Scudo Sports

Ankara

@Cotyoran52 biliyorum ama bisiklet için ideal bi yer değil. bu arada ankapark kapanmıs ordan geçtim otaparkı bomboş ve baya büyük. mtb için güzel sürüş yeri olabilir gibi :)
Bisiklete binen var mı hafta sonu :kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:
abidosda üye ol. onlar her pazar köpekleri beslemeye gidiyolar.izin belgesi çıkartıyorlar. yasaklar bitsin bende dışardayım :)
@Batuhan Köksal ben mecidiyedeyim. o yüzden biraz avantajlıyım düz her taraf.

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Scudo
abidosda üye ol. onlar her pazar köpekleri beslemeye gidiyolar.izin belgesi çıkartıyorlar. yasaklar bitsin bende dışardayım :)
@Batuhan Köksal ben mecidiyedeyim. o yüzden biraz avantajlıyım düz her taraf.
[/QUOTE]

bu hafta sonu çöplüğe atılan köpekleri çekmişler durum çok fena hayvanların ayaklarına beton dökmüşler. Çok kötü bir görüntü.WhatsApp Image 2021-02-28 at 18.00.46.jpeg

bu hafta sonu kendim gezdim

• Beğen
Tepkiler: hamza06
bu hafta sonu hava iyi nereye gidiyonuz

Herkese selam, 1 yıldır MTB kullanıyordum. Geçen hafta yol bisikletine geçtim. Yol bisikleti ile birlikte sürüş yapabileceğim gruplar var mı acaba?

Herkese selam, 1 yıldır MTB kullanıyordum. Geçen hafta yol bisikletine geçtim. Yol bisikleti ile birlikte sürüş yapabileceğim gruplar var mı acaba?
Eskişehir yolunda temelliye kadar gidip gelen ikililere rastlıyorum. Bu forumdalar mı bilmiyorum.

Batı Ankara Bisiklet var Optimum'da toplanıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Grup olarak sürüyorlar mı şu anda bilmiyorum.

@kibushh Ben de genelde solo biniyorum fakat bir yol arkadaşı ile çok daha uzun turlar yapılabiliyor. Şu an Ankara'da değilim, bayram sonrasında tekrardan Ankara'da olacağım. Denk gelirse birlikte tura çıkabiliriz.

@Cagdasa güzel olur hocam, haberleşelim.
@Cagdasa bu arada uzun tur derken, ben henüz sizin kadar uzun ve hızlı turlara çıkamam tabi :) hala yol bisikletine alışmaya çalışıyorum, MTB’den sonra biraz zor oluyor :) o yüzden yol bisikletine alışma aşamasında bi süre pelotonla takılmam iyi olur diye yazmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Cagdasa
Bende tek takılıyorum. Sigara içtiğim için fazla uzun yol yapamıyorum. İnsatgramda şu sayfaya bak :(link)
bu arkadaşlar benim için hızlı :)

Batı Ankara Bisiklet var Optimum'da toplanıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Grup olarak sürüyorlar mı şu anda bilmiyorum.
Uzun zamandır buluşmuyorlar galiba içlerinde bir iki arkadaşım var hiç duymuyorum sürüşe çıktık falan dediklerini

• Beğen
Tepkiler: hasan furkan
@hamza06 bu arkadaşlar benim için de hızlı :) koşu geçmişim olduğu için bi gün ben de uzun ve hızlı olabilirim diye umuyorum. Bu paralı bi klüp sanırım, benim böyle bi şeye ihtiyacım yok. En büyük derdim trafik :( yol bisikletine alışana kadar bi grupla güvenli sürüş yapmak istiyorum ama Anlara bu konuda çok kısır maalesef:(
@Mr nc bu grupta benim de bir arkadaşım var, ona bi sorup net bilgi alayım.

• Beğen
Tepkiler: Mr nc
Ben de zaman zaman Eskişehir yolundan solo Temelli git-gel yapıyorum. Soloları toplasak bir grup çıkacak neredeyse :).

• Beğen
Tepkiler: kibushh
Havaların iyi olduğu günlerde biz de iki arkadaş Eskişehir yolundan Temelliye, Konya yolundan Gölbaşı Oğulbey mevkiine ve Bazen de Göksu Parkına gidip geliyoruz.

ramazanın bitmesini beklemek zorundayım :)
@kibushh sürüşlerde sizde katılabiliyorsunuz ama dediğin gibi hızlılar. Ben genelde geze geze gittiğim için onlara katılmıyorum :)

• Beğen
Genelde Odtü, Eymir çevresi, Kurtuluş-Eymir, Eymir Gölbaşı köyleri şeklinde 2-3 kişi şeklinde sürüyoruz, mikro grup olduğumuz için hızımız en yavaş arkadaşın hızı oluyor :)

• Beğen
Geri