Scudo Sports

Ankara

hiç katıldınız mı
Son zamanlarda katılmadım. Onlarla Beypazarı'na, Konya Kulu'ya, birkaç yere daha gittim, unuttum şimdi. Mustafa Bey'le, Alpay Bey'le Bursa'ya gittik. Sonbaharda ilkbaharda mutlaka günübirlik turlara katılın. Hepsinin sonu servisle bitiyordu. Eğer bisiklet sürmüşseniz bunun mutlu son olduğunu anlarsınız, yoksa yolu bir daha sondan başa sürüyorsunuz. Çok eğlenceli oluyor. :D

Scudo
Günaydın, Eymir haftaiçi sabahları ayrı güzel. Bu sabahki mesai öncesi uyku açma sürüşüden...

6 km dediğin taş çatlasın 30 dk da biter. Bari 20-25 km yapılsaydı. Adı büyük kendi çok küçük bir bisiklet turu olmuş şu hâliyle.

Batıkent civarında oturan, haftada 1 veya 2 gün(hep aynı gün ve saatlerde) birlikte turlayabileceğim arkadaş ya da arkadaşlar arıyorum. Bunu bir rutine dönüştürüp ilerde daha da kalabalıklaşabiliriz. Turlar 30-60 km uzunluğunda olabilir. Haftanın bir günü kısa bir günü uzun tur yapılabilir. Özelden ya da buradan mesaj atabilirsiniz.

Batıkent civarında oturan, haftada 1 veya 2 gün(hep aynı gün ve saatlerde) birlikte turlayabileceğim arkadaş ya da arkadaşlar arıyorum. Bunu bir rutine dönüştürüp ilerde daha da kalabalıklaşabiliriz. Turlar 30-60 km uzunluğunda olabilir. Haftanın bir günü kısa bir günü uzun tur yapılabilir. Özelden ya da buradan mesaj atabilirsiniz.
Zaten Batıkent te Batı bisiklet grubu diye bir grup vardı. Facede olması lazım. İletişime geçin haftasonlari tur yapıyorlar.

ankara'da bisiklet yedek parça, aksesuar gibi şeyleri en ucuz, ekonomik olarak nerelerden temin edebiliyoruz? şöyle neredeyse toptan fiyatına satış yapan, müşterinin yüzüne bakıp ayrı fiyat çekmeyen, sürümden kazanan, her bi şeyin bulunduğu yerler? motobisavm diye bi yere uğradıydım ankamall yakınında, fena değil gibiydi.. sizin önerileriniz?

sincanda emre bisiklet vardır. orada harun beyle irtibata geçilebilir.
(link): İstasyon, Susam Sk. no:1, 06934 Sincan/Ankara

(link): (link)

• Beğen
Tepkiler: bad_cluster
ankara'da bisiklet yedek parça, aksesuar gibi şeyleri en ucuz, ekonomik olarak nerelerden temin edebiliyoruz? şöyle neredeyse toptan fiyatına satış yapan, müşterinin yüzüne bakıp ayrı fiyat çekmeyen, sürümden kazanan, her bi şeyin bulunduğu yerler? motobisavm diye bi yere uğradıydım ankamall yakınında, fena değil gibiydi.. sizin önerileriniz?
Erdoğanlar bisiket,delta bisiklet. Arkadaşın bahsettiği emre bisiklet de çok iyi bir esnaf. Sincan, Eryaman civarında oturuyorsanız tavsiye ederim.

Aynen oturduğunuz yere göre

• Beğen
ben ankara da uygun bisikletçi görmedim saydıklarınızın çoğuna gittim. Maalesef bisiklet işi masraflı bir iş ülkemizde gerekli değeri görmüyor. Kendi imkanlarımızla hobi olarak sürdürüyoruz bu sporu.

• Beğen
Acil olmadığı sürece alışverişleri yurtdışından yapıyorum. Onun haricinde bütün bisikletçilerde fiyatlar hemen hemen aynı.

Ben Ankara'ya yeni taşındım. Bana rota konusunda yardımcı olabilir misiniz? Pedallayıp keşfetmek istiyorum Ankarayı
Banada çok faydası olur ama kimse öneride bulunmamış

Ben Ankara'ya yeni taşındım. Bana rota konusunda yardımcı olabilir misiniz? Pedallayıp keşfetmek istiyorum Ankarayı
Hayırlı olsun. Ankara'nın en güzel zamanlarına denk geldiniz. İlk başta bulunduğunuz mahallede alıştırmalar yapın. Ankara çok sapa olabiliyor. Eviniz yüksekte ise, kolay bir rota yokuşla bittiği için antreman düzeninizi bozabiliyor. Detaylarına inmeyeceğim.
Biraz alıştıktan sonra şehrin dışında sürmenizi öneririm. En güzel rotalarımız Bolu, Samsun, Çubuk tarafına giden yollarımız diye düşünüyorum. 4 tane baraj gölümüz var. Bir tane de su havzamız var. Benim keşfedebildiklerim bunlar. Hepsi birbirinden güzel. Eminim manzara sizi keyiflendirecektir. Şehir çok sapa ama etrafta plato düzleşiyor, o yüzden şehir dışına doğru sürmenizi daha çok öneririm.

HAngi bölgede oturduğunuzu ve ne tarz sürüş (gezi, antreman vb) yapmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Geri