Scudo Sports

Ankara

29 Kasım temiz hava + kahvaltı + eğlence :)

Selam Ankara´lılar ;

29 Kasım Cumartesi Eymir gölüne hem miss gibi temiz havayı içimize çekmeye, hemde kahvaltı yapmaya gidiyoruz...

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

Buluşma yeri: A.O.Ç. Kavşağı
Buluşma saati : 9:30

http://img378.imageshack.us/img378/2626/adszet7.png

Scudo
Hangi güzergahtan gidiyorsunuz. Ben de biryerlerden katılabilirim.

Abi buluşma yerinde karar veririz,sanırım Konya yolu üzerinden gideriz.Nerden katılabilirsin ?

Ben Küçükesat'tan yola çıkacağım. Konya yolu üzerinde veya orman girişinde katılabilirim. Yalnız Oran'da orman içi çamurlu idi bu akşam. Orada sıkıntı olabilir. TRT yokuşundan veya direk Konya Yolu'ndan da inilebilir. Olmadı Eymir'de de katılabilirim size :D Herşekilde buluşuruz yani :)

serdar abi trtnin önünde buluşalım

Olur. 9:30 da buluşma, 10:00 da hareket etseniz, TRT nin önünde 11:00 gibi olursunuz tahminimce. Saat 11:00 de en TRT nin önündeki kavşakta olurum. Sabah görüşürüz :)

@Teberus

abi gec yazmıssın bea :eek: gelmeyeceksin diye gelmedik:rolleyes:

Ben ve iki hafif süvari Eymir etrafında üç tur attık, karnımızı doyurduk saat 14.30 gibi ayrıldık ama sizleri göremedik maalesef, bisikletlerini Ford TransitConnect e yükleyip giden iki kişi ve tek başına gelen bir kişi dışında bisikletli görmedik. Sanırım gelinmedi Eymir e...

@Mert Kabtan

Neyse :boese157: Bir dahaki sefere tam saat ve tam nokta kararlaştırırız, beraber pedallamış oluruz. Yarın sabah için plan nedir bu arada.

sitemize kayıtlı yada misafir arkadaşlarımızın şimdiden bayramlarını kutlarım...
bayram dönüşü görüşmek dileğiyle...

Tüm bisikletçi dostlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlar.Bol pedallı bayramlar dilerim.

Her Cumartesi 11.00-11.30 gibi Eymir'deyiz ama siz erken gittiğiniz için karşılaşmıyoruz anlaşılan.

Geri