Scudo Sports

Ankara

arkadaşlar atatürk sitesinde oturuyorum bu aralar eğmirde yürümek bisiklete binmekten daha mantıklı geliyor bana ama karda teker izlerinide görmüyor ve özenmiyor değilim...

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
Scudo
arkadaşlar 04/01/2009 sabah 8 30 da sds bisikletleleri panelvana yükleyip eymire gidilecek kar üstünde turlanacaktır. sabah herkesi beklioruz.muhtemel rotamız trt oran yokuşu kar ile kaplı olabileceğinden dolayı gölbaşı konya yolu gölbaşı tarafından girilecektir.

selamlar. ben Güneş Sinem ÇEVİK. 21 yaşındayım Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi yani eski adıyla spor akademesi Rekreasyon bölümü öğrencisiyim. Bisiklet hayatımın önemli bi parçası ne yazık ki 2 senedir kullanamıyorum yaşadıgım yer bune pek bi elverişli değil neyse ki bölümümün iyi yönü bahar döneminde bisikleti seçmeli ders olarak alacam vee özgürlüğe yeniden kavuşacam bu yüzden bahar döneminin bir an önce başlamasını istiyorum:) 5 yaşınada bisiklet kullanmaya başladım 2 tekerlekli markasını hatırlamıyorum şuan evde bi tane var ama o bisikleti kullanamıyorum çok ağır...
baharda bisiklet beni bekliyor olacak bende onu:)

@gns_snm

Bölümünüz sanırım Beytepe'de. Beytepe bisiklet sürmek için çok güzel bir yer,
geçen sene orda sürmüştük.Aşağıdaki linkden resimlere bakabilirsiniz

(link)

Foruma hoş geldiniz bir Ankara'lı daha bizlerle çok sevindim, git gide büyüyoruz :)

ben demetevlerde yaşıyorum ve burası pek bisikelli bir kıza alışık değiller. ama beytepede bisikletli ulaşımın başlamısını çok istiyorum.

Hoşgeldiniz..
Dediğiniz gibi malesef demetevler veya yenimahalle civarı henüz bisikletçileri çok tanımıyor.. Özellikle bayanlar için bu çok daha büyük bir sorun... Bende yenimahalle'de oturuyorum ancak gereç trafik olsun gerek diğer şartlar henüz yollarda bisiklet kullanmaya çok müsait değil.. Ancak Yenimahelle'deki kaldırımlar gayet geniş oldukları için kaldırımlarda rahatça bisiklet sürebilirsiniz.. Ancak bu noktada da trafikteki insanların bayanlara karşı olan tutumunu kestirmek çok güç.. Allah sabır versin diyorum :) umarım üniversitenizde bir an evvel bisiklet faliyetleri başlarda daha fazla mahrum kalmazsınız bu özgürlükten..
:

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@gns_snm

Bende demetevler oturuyorum. Burada en iyi bisiklet bianchi,salcano..vb. biliniyor. Kask takınca yarışçı, takmayınca çocuk muamelesi oldukça gelişmiş durumda. İşiniz gerçekten zor. :)

Öncelikle foruma hoşgeldin. Benim merak ettiğim bir şey var. Hacettepe'nin de Odtü gibi bir bisiklet topluluğu/takımı var mı acaba?

Bisiklet Foruma hoşgeldiniz, iyi paylaşımlar ve iyi eğlenceler dilerim, umarım bahara ve yeni bisikletinize en yakın zamanda kavuşursunuz :)

@gns_snm

hoşgeldiniz gezilerde her zaman herkesin yeri hazır tabi sizinde Görüşmek üzere

Özgürlük malesefki iki tekerde:eek:.., çünkü başka altarnatifi yok:D!!heheh
özgürlüğün en geniş açılımı= bisiklet olsa gerek;):eek:..

hosgeldin aramiza.... ankarali bisikletcilerin cogaldigini görmek ne güzel :)

HÜ nin bike toplulugu hakkinda bilgi verirmisin ? link var mi?

Kalkiyormusunuz?Konuyu update etmekte bana dustu :)

Geri