Scudo Sports

Ankara

Ankara'da 1,5 ay kadar öncesinde, Ziya Gökalp Bulvarından, Gazi Mustafa Kemal Bulvarına seyir eden bir takım belediye otobüslerinde ön kısımda olmak üzere bir kaç kez denk geldim. Sarı renkli ve 2 ya da 3 bisiklet kapasiteli olabileceğini düşündüğüm sarı renkli bir fr. rack-bar şeklindeydi, belki pilot uygulama/deneme olabilirdi o zaman ki.

Scudo
Merhaba ben 2 gündür birçok başlığı misafir olarak okuyup bisiklet konusunda bilgilendikten sonra dün gidip bisikletimi satın aldım ve bugün bisikletim geldi. İlk turumu attım ve buraya üye olmaya geldim. Ekipmanlar konusunda daha çok tecrübelerinizden faydalanmam gerekeceğini farkettim herkese iyi forumlar 20200421_171656.jpg

Merhaba ben 2 gündür birçok başlığı misafir olarak okuyup bisiklet konusunda bilgilendikten sonra dün gidip bisikletimi satın aldım ve bugün bisikletim geldi. İlk turumu attım ve buraya üye olmaya geldim. Ekipmanlar konusunda daha çok tecrübelerinizden faydalanmam gerekeceğini farkettim herkese iyi forumlar 224239 dosyayı görüntüle
Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun güle güle binin aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz forumda gören yardım eder mutlaka

@Dr.esrayalcin Güle güle mutlu günlerde binin hocam, perşembe akşamı bisikletçileri ile umarım bir gün turlamak mümkün olur. 😊

Merhaba ben 2 gündür birçok başlığı misafir olarak okuyup bisiklet konusunda bilgilendikten sonra dün gidip bisikletimi satın aldım ve bugün bisikletim geldi. İlk turumu attım ve buraya üye olmaya geldim. Ekipmanlar konusunda daha çok tecrübelerinizden faydalanmam gerekeceğini farkettim herkese iyi forumlar 224239 dosyayı görüntüle
Aramıza hoşgeldiniz güle güle bisikletinizi kullanın ekipman konusunda birinci öncelik kask gözlük eldiven aydınlatma tabiki şu zamanlarda maske ☺

Model nedir?

Son düzenleme:
@Kusvâ Covid-19 nedeni ile buluşmalarımızı erteledik.

Aramıza hoşgeldiniz güle güle bisikletinizi kullanın ekipman konusunda birinci öncelik kask gözlük eldiven aydınlatma tabiki şu zamanlarda maske ☺

Aydınlatma aldım fotoğrafta çok net görünmüyor sanırım. Kask çamurluk öncelikli olarak alacağım sanırım. Fitness eldiveni kullansam olur mu ki? Maske stoğum var neyse ki ama efor sarfederken çok takamadım :)

Mosso legarda 2024 çok araştırıp aldım ilk izlenimim çok güzel olduğu yönünde
@Dr.esrayalcin Güle güle mutlu günlerde binin hocam, perşembe akşamı bisikletçileri ile umarım bir gün turlamak mümkün olur. 😊

Salgın bitsin benim de efor kapasitem artsın araniza katılmak çok isterim

• Beğen
Tepkiler: Kubiilay
legardaların model kodlarında ki ilk iki rakam modeli son iki rakam grup seti mi ifade ediyor ?
geçen sene ki modeller hep 1921 1924 diye geçiyordu

@Dr.esrayalcin bisikletiniz hayırlı olsun. Bence iyi seçim yapmışsınız. Anladığım kadarıyla komşuyuz galiba Alacaatlı tarafında oturuyorsunuz. Öncelikle ilk işiniz kask almak olsun. Ben Met marka kask kullanıyorum çok memnunum. Giro markada tavsiye ederim. Daha sonra yağmurlu günler için çamurluk almanız lazım. XLC yol bisikleti çamurluğu kullanıyorum memnunum. Şehir içi kullanımlarında ayna tavsiye ederim. Havalar ısınınca da bir matara kafesi ve matara.

• Beğen
Tepkiler: Dr.esrayalcin
@CaptainJava evet alacaatlıda oturuyorum. Kaskı araştıracağım mutlaka. Ayna için zefal nasıldır tavsiye eder misiniz?

Hayırlı olsun keyifle kullanın Esra hanım. Ayna tavsiye edildiği kadar bir o kadarda pek sevilmeyen bir parça. Aynanız olabilir ama ona bel bağlamayın. Omuzdan arka kontrolü yapmaktada fayda var. Hatta bunun için boş bir alanda düz devam ederken arkaya bakarak aynı çizgide sürmeye çalışın. Alıştığınızda daha güvenli olacaktır :) Kask, eldiven, gözlük üçlüsünün yanına ufak bir dokunuşta ben yapmış olayım.
@Dr.esrayalcin

• Beğen
Tepkiler: Dr.esrayalcin
Merhabalar!

Kısmetse önümüzdeki hafta bisikletimi alıp Ankara bisikletlileri arasına katılacağım ben de.

Çankaya Gaziosmanpaşa civarındayım. Başlangıç olarak alışmak için tenha saatlerde arjantin-tunalı-esat civarında kullanmayı planlıyorum.

Semtteki yokuşlar biraz gözümü korkutuyor açıkçası. Özellikle Çankaya Gaziosmanpaşa için deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bisikletimi alalı 8 ay civarı oldu. Tek seferde yaptığım en uzun yol 80 km civarı oldu. Pursakalr'da oturuyorum bisiklet sürdükten sonra eve dönmek benim için zor oluyor :) . Genelde Kuzey Ankara yokuşunu çıkarken araçların yakın geçmesinden dolayı baya korkuyorum (çoğu zaman kaldırımdan bisikleti iterek çıkıyorum). Sizlerle yüzyüze de tanışmak isterim.

Bu günlerde bisiklete binmenin herhangi bir yaptırımı var mı?

Teşekkür ederim.

Ben bugün demetevler-dikimevi arası git gel yaptım 5-6yerde çevirme vardı birşey diyen olmadı

• Beğen
Tepkiler: arifkemalkoroglu
Merhabalar!

Kısmetse önümüzdeki hafta bisikletimi alıp Ankara bisikletlileri arasına katılacağım ben de.

Çankaya Gaziosmanpaşa civarındayım. Başlangıç olarak alışmak için tenha saatlerde arjantin-tunalı-esat civarında kullanmayı planlıyorum.

Semtteki yokuşlar biraz gözümü korkutuyor açıkçası. Özellikle Çankaya Gaziosmanpaşa için deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Hocam sizin arka dişli oranı yüksek bisiklet almanız lazım gerisi basit
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bisikletimi alalı 8 ay civarı oldu. Tek seferde yaptığım en uzun yol 80 km civarı oldu. Pursakalr'da oturuyorum bisiklet sürdükten sonra eve dönmek benim için zor oluyor :) . Genelde Kuzey Ankara yokuşunu çıkarken araçların yakın geçmesinden dolayı baya korkuyorum (çoğu zaman kaldırımdan bisikleti iterek çıkıyorum). Sizlerle yüzyüze de tanışmak isterim.

Bu günlerde bisiklete binmenin herhangi bir yaptırımı var mı?

Teşekkür ederim.
Şuan yok yasak günlerde binmeyin kafi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: arifkemalkoroglu
legardaların model kodlarında ki ilk iki rakam modeli son iki rakam grup seti mi ifade ediyor ?
geçen sene ki modeller hep 1921 1924 diye geçiyordu
20ler yeni seri son iki rakam ise vites sayısı.

Geri