Scudo Sports

Ankara

Scudo
Bisiklet yolları için gelişme var mı? Kasım ayında duyurulduğunda 3 ay içinde başlanacak, 1 yıl içinde tamamlanacak denmişti.

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
Benim herhangi bir duyumum yok malesef hatta Keçiören bakanlıklar hattında denk geldiğim bir çalışmada yok

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Her gün ümitköy metrodan geçiyorum fakat daha yapılan bir şey yok @Aybek Cihan
@Kusvâ isterseniz bir ara buluşup mini bir tur yapabiliriz

• Beğen
Anketi bende doldurdum, inşallah Başkentimiz biran önce güzel,güvenli, köpeksiz bisiklet yollarına kavuşur.

• Beğen
3 ay içinde Cebeci, kolej kurtuluş dikimevi güzergahı önce olmak üzere yapılmaya başlanacak deniyordu bisiklet yolları. Hayat aynı devam ediyor. Bir çalışma vs göremedim. Fakat birkaç haftadır cebeci bölgesi martı kaynıyor. Şu elektrikli scooter olan martı. Baya çok var. Merakla bekliyoruz bisiklet yolu gelişmelerini.

Merhaba hocalarım, forumdaşlarım. Bisiklet ile otobüse binebiliyor muyuz? Okuduğum yerlerden bazıları kesin alıyor, bazıları bisiklet taşıma aparatı olan alıyor, bazıları halk otobüsleri alıyor egolar almıyor, bazılarıysa şoförün insafına kalmış diyor. Sorum şu 105 veya 107 nolu otobüslere bisikletim ile nasıl binebilirim?
Belediyeye bilgi edinmeye sorabilirsiniz, ben daha önce sormuştum ama değişen şeyler olabilir tekrar sormak lazım. Ben sorduğumda katlanır bisiklet dışında ego otobüslerine kesinlikle hiçbir bisiklet alınmıyor raylı sistem araçlarında yoğun saatler dışında serbest, pazar günü tamamen serbest katlanırlara tüm platformlar tüm zamanlarda serbest.

Arkadaşlar merhaba. Ben de Ankarada oturuyorum. Serhat mahallesindeyim ve burası köpek kaynıyor. Bi keresinde bisiklet sürerken saldırdılar düşüp telefonun ekranını çatlatmıştım. Köpeksavarlar işe yarıyor mu kullanan var mı?

• Üzgün
Tepkiler: yenhesa
Arkadaşlar merhaba. Ben de Ankarada oturuyorum. Serhat mahallesindeyim ve burası köpek kaynıyor. Bi keresinde bisiklet sürerken saldırdılar düşüp telefonun ekranını çatlatmıştım. Köpeksavarlar işe yarıyor mu kullanan var mı?
Merhaba Buğra;

Bu başlık altında cihaz ile alakalı yazışmalar var. Belki işine yarar.
Köpek Isırdı :(

serh
Serhatta oturup neredeyse her gün bisiklete binen forumdaş var.. Köpek görünce kaçmak yerine üstüne gitmeyi deneyin. ben daha hiç karşılığını arttıran hayvan görmedim..

Ankara’ya 53,6 kilometrelik bisiklet yolu--http://www.ufukgazetesi.net/ankaraya-536-kilometrelik-bisiklet-yolu.html

1. Etap Ankara bisiklet yolu projesi yarın başlıyormuş hadi hayırlısı bakalım.

Ankara’ya 53,6 kilometrelik bisiklet yolu--http://www.ufukgazetesi.net/ankaraya-536-kilometrelik-bisiklet-yolu.html

1. Etap Ankara bisiklet yolu projesi yarın başlıyormuş hadi hayırlısı bakalım.
Sonraki etaplarda yer almasına rağmen bir an önce etimesgut- ümitköy hattının yapılmasını bekliyorum. Umarım trafiğe en uzak şekilde yaparlar.

@funrun en güzel hatlardan biri olacağını düşünüyorum

Merhaba Ankaradan Murat, Mosso Cavalier Claris almak üzere olan bir bisiklet sevdalısı. Hakkımızda hayırlısı :)
Bu arada sormak isterim 97 kg 1.75 boyundayım şehir bisikletinden ziyade Yol bisikleti olarak Mosso Cavalier Claris düşünüyorum. Yorumlarınız çok önemli Ankara da bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise çok mutlu olurum. Elektronik mühendisiyim 9 yıldır pro drone pilotuyum aranıza katılabilirsem inşallah drone ile de güzel videolar çıkartırız :)

Son düzenleme:
Merhaba Ankaradan Murat, Mosso Cavalier Claris almak üzere olan bir bisiklet sevdalısı. Hakkımızda hayırlısı :)
Bu arada sormak isterim 97 kg 1.75 boyundayım şehir bisikletinden ziyade Yol bisikleti olarak Mosso Cavalier Claris düşünüyorum. Yorumlarınız çok önemli Ankara da bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise çok mutlu olurum. Elektronik mühendisiyim 9 yıldır pro drone pilotuyum aranıza katılabilirsem inşallah drone ile de güzel videolar çıkartırız :)
Murat abi mosso kullanıcılar kulübü konusunda bisikletin kendisi için daha çok yardımcı olan çıkar alanlar vardır ankaradan cevap yazarlar onlar

• Beğen
Tepkiler: Murat Boynueğri
Murat abi mosso kullanıcılar kulübü konusunda bisikletin kendisi için daha çok yardımcı olan çıkar alanlar vardır ankaradan cevap yazarlar onlar
Oraya da yazdım bakalım ne olacak illaki vardır yardımcı olacak arkadaşlar :)

Ankarada Bisiklet Hareketi Derneği var, demetevlerde. Perşembe günşeri çeşitli konularda söyleşiler yapıyorlar, hafta sonu turlar düzenlenebiliyor.

Yine Optimum Avm civarında Batı Ankara Bisiklet grubu var. Her salı bir cafede oturup sohbet ediyorlar. Pazar günleri tur yapıyorlar.

Her iki grup da gayet samimi ve içten. Hiç çekinmeden gidip tanışabilirsiniz. Yüzyüze yardımcı da olurlar. Özellikle BHD.

Facebooktan takip edebilirsiniz bu grupları.

Ankarada Bisiklet Hareketi Derneği var, demetevlerde. Perşembe günşeri çeşitli konularda söyleşiler yapıyorlar, hafta sonu turlar düzenlenebiliyor.

Yine Optimum Avm civarında Batı Ankara Bisiklet grubu var. Her salı bir cafede oturup sohbet ediyorlar. Pazar günleri tur yapıyorlar.

Her iki grup da gayet samimi ve içten. Hiç çekinmeden gidip tanışabilirsiniz. Yüzyüze yardımcı da olurlar. Özellikle BHD.

Facebooktan takip edebilirsiniz bu grupları.
Çok teşekkür ederim hemen bakmaya başlıyorum

Arkadaşlar ankarada sezon açıldı bu haftasonu güzel bir tur planlayalım desek kimle katılır nasıl yaparız fikirleri alalım güzel bir mülk göleti turu veya temelliden gölbaşı tarafına köy yollarından bir tur planlayabiliriz

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Geri