Scudo Sports

Ankara

Ben decathlon'dan alıyorum, çok da memnunum. Bulursam link atayım az sonra.

(link)

(link)

mavi içliğin altına standart bir tişört giyiyorum. altıma da bacakların sürtmesini önlemek için baldıra kadar bir boxer, onun üstüne termal içlik, onun üstüne de basketbol şortu. Ayakta standart çorap ve spor ayakkabı.

Elimde de çok kelepir denk getirdiğim bir eldiven, futbol eldiveni yazıyor ama avuç içleri ve parmakları kauçuk kaplı olduğundan kaymıyor. İşin güzel yanı asla üşütmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Seyit0133
Scudo
Tesekkurler bende bu tarz bir formulle binmek istiyorum .

Ankara'da bir çok grup var hatırlatalım.
-Kızılay, Kolej civarında "Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (ABİDOST)"
-Batıkent tarafında "Batı Ankara Bisiklet "grubu ,
-Keçiören, Demet tarafında "Bisiklet Hareketi Dernegi"
-Çayyolu tarafında "Bisikletli Gezginler"Çayyolu Bisiklet.
-Abidinpaşa tarafında,her pazar Kızılay Guvenparktan tur yaparlar "Bisiklet Gönül Beraberliği Derneği (BGB)
-Angora Bisiklet grubu. Dikmen tarafında.
-Ankara Bisiklet Grubu
Daha da var.Hepsinin face vs sosyal medya hesapları var,oradan takip edip, etkinliklere katilabilirsiniz.

Üstteki listeye Çarşamba Akşam Gezintileri(ÇAG)grubunu eklemek isterim. Epey aktifler. Çarşamba akşamları ve hafta sonları turlar yapıyorlar. Kurtuluş parkının kolej köşesinde buluşup hareket ediyorlar.

(link)

(link)

mavi içliğin altına standart bir tişört giyiyorum. altıma da bacakların sürtmesini önlemek için baldıra kadar bir boxer, onun üstüne termal içlik, onun üstüne de basketbol şortu. Ayakta standart çorap ve spor ayakkabı.

Elimde de çok kelepir denk getirdiğim bir eldiven, futbol eldiveni yazıyor ama avuç içleri ve parmakları kauçuk kaplı olduğundan kaymıyor. İşin güzel yanı asla üşütmüyor.

Mont ve içlik oldukça başarılı. Alacaklar için kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.
Ancak alt giyime çok takıldım :hasta: Sadece şunu yapın; yine decathlon üzerinden örnek vererek ve Ankara'nın soğuğunu dikkate alarak kışlık bir koşu taytı alın, üzerine de kısa bib tayt çekin keyfinize bakın. Tek başına kışlık uzun tayt yeterli olmayabilir.
Altınıza giydiğiniz boxer, iç çamaşırı tarzı şeyler daha çok rahatsız eder.
İçliğin altına giydiğiniz o tsört yada atlet tarzı kıyafetlerde teri dışarı atamadığınız için hasta eder.

Aynen gözden kaçmasin camasirsiz giyilir.ustune bir tayt daha dedin sadece bu kadar mi soguk icin yeterli mi ve bu taytlar termal mi olmus oldu fark var midir? .

(link)

(link)

İçlik altına ne giyilir bilemedim. Rüzgar yapıyor özellikle rampa inerken ve terli terli içimize işliyor soğuk. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşımlarını beklerim.

İçlik altına ne giyilir bilemedim. Rüzgar yapıyor özellikle rampa inerken ve terli terli içimize işliyor soğuk. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşımlarını beklerim.
decathlon da rüzgarlıklar vardı uygun fiyatlı onlardan alabilirsin. Termalin üzerine yazlık forma giymek yeterli oluyor. Yokuş inerken rüzgarlık işini görmüyorsa gazete kağıdı öneririm.

decathlon da rüzgarlıklar vardı uygun fiyatlı onlardan alabilirsin. Termalin üzerine yazlık forma giymek yeterli oluyor. Yokuş inerken rüzgarlık işini görmüyorsa gazete kağıdı öneririm.
Teşekkürler hocam birde öyle deneyim. Ama gazete fikri daha mantıklı geldi.

Teşekkürler hocam birde öyle deneyim. Ama gazete fikri daha mantıklı geldi.
Gazete baya işe yarıyor ama üzerindeki mürekkep giysiye bulaşıyor terden kaynaklı.

1 haftalığına Ankara da bulunacağım bisiklet kiralamak istiyorum nereden temin edebilirim

1 haftalığına Ankara da bulunacağım bisiklet kiralamak istiyorum nereden temin edebilirim
Eymir'de Delta bisikletle görüşebilirsiniz.
Etraftaki diğer yerlere hiç bakmayın, istediğiniz kalitede bisikleti Delta'da bulabilmeniz mümkün.

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
arkadaşlar perşembe saat 11.30 12.00 çıkıp anıtkabire gitmek istiyorum gelmek isteyen olurmu

Merhaba hocalarım, forumdaşlarım. Bisiklet ile otobüse binebiliyor muyuz? Okuduğum yerlerden bazıları kesin alıyor, bazıları bisiklet taşıma aparatı olan alıyor, bazıları halk otobüsleri alıyor egolar almıyor, bazılarıysa şoförün insafına kalmış diyor. Sorum şu 105 veya 107 nolu otobüslere bisikletim ile nasıl binebilirim?

Merhaba hocalarım, forumdaşlarım. Bisiklet ile otobüse binebiliyor muyuz? Okuduğum yerlerden bazıları kesin alıyor, bazıları bisiklet taşıma aparatı olan alıyor, bazıları halk otobüsleri alıyor egolar almıyor, bazılarıysa şoförün insafına kalmış diyor. Sorum şu 105 veya 107 nolu otobüslere bisikletim ile nasıl binebilirim?
Merhaba ulaşımın yoğun olduğu saatler harici binebilirsiniz binemezsin deme gibi bir durum yok şikayet edebilirsiniz Sabah ve akşam işe gidiş geliş yoğunluğuna denk gelmeyin yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
zaten sıkıntı orda bisikletle otobüse binen insanda mesaiden çıkmış oluyor ki kalabalığa denk gelmemesi imkansız nerdeyse

zaten sıkıntı orda bisikletle otobüse binen insanda mesaiden çıkmış oluyor ki kalabalığa denk gelmemesi imkansız nerdeyse

yolcuların kucak kucağa gittiği otobüste sırt çantası takmak bile sorun olurken bisiklet zaten düşünülemez.

Son düzenleme:
  • Beğen
Anladığım kadarıyla yeni yapılacak bisiklet yollarından biri de Batıkent metro durağı ile Botanik metro durağı arasını kapsıyor. Harika olur valla.

• Beğen
Geri