Scudo Sports

Ankara

Scudo
arkadaslar,abiler ben 17 yasındayım beni aranıza almanızı bekleyemem sizler çok güzel takımlar kurmusunuz benim böyle bisikleti seven arkadaslarım yok ve tek basıma gezmekten sıkıldım bana yardım edin:D 25 güne kadar yeni bisiklet alcam.sizlerden yardım bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Ugkrkmz
arkadaslar ben ankara deneme lisesinden yiğitcan akkaya(17) bisikletle gezmeyi cok seviyorum ama hiç bi grupla gezmeyi denemedim su anda bi bisikletim yok ama 25 güne kadar almayı planlıyorum ankarada beni aranıza alacak bi grup varsa mutlu olurum!!

Sayın Grup üyeleri, Ben yaşı epeyi ilerlemiş bir abinizim. Sağlığım için doktorum bana bisiklete binmeyi tavsiye etti. Bana uygun bir bisiklet alıp gruplarla sürmek istiyorum. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Hepinize selamlar TEMEL

Slmlar arkadaşlar adım ismail her ne kadar adımız heng olsa da bu nickimiz.
Türkiye deki tüm bisiklet severleri öğrenmek ve onlarla irtibat kurabilmek için burada bulunuyorum....

Teşekkürler sevgiler ve saygılar......

hoş geldin adaş foruma dikkat et bağımlılık yapar iyi vakit gecireceğine eminim :) memleket neresi?

bende yigit tur gezilerinde az bişi tecrübem var ama 2 senedir bisiklete binmiyorum:) inşş.25 güne kadar yeni bi bisiklet alcam ozaman sizlerle geziler düzenleyebiliriz bu arada msn:yighitjan@hotmail.com mail:yighitjan@gmail.com eklenemenizi diliyorum ..

tel:0535 833 85 03 msn:yighitjan@hotmail.com mail:yighitjan@gmail.com

bu arada iletişim bilgilerim

efet öye ps den biliyom bağımlılık yapıyo ama bırakması da kolay diebilirim...Benim için alışkanlık yoktur kısacası...Memket ankara şentepede oturuyom ama çamlıdereliyim....Forumda bazı bilmediğim şeyler var mesela gelen mesajları gösteren bölümü bulamadım yardımcı olabilir misin?Sen nerelisin

@heng

Ana sayfada " Yeni Mesajlar " seçeneğine tıkladığın zaman okumadığın mesajlar sıralanır, okuma işin bittiğinde " Hızlı Linkler " seçeneği altında yer alan " Konuları okundu işaretle " seçeneğini tıklayarakta mesajların tamamını okundu yaparak, " Yeni Mesajlar " seçeneğini kullandığında tekrar aynı mesajların listelenmesini engellemiş olursun.

http://img442.imageshack.us/img442/5590/001aw7.png

Hoş geldiniz.

hoş geldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin

hoşgeldiniz..

bu arada annem çamlıdereli:) babamda yeni mahalleli:)

Selam herkese bende ankaradan yasin. Etlikte oturuyorum. Kısa günlük gezilere ve özellikle cross tarzı geziler yapan varsa katılırım zamanım müsait oldukça.

@behcetatinc

Teşekkür ederimm behçet abiiii

@d.berkay

Tamamiyle nerdeyse toprağız Abim de kayseri de görev yapıyo iş icabııı....

Hoş bulduk arkadaşlar...Hepinize teşekkür ediyorum beni de aranıza aldığınız içinn.....

Slmalr arkadaşlar ben ismail ankaradan yenimahalleliyim.Yeni bisikletimi alınca sizlerle bi tur yapmayı çok isterim inş... Biskleti alınca görüşürüz....

slm...Ben Gazİ den Faruk...forumda çömüm...bmx tarzı bi bisiklet alcam muhabbetine denk geldi bu site...alırım inşallah :) ama öörenciim...fiat hakkında da bi bilgim yok :( e haliyle siziz bu turlarınısa da katılamııcam :( hayırlısı olsun...hepinise kolay gelsin...

Geri