketsiz bir yaşam tarzına sahip olup tam 20 kilo aldım :)

ve artık zamanı geldi diyerek motorlu taşıtlarımı garaja çekip c.tesi günü scott aspect 50 bisiklet sahibi oldum. hem fiyat olarak hem model olarak kendime uygun olduğunu düşündüm (intersport'ta 750 lira 8 taksit araştırmalarım sonucu makul göründü) asfalt ve hafif arazide kullanmayı düşünüyorum

henüz ayarlarını ( gidon, vites takımı yeri vs...) tam yapamadım ancak genel olarak güzel.

biraz da kondisyon kazandıktan sonra gezilerde de aranızda bulunmak dileğimle, herkeze keyifli forumlar dilerim.

Herkeze merhaba olmaz!Herkese merhaba olur!Lütfen türkçemize dikkat edelim!Hem de bir öğrencisiniz!

@ali karagönlü

Önce siz kendi kapınızın önünü süpürün, sonra başkasına akıl verirsiniz.

1. Türkçe kelimesi büyük harfle yazılır.
2. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır.
3. Güzelim Türkçe'mizi katlederken, hiç olmazsa Türkçe kelimesini doğru yazın.

Ayrıca forumda açtığınız yeni konuda aynı hatalar devam ediyor.
Buyur bu da link: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=46870

@ali karagönlü

Çok haklısınız, özür dilerim. Yazarken dikkatsizlik yaptım, gönderince farkettim. Başka bir yere mesaj yazıp hemen düzelticekken yakalandım :)

Geri