Scudo Sports

Ankara

merhaba arkadaşlar sınavlardan dolayı pek giremiodum siteye şimdide bi bakınayım dedim :)
Sınavlardan sonra turlara başlıcaz o zaman haberiniz olur yazarız buraya ;)

Bu arada fakar senide GÜDAK'a bekliyoruz madem Gazidesin gel... :)

Scudo
Arkadaşlar ankarada freeride tarzı binen kimse varmı? Varsa katılmak isterim. :Skull-175 Bisikletim ve ben el geldiğince binerim.

Herkese saygılar.

@temelbecer

Bence boyunuza uygun ve hafif bir bisiklet alın, sizi rahatsız atmesin çabuk yormasın. Sedona 771 önerebilirim Ankara da hem Erdoğanlar Bisiklette hem de Performans Bisiklette görebilirsiniz e sitelerinde var zaten

@heng

İsmail merhaba yenimahallenin neresinde oturuyosun acaba? bende y.mahalleliyim ama çoookk uzun zamandır ankara dışındayım anca yaz tatillerinde falan gelebiliyorum eğer geldiğimde kısmet olursa tanışırız belki...

bende ankarada yeni bisiklette başlamış biriolarak her faliyete katılmak istiyorum..msn:fatihxdemirci@hotmail.com

mutlaka görüşelim..

son iki gündür tek başıma köşkten odtü ormanına doğru gidip geliyorum:) her seferinde bisiklet izlerine rastladım ama bisikletli arkadaşları göremedim malesef:( bu arada odtü ormanının yanındaki koşu parkurunun üzerindeki karde ufak bir yol açılmış(koşan ve yürüyenlerin ayak izleriyle dolu) ve ayak izleri donmuş.. aşırı bozuk bir yol gibi:) ve oradan köşke doğru(yani hafif eğimli yokuş aşşağı) giderseniz çok zevkli oluyor:) ama elleriniz kollarınız tutmaz oluyo.. bence çok eğlenceli.. yolu düşenler dediklerimi deneyebilir sanırım:).. selamlar.. Burak..

@BuRroM

Yapma yaw. O gördüğün izler Erkut ile Erhan'a ait. Bugün öğleden sonra yine ordaydık. Bugi Bugiiii yaptık... Sen neden bizlerle iletişime geçmiyorsun. Bu Cumartesi akşamı Pedalsesi toplantımız var. Akşam 18.30'da Gazete kafede.(Tuna Caddesi, Öğütler Market Üzeri) Gelmek istersen bekleriz. Ankara Ekibi ile tanışmış olursun...

biliyodum toplanacağınızı ama gelemezdim:) bu arada iletişime geçmek isterim ama uzun süre bisikletle duramıyorum.. işte bir saat falan sadece evimden odtüye kadar gidip geri iniyorum.. hatırlarsan yazın mavi bisiklette bir engel vardı benim için:D telefonda.. işte o yüzden binemiyorum uzun süre..

Millet bende keçiörendeyim bisikletimi yeni aldım ve hertürlü etkinliğe varım.mutlaka haber bekliyorum...

Elbette haber verırız ne demek :) Ama bu aralar düzensizce kafamıza estikçe çıkoruz havaların toparlanması bekliyoruz bizde iyi bi organızasyon için..

Ankaradan ben Volkan. Haftasonları buluşalım, beraber cevre gezilerine çıkalım.

Merhaba,
Yeni kayıt oldum forumunuza. Henüz bisikletim yok, arayış içindeyim. Aslında traji komik bir öyküm var; önce motosiklet diye başladık, nasıl oldu anlamadım bir araba edindik ama hala iki teker özlemim sürmekte, eh bari bisiklet dünyasına bir bakayım dedim. Şehir içinde kullanabileceğim, hem gezilerde hem de işe gelip giderken binebileceğim, Ankara'nın yokuşlarında (Cinnah vs) beni tüketmeyecek bir bisiklet de arıyorum hala. Tekrar merhabalar ve görüşmek dileğiyle ....

aramıza hoş geldin ender kaptan.bisiklet tercihi konusunda sitemizde size faydalı olacak önemli bilgiler içeren sayfalarımız mevcut.bakmanızda fayda olacağı kanaatindeyim..:)

@yighitjan

Bak daha bugün 20 kişilik bir organizasyon yaptık, katılabilirdin. Keşke daha önce bana ulaşmış olsaydın...

valla bende tek basıma eymire gitcemkten sıkıldım daha eve yeni geldim eymirden!

Merhaba Herkeze
Formunuza yeni kayıt oldum.
Öncelikle ben çok böle aktiviteli bir spor olarak görmüyordum Bisiklet olayını. Yeni bir adım atarak aranıza girmeye karar verdim. Bundan sonraki organizasyonlarınızda olmayı diliyorum. Şimdilik herkeze merhaba....

Arkadaşlar bide bizde iki kişiyiz Batıkentte oturuyoruz. Sizinle turlara katılmak için bisikletimizin özelliği önemli mi yani bizzimkisi normal dağ bisikletleri bi fark yaratırmı.
Bide Ankarada düzenlenicek olan turlara bizde katılmak istiyoruz. Nasıl bilgi edinicez.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Geri