Scudo Sports

Ankara

trafikte giderken şöförlerin sizi görmediğini varsayın ona göre davranın çünkü gerçekten öyle!

Scudo
@çağatay sakin

çayyoluda.. eskişehir yolundan gidip başkent üniversitesine yakın veya sonraydı hatırlamıyorum eczacıbaşı deposuna doğru sola dönünce o bölge.yeterince dağlık :D

@Atakan Çalışkan

tabi olur ankanın turu yokken birlikte eryaman da gezeriz bende eryamandan kimse yok diye üzülüyordum bu arada dr bean bisikletini satmış cener sen ben gezeriz doruk un yolu uzun da belki her zaman buraya gelemez sen eryamanın neresindensin ben 5. etap ben 16 yaşındayım sen?

Ankara'dan ben. Bisiklet konusundan pek anlamiyorum ama Kenan Veli kardesim sagolsun cok tavsiye etti forumu ve uye oldum.
+ Adet yerini bulsun tanisayim dedim :D

ne yapsin insanlar butun gol kenarlari su bagimlisi melih gokcek tarafindan kusatilmis durumda =)

tmm inşallah 20 temmuz gibi falan oradayım gezelim tozalım doğayla iç içe dış dışa olalım :D

www.rapidshare.com 'a gir, orada select file to upload yazıyor zaten. Sen bütün dosyaları rar.'larsın ondan sonra yüklersin oraya. Bütün hepisini at video falan bir klasöre ondan sonra rar.'la.

Geri