Scudo Sports

Ankara

En temizi eskişehir yoluna çıkıp temsiliye doğru salınmak bence

Scudo
Kimler geliyor?
(link)

Selamlar Ankara! İsmim Burak 25 yaşındayım. Ankara-Eryaman 2.etap civarında oturmaktayım.2017*2018 yıllarında aktif olarak yol bisikleti sürdüm.Geçen sene çok fazla binemesem de bu mevsimde tekrardan başladım. Eryaman civarı veya Ankaradaki diğer yol bisikletçileriyle tanışmak isterim.Şu anlık orta tempo 50-60 km ye kadar olan sürüşlere eşlik edebilirim..

Saygılarımla :)

Merhaba Ankaralı bisikletsever arkadaşlar... Adım Tuncay.... Ankara turlarına bende katılmak istiyorum.

@Burak Halıcı pazar günleri ve bazende cumartesi gordionda buluşup temelli git -gel yapıyoruz katılmak istersen bekleriz... ama her hafta rutin yapamıyoruz olan haftalarda haberleşiriz yakındada buna özel stravada minnak bir grup kurma girişimimiz olabilir.

@WishPhysics Ankarada bisiklet kültürü maalesef çok zayıf. EGO otobüslerine taşıyıcı aparat eklenmesi umarım bisiklet konusunda farkındalık oluşturur.

@tekincik aslında zayıf değil bayağı iyi bisikletçiler var kültürel olarakta semtine göre değişiyor oturduğunuz semt bu fikri geliştirmenizde etkili olmuş olabilir... mesela çayyolu tarafında ben bayağı bir bisikletli görüyorum özellikle haftasonu muazzam

@Burak Halıcı pazar günleri ve bazende cumartesi gordionda buluşup temelli git -gel yapıyoruz katılmak istersen bekleriz... ama her hafta rutin yapamıyoruz olan haftalarda haberleşiriz yakındada buna özel stravada minnak bir grup kurma girişimimiz olabilir.
Buna ben de katılmak isterim ama tempo önemli. Yetişebileceğim bir tempoysa güzel olur. Yol bisikletine binmediğim için belki zorlanabilirim.

@dryakup23 Ankara'nın genelinde bu bisiklet kültürü zayıf. Çayyolu belki o konuda daha iyidir. Yollarda her gün kaç kere korno yiyorum. Artık alıştım. :)

@çelikyürekli bende nadiren katılabiliyorum ama tempo ayarlanıyor şahsen benim sürüş dinamiği şöyle ortlama 20-25 arası bir tempoda kimse zorlanmadan yavaş yavaş başlarız ..bir ucundan tutup başlamak lazım:) daha sonra geliştikçe sürüş şeklimiz şekillenir ben çok güçlü değilim açıkcası yüksek kadans düşük hız gitmek daha keyifli bana göre... eğer o tarz bir sürüş olursa planlama yaptığımız an size özel mesaj kanalı ile bilgi veririm.. grubumuz 35 yas üzeri genellikle 3-5 kişi olabiliyor bazen 2 kişi çıkıyoruz vs.

@çelikyürekli bende nadiren katılabiliyorum ama tempo ayarlanıyor şahsen benim sürüş dinamiği şöyle ortlama 20-25 arası bir tempoda kimse zorlanmadan yavaş yavaş başlarız ..bir ucundan tutup başlamak lazım:) daha sonra geliştikçe sürüş şeklimiz şekillenir ben çok güçlü değilim açıkcası yüksek kadans düşük hız gitmek daha keyifli bana göre... eğer o tarz bir sürüş olursa planlama yaptığımız an size özel mesaj kanalı ile bilgi veririm.. grubumuz 35 yas üzeri genellikle 3-5 kişi olabiliyor bazen 2 kişi çıkıyoruz vs.
Haber verirseniz çok memnun olurum. Ben de denemiş olurum, baktım size yetişemiyorum, siz gidersiniz ben dönerim.

Şu an en çok istediğim şey bisiklet sürmek. Lâkin başka bir sebepten dolayı ayak kemiğim çatladığı için bu zevkten uzak kaldım. Tadını çıkartın beyler.

merhaba,
ben de büyük keyifle sürmek için şehir tur bisikleti aldım, ankara eryaman dayım. biraz acemilik attım tam caddelere başladım. bir rahatsızlık geçirdim ve şuan kasıma kadar sürüş yasak. hava ve şartlar uygun olursa kasımda başlayıp kış gelene kadar dışarılarda olmak istiyorum. bu arada da sizlerin yazışmaları devam ederse buluşmalar vs. memnun olurum. sosyal medya kullanmadığımdan buradan yazışmaları takip ediyorum. en kısa zamanda sağlığıma kavuşup sizlerle sürüşe başlamak isterim. ANKARA ERYEMAN

@jettthasan geçmiş olsun kaza vs. mi geçirdiniz.... uzun turlara katılmak isterseniz davet ederiz

@jettthasan geçmiş olsun kaza vs. mi geçirdiniz.... uzun turlara katılmak isterseniz davet ederiz
teşekkür ederim.
yaş 58 sigara vb. yok beslenmeme dikkat ederim, boy 1.79 kilo-75-76 spor da yaparım ama yaşam da kimin başına ne geleceği belli olmuyor, bir bronşit yaşadım klima-cam açma sonucu araba ile devamında iyileşemeyince farklı yönler incelendi, kalp de aritmi keşfi yapıldı. iki kasıktan girerek hem anjiyo hem ritim bozukluğuna neden olan yer bulunmaya çalışıldı ve sonucunda bulunup yakıldı. uyutulmadan yapılan bir işlemler zinciri olduğundan ve kasıklarda ki atardamarlardan işlem olunca hem yorucu hem acılı bir işlem oldu. şu an iyiyim kaybolan kas yapısını toparlamak için yavaş yavaş yürüyüş spor yapıyorum. 18 ekim kontrolden sonra bisiklet izni alacağımı tahmin ediyorum. kasıma kadar biraz bisikletle aramı iyi duruma getirebilirsem kış sezonundan önce hem tanışma hem gezi yapabiliriz.
ben sıfır bisiklet kullanıcısı olarak başladım. umarım herşey güzel gider
gezi sürüş yapan arkadaşlara keyifli zamanlar
saygılar

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
arkadaşlar Ankara lılardan akşamları iş çıkışı bakanlık, meclis civarlarından eve dönenler var mıdır ?
Ev gaziosmanpaşa da, işyeri Balgat...Haftasonları çok gider gelirim buralara ama iş çıkışlarında denemedim hiç, arabayla dönerken bakıyorum, bisikletle dönsem buralardan nasıl geçeceğim diye, gözüm yemiyor yoğunluktan

Tecrübe eden varsa bilgilendirirse sevinirim...Özellikle tunus, meclis önü, atatürk bulvarı baya yoğun. Benim tunusdan esat cd ne gidip oradan aspavalar tarafına gitmem gerek ama o trafikte pek gözüm kesmedi
Haftasonları sıkıntı yok, rahat rahat gidip geliyorum sabahları

@korayg Birader, Sıhhiye - Sincan arası bile o trafikte bisiklet kullandığım oluyor. Size tavsiyem dikkatiniz iyi değilse yoğun saatlerde bisiklet kullanmayın. Dikkatiniz iyiyse kavşak noktalardan geçiş yaparken bisikleti yanınızda taşımanız şartıyla bisiklet sürebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: korayg
@korayg Birader, Sıhhiye - Sincan arası bile o trafikte bisiklet kullandığım oluyor. Size tavsiyem dikkatiniz iyi değilse yoğun saatlerde bisiklet kullanmayın. Dikkatiniz iyiyse kavşak noktalardan geçiş yaparken bisikleti yanınızda taşımanız şartıyla bisiklet sürebilirsiniz.

Dikkatte sorunum yok sanırım, genelde yavaş sürerim ve ışıklarda ya da geçişlerde durup araba yokken geçerim. Yeri gelir kaldırıma çıkar sürerim. Genelkurmay vs taraflarından geçmek gerekeceğinden kaldırımda arıza çıkarırlar mı oda var tabii :D

Geri