Scudo Sports

Ankara

@korayg Yolun kenarından sürün. Lâkin park halindeki arabalara dikkat edin. İçinde adam olabilir ve sizi fark etmeden arabanın kapısını açarsa istenmeyen kazalar olabilir. Park halindeki arabalara çok yanaşmadan yolun kenarından sürebilirsiniz.

Scudo
@korayg Yolun kenarından sürün. Lâkin park halindeki arabalara dikkat edin. İçinde adam olabilir ve sizi fark etmeden arabanın kapısını açarsa istenmeyen kazalar olabilir. Park halindeki arabalara çok yanaşmadan yolun kenarından sürebilirsiniz.

Evet en dikkat ettiğim mevzu o...Bugüne kadar açan olmadı ama dikkat ediyorum yine de...

Esas problemlerden biri de bekleme yapan araç sağda...Mecburen onun solundan geçmeniz gerektiğinde arkadan araçlar gelebiliyor, ona da dikkat ediyorum artık insanda refleks oluyor bazı şeyler

@korayg Asıl sorun saygısız araba şoförleri. Çünkü kendilerini yolların kahramanı sayıyorlar veya cahil, ahrazlar.

@trinitrotoluen Umarım bisikletinizi bulursunuz. Oturduğunuz yerde güvenlik kamerası varsa kamera kayıtlarından hırsıza belki ulaşabilirsiniz.

Bende Sincan'da oturuyorum. Belki beraber bisiklet sürebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa MEDENİ
Görüşelim bundan sonraki sürüşlerde bundan sonraki zaman ve bisikletli hayatımda

20 ay sonra Ankara Yükseltepe'ye taşınacağım.Bana yakın olan,Karşıyaka mezarlığında binmeyi düşünüyorum.Köpekler filan var diyorlar,bakalım,göreceğiz.selamlar,saygılar..

Eryaman'dan selamlar. Rockrider ile başlıyorum, yaş 20. Herkese iyi forumlar

merhaba,
ben de büyük keyifle sürmek için şehir tur bisikleti aldım, ankara eryaman dayım. biraz acemilik attım tam caddelere başladım. bir rahatsızlık geçirdim ve şuan kasıma kadar sürüş yasak. hava ve şartlar uygun olursa kasımda başlayıp kış gelene kadar dışarılarda olmak istiyorum. bu arada da sizlerin yazışmaları devam ederse buluşmalar vs. memnun olurum. sosyal medya kullanmadığımdan buradan yazışmaları takip ediyorum. en kısa zamanda sağlığıma kavuşup sizlerle sürüşe başlamak isterim. ANKARA ERYEMAN

Merhabalar, geçmiş olsun. Bende eryaman'da oturuyorum

Herkese Merhabalar Aydınlıkevler’den Kubilay ben, carraro flexi 121 bisikletim ile aranıza yeni katıldım, aktivitelere katılmak için sabırsızlanıyorum.

Dosyalar

• 0D4B6F11-3C6C-47B1-9FA5-59567522DFDA.jpeg
    0D4B6F11-3C6C-47B1-9FA5-59567522DFDA.jpeg
    64,3 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
Arkadaşlar, Sincan - Etimesgut bölgesinde bisiklet sürüşü yapan arkadaşlar var mı?

herkese merhaba :)
ankaraya yeni taşındım ve dağ bayır sürüşlerini beraber yapabileceğim birileri varsa tanışmak isterim. Bisikletim 2017 Commencal Meta HT AM kendim topladım ...özellikle şehir dışı iniş parkurlarına (tahtalı, babadağ, erciyes vb.) beraber gidebiliriz...

Tanışalım hocam

Ben de Keçiören'de oturuyorum. Oğlumla (8 yaşında) beraber hafta sonları esertepe parkı, kartaltepe piknik alanı, forum avm, yozgat bulvarı, taha akgül spor salonu bisiklet yolu civarında 20-30 km arası turlar düzenliyoruz. katılım olursa diğer arkadaşlarla ufak çaplı turlara katılmak isteriz.20191027_150126.jpg20190928_150737.jpg20191027_154037.jpg20191028_144428.jpg20191027_150433.jpg

Hafta sonları. Hafta içi pek vakit bulamıyorum

Kış geldi. Tayt termal vs onerileriniz var mı.Sogukta nasil giyiminiz.

Geri