Scudo Sports

Ankara

Arkadaşlar ankarada sezon açıldı bu haftasonu güzel bir tur planlayalım desek kimle katılır nasıl yaparız fikirleri alalım güzel bir mülk göleti turu veya temelliden gölbaşı tarafına köy yollarından bir tur planlayabiliriz

+1

Bisiklet sporunda çok yeni olduğum için grubun ritmini bozmamak adına tek sürüşler yapıyorum. Bu sefer bi grup sürüşüne katılmak isterim hocam beni yazın

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Scudo
+1

Bisiklet sporunda çok yeni olduğum için grubun ritmini bozmamak adına tek sürüşler yapıyorum. Bu sefer bi grup sürüşüne katılmak isterim hocam beni yazın
hocam grup yok bende bireysel takılıyorum sadece katılmak isteyenler çıkarsa burdan bir mini grup çıkarıp turumuzu planlarız... benimde sürüş ortalamam 20 23 km ortalama hız maksimum git gel 70 80 kmlik bir mesafe şimdilik.... sizey uyarsa planlama yapabiliriz

• Beğen
hocam grup yok bende bireysel takılıyorum sadece katılmak isteyenler çıkarsa burdan bir mini grup çıkarıp turumuzu planlarız... benimde sürüş ortalamam 20 23 km ortalama hız maksimum git gel 70 80 kmlik bir mesafe şimdilik.... sizey uyarsa planlama yapabiliriz
Hocam buraya böyle birşey yazmak benimde aklıma gelmişti ☺️ bende katilabilirim benim antrenman yaptığım güzergahlar da Ayaş temelli tarafları oluyor genelde
Bahsi geçen konu ile ilgili bir WhatsApp grubu kurulmuştur ilgilenenleri bekleriz
(link)

Son düzenleme:
+1

hocam harun dostumuz whatsup grubu kurdu sanırım sizde katılın 3 lü yaparız tempolar yakın gibi birbirimize... yüksek kadans çok yormadan ortalama 22 23 km hızlarla 50 60 km lik turlarla başlarız sezona

• Beğen
Merhabalar, ben Ankara'dan Cem. Yıllardır grand turları yakından takip eden bir bisiklet izleyicisi olarak, sonunda 2019 Kasım ayında KTM şehir bisikleti aldım. Aslında hep asfaltta sürmeyi planlıyordum doğrudan yol bisikleti mi alsam diye uzun süre düşünüp tarttıktan sonra şehir bisikleti ile başlayayım dedim. Eryaman'da oturuyorum. Yine Eryaman civarında 30-40 km'lik bireysel turlar yapıyorum. Yapılıyorsa grup turlarına da katılmak isterim. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
Merhabalar, ben Ankara'dan Cem. Yıllardır grand turları yakından takip eden bir bisiklet izleyicisi olarak, sonunda 2019 Kasım ayında KTM şehir bisikleti aldım. Aslında hep asfaltta sürmeyi planlıyordum doğrudan yol bisikleti mi alsam diye uzun süre düşünüp tarttıktan sonra şehir bisikleti ile başlayayım dedim. Eryaman'da oturuyorum. Yine Eryaman civarında 30-40 km'lik bireysel turlar yapıyorum. Yapılıyorsa grup turlarına da katılmak isterim. Selamlar.
cem yukardaki mesajda harun whatsup grubu da kurdu uygun oldukça düşük tempo sürüşler yaparız katılmak istersen sende...

• Beğen
Tepkiler: Metal06
Merhabalar yarın Etimesguttan Eymir'e süreceğim gelmek isteyen var mı?

Herkese selamlar. Uzun bi ara verdigim bisiklet surme isine ikinci el bir kron xc100 (20' kadro 29 jant hd) ile geri donmeye calisiyorum.Ankara golbaşındayim. Disk fren yagı gibi konularda soracaklarim var tabi zamanla. Herkese bol gunesli ,sağlıkli gunler dilerim. Saygılar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Herkese selamlar. Uzun bi ara verdigim bisiklet surme isine ikinci el bir kron xc100 (20' kadro 29 jant hd) ile geri donmeye calisiyorum.Ankara golbaşındayim. Disk fren yagı gibi konularda soracaklarim var tabi zamanla. Herkese bol gunesli ,sağlıkli gunler dilerim. Saygılar...
Makinasız Merhaba Hocam,
xc 100 lerde disk fren hidrolik değildi sanki mekanik diskti diye hatırlıyorum.. Yanlışta hatırlıyor olabilirim tabi

• Beğen
Tepkiler: mknsz
Makinasız Merhaba Hocam,
xc 100 lerde disk fren hidrolik değildi sanki mekanik diskti diye hatırlıyorum.. Yanlışta hatırlıyor olabilirim tabi
Uzerinde Alhonga ODO05 marka Hidrolik disk fren mevcut.ama yaği eksik yarin ona baktirmayi planliyorum.

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
Ankara Büyükşehir Belediyesi, otobüslere bisiklet taşıma aparatı takılacağını açıkladı. Bu durum Kamu Denetçiliği Kurumunun Dostane Çözüm Kararına da yansıdı.

Dosyalar

• Karar-2020-5647(1)-dönüştürüldü-dönüştürüldü.pdf
    239 KB · Okunma: 25
Geç olsun güç olmasın:)

• Beğen
Tepkiler: tekincik
karar çok güzel keşke her şehirde olsa

bakalım ilk "hadi oğğğğlum seni mi bekleyecezzz lan değişik" diye kim azar işitip saldırıya uğrayacak

• Üzgün
  • Beğen
Tepkiler: tekincik ve safex
@alper2508 Değerli dostum, Türk toplumunun tezcanlılığını iyi özetlemişsin.

darısı diğer tüm şehirlere inşallah acaba kaç bisiklet kapasiteli olacak

@abidin3714 Muhtemelen birer tane olacaktır. Siz hangi şehirdesiniz?

@tekincik ben Boludayım şu an için boluda çok gerekli değil gibi ama mesela kondisyonu olmayıp mesire alanlarında sürmek isteyenler olabilir yada başka bir durum olmasının zararı olmaz faydası olur

@abidin3714 Bolu, benim memlekettim. Tanju beyin bisiklet konusuna sıcak bakacağını düşünüyorum. Size tavsiyem Kamu Denetçiliği Kurumuna e-devletten bir dilekçe gönderin. Onlar ilk önce başvuruyu Bolu Belediyesine gönderirler. Size 60 gün içinde belediye olumlu cevap vermezse veya hiç cevap vermezse Kamu Denetçiliği Kurumuna ikinci başvuruyu yapıp sonucu beklemenizi tavsiye ederim. Daha önce de Ankara'daki banliyö trenlerinde bisiklet yasak saatlerin daraltılması talebinde bulunmuştum. Kamu Denetçiliği Kurumu kararından sonra TCDD Taşımacılık A.Ş., bu yasak süreyi günlük bir saat daha daraltma kararı vermek durumunda kalmıştı. Vatandaş olarak hakkınızı arayın.

Geri