tekincik
Üye
- Tepki
- 127
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@korayg Yolun kenarından sürün. Lâkin park halindeki arabalara dikkat edin. İçinde adam olabilir ve sizi fark etmeden arabanın kapısını açarsa istenmeyen kazalar olabilir. Park halindeki arabalara çok yanaşmadan yolun kenarından sürebilirsiniz.
merhaba,
ben de büyük keyifle sürmek için şehir tur bisikleti aldım, ankara eryaman dayım. biraz acemilik attım tam caddelere başladım. bir rahatsızlık geçirdim ve şuan kasıma kadar sürüş yasak. hava ve şartlar uygun olursa kasımda başlayıp kış gelene kadar dışarılarda olmak istiyorum. bu arada da sizlerin yazışmaları devam ederse buluşmalar vs. memnun olurum. sosyal medya kullanmadığımdan buradan yazışmaları takip ediyorum. en kısa zamanda sağlığıma kavuşup sizlerle sürüşe başlamak isterim. ANKARA ERYEMAN
Yenikent sincan arasi yapiyorum işlerim olunca.Arkadaşlar, Sincan - Etimesgut bölgesinde bisiklet sürüşü yapan arkadaşlar var mı?
elvankent etimesgut arasi sürüyorum hocam ben deArkadaşlar, Sincan - Etimesgut bölgesinde bisiklet sürüşü yapan arkadaşlar var mı?
Hocam bende Etimesgut Elvankent ve Eryaman da sürüyorum.elvankent etimesgut arasi sürüyorum hocam ben de
Hangi günler sürüyorsunuz hocamHocam bende Etimesgut Elvankent ve Eryaman da sürüyorum.