Scudo Sports

Ankara

bende Ankara'ya geleli 25 gün oluyor hafta içi salı akşaları hafif tempo biniyorum birde pazar günü sabahları saat 08:30 gibi milli kütüphanenin orda arkadaşımlar ile buluşup odtü veya eymir'e gidiyoruz. en geç saat 11:30 -12 gibi dönmüş oluyoruz. gelmek isteyenleri bekleriz. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
Vay be süper , ne kadar çok bisikletçi , o kadar bisikletli :) Keşke daha da yayabilsek şu sporu.

@poibra

MADEM BU SPORU YAYMAK İSTİYORSUNUZ O ZAMAN BANA YARDIM EDİN DE ALAYIM ARTIK BİSİKLETİ HEMEN ÇOK ACİL TOPLAMA YA DA MARKA BİR BİSİKLET İSTİYORUM

merhaba geçen hafta ben gittim gördüm çok şahane sıcak bir karşılamabulduk.içeri girince şok oldum trek marka bisikletler lokum gibi karşımda duruyorlardı.iç geçirdim ahhh ulan ahhh dedim paranın gözü kör olsun çok lazım oluyor dedim.ilk fırsatta alacağım onlardan bir tane....
inşallah.........

yeni mağzanız hayırlı olsun tanışmaya gelecegim en kısa surede....

Ögün kutlarım Tunç söylediğinde gerçekten çok sevindim:) Elbet bizim de birgün yolumuz ankaraya düşer yada online alışveriş başlasın da gene alışverişlerimizi yapalım;)

@Tech. Türk

merhaba,
foruma yeni üye oldum, gölbaşında oturuyorum ve 2 gün önce bisiklet almaya karar verdim ve ne alayım diye araştırırken bu forumu buldum, kısa bi araştırmnın ardından bugün gidip sedona 711 aldım. yapacağınız gezilere bende katılmak isterim.

görüşmek üzere

@maxx75

Merhabalar, ben de Keçiören Kuyubaşı'nda oturuyorum. (Gökçek parkı civarında). Hafta içi akşamları ve hafta sonları Keçiörende buluşup sürebiliriz.

@Tech. Türk

Hafta sonları ODTÜ' de özel yurtların arka tarafında ki parkurda oluyoruz, bekleriz.

slm burcu gerçekten çok doğru bi karar vermişsin:)seni aramızda görmekten çok memnun olacağız:)

aramıza hoşgeldin bende yeni sayılırım umarım ii vakit geçiririsin...

Büyüklerim ve saygı değer ANKARA´lılar...

Bir güne {hafta sonu olabilir} bir tur düzenleseniz de katılsak :D

Aramıza hoş geldin:) Aslında bende arama motoruyla buldum desem yeridir. Üniversitemizin sitesinde bisikletle ilgili faaliyetler oldugunu görünce beni de bu merak saldı:eek: Beni etkiledigi kadar en az seni de bu kadar etkileyecektir;)

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Hosbulduk kardesım...

Bisikletim Beldeyama Gemını bıde BMX TUBING var ama cok eskı onu toplamaya baslıyacağım...

• Beğen
Tepkiler: çağdaş
hoşgeldin bende bu işlere yeni yeni merak saran birisiyim. ANlayacağın daha bisiklet konusunda küçüğüm ve sabırsızlıkla büyümeyi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
Geri