Buna ben de katılmak isterim ama tempo önemli. Yetişebileceğim bir tempoysa güzel olur. Yol bisikletine binmediğim için belki zorlanabilirim.@Burak Halıcı pazar günleri ve bazende cumartesi gordionda buluşup temelli git -gel yapıyoruz katılmak istersen bekleriz... ama her hafta rutin yapamıyoruz olan haftalarda haberleşiriz yakındada buna özel stravada minnak bir grup kurma girişimimiz olabilir.
Haber verirseniz çok memnun olurum. Ben de denemiş olurum, baktım size yetişemiyorum, siz gidersiniz ben dönerim.@çelikyürekli bende nadiren katılabiliyorum ama tempo ayarlanıyor şahsen benim sürüş dinamiği şöyle ortlama 20-25 arası bir tempoda kimse zorlanmadan yavaş yavaş başlarız ..bir ucundan tutup başlamak lazımdaha sonra geliştikçe sürüş şeklimiz şekillenir ben çok güçlü değilim açıkcası yüksek kadans düşük hız gitmek daha keyifli bana göre... eğer o tarz bir sürüş olursa planlama yaptığımız an size özel mesaj kanalı ile bilgi veririm.. grubumuz 35 yas üzeri genellikle 3-5 kişi olabiliyor bazen 2 kişi çıkıyoruz vs.
teşekkür ederim.@jettthasan geçmiş olsun kaza vs. mi geçirdiniz.... uzun turlara katılmak isterseniz davet ederiz
@korayg Birader, Sıhhiye - Sincan arası bile o trafikte bisiklet kullandığım oluyor. Size tavsiyem dikkatiniz iyi değilse yoğun saatlerde bisiklet kullanmayın. Dikkatiniz iyiyse kavşak noktalardan geçiş yaparken bisikleti yanınızda taşımanız şartıyla bisiklet sürebilirsiniz.