Scudo Sports

Ankara

Abi naptin bisiklet isini aldin mi ?
cube toruıng sl 2017 almıştım. 46 kadro. şehir tur bisikletler ve cube bölümünde paylaşmıştım, sanırım. kullanmaya başladım. uzun süren bir tetiklemeli rahatsızlık yaşadım. klima sonucu bronşit devamında salgın ishal+kusma devamında kalp ritmi bozuldu. yaşayan ölü durumunda olup henüz doya doya kullanamadım. hayatta en hakiki durum sağlık durumu gerisi sonradan gelenler... tedavimin bitmesini bekliyorum.....
teşekküürler

Dosyalar

• IMG_20190601_181110.jpg
    IMG_20190601_181110.jpg
    792 KB · Okunma: 20
Scudo
cube toruıng sl 2017 almıştım. 46 kadro. şehir tur bisikletler ve cube bölümünde paylaşmıştım, sanırım. kullanmaya başladım. uzun süren bir tetiklemeli rahatsızlık yaşadım. klima sonucu bronşit devamında salgın ishal+kusma devamında kalp ritmi bozuldu. yaşayan ölü durumunda olup henüz doya doya kullanamadım. hayatta en hakiki durum sağlık durumu gerisi sonradan gelenler... tedavimin bitmesini bekliyorum.....
teşekküürler
Allahım bu mubarek ayin hurmetine sana ve tum şifaya muhtaclara şifalar versin abi . Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
@Sashigrey yani bu demektir ki metroya bisikletle girebiliyoruz? hiç denememiş biri olarak soruyorum.... yalnız bisiklet rampası ile kalmaz umarım birkaç yıl sonra inşallah ankara tam bir bisiklet şehri olur her geçen gün bisikletli sayısı artar diye ümit ediyorum çokta güzel çokta iyi güzel olur

• Beğen
Tepkiler: er ai
@Sashigrey yani bu demektir ki metroya bisikletle girebiliyoruz? hiç denememiş biri olarak soruyorum.... yalnız bisiklet rampası ile kalmaz umarım birkaç yıl sonra inşallah ankara tam bir bisiklet şehri olur her geçen gün bisikletli sayısı artar diye ümit ediyorum çokta güzel çokta iyi güzel olur

Sabah ve akşam yoğun olan belirli saatler dışında zaten metroya bisikletle biniliyordu ama merdivenlerde elde taşıma derdi vardı. O çözülmüş olacak. Bir de metrolara bisikletleri sabitleyebilmemiz için bir şeyler yapılacakmış diye duymuştum.

@hacitalha 22 Yaş çok ideal ve erken bir yaş başlamak için tebrikler.... ben 36 yaşında başladım çok pişmanım geçmişte kalan bisikletsiz yıllarıma çok üzülüyorum

@hacitalha Yapılanlar çok güzel ama keşke dik askı yapsalardı, böyle çok yer kaplar yolcular sıkıntı çıkarır. Tam büyük foto var mı ?

BU arada Ankara büyükşehir belediyesi bisiklet dernekleri ve grup temsilcilerini de davet ederek ciddi ciddi çalışmaları planlamaya başlamış diye duydum....güzel olcak güzel

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
Evet surekli toplanti halindeler.Sanirim birkac gune de Ego otobusleri bisiklet aparatlari aciklanacak ;) yavas yavas Ankara bisiklet dostu bir sehir olacak umarim.

Egolara bisikleti nereye koyacak mışız acaba ? Biz sincan binince içeride oksijen bile kendine zor yer buluyor bisikletle binsem kesin dayak yerim

Ego otobüslerine taşıyıcı yapmadan önce sözde şoförlerine(!) azıcık eğitim ve insanlık dersi vermeye başlasalar daha iyi olacak.
Geçtiğimiz ay Acit avm yolu karşısında ki tali yolda 35km ile ilerlerken otobüsün bilinçli sıkıştırması sonucu neredeyse aracın altına giriyordum. İnsanlıktan nasibini alamamış bir yaratığa birde bu bisikletleri taşıtmaya çalışırlarsa yaklaşımı ve tavırları ne olur çok merak ediyorum.

33086757-99C8-495B-937D-39752808B0B9.jpeg

@x2772 Kesinlikle katılıyorum yalnız bu sadece ego şoförlerine ait değil neredeyse tüm toplu taşıma şoförlerinde bu sıkıntı var

Otobüs şoförleri hakkında dediklerinize katılmamak elde değil.Özellikle özel halk otobüsleri çok sıkıntılı.Ben elimden geldiğince foto,video çekerek plaka ve otobüs numarası ile gerekli şikayetleri yapmaya çalışıyorum.Bu şekilde şoför değişimi ceza vs ile bir nebze faydası oluyor.Ego da üzerine düşeni yapmalı tabii ki.
Bu arada otobüslere bisiklet aparatları ön tarafa koyulacak.Zamanında Mersin belediye otobüslerinin fotolarını görmüştüm forumda aynı onlar gibi olacak.

@ymzbolat ön taraf derken otobüsün dışı mı

@ymzbolat ooo gayet hoş zaten bir otobüste 3 4nbisikletçi olması çok zor ?

• Beğen
Tepkiler: ymzbolat
Ego otobüslerine taşıyıcı yapmadan önce sözde şoförlerine(!) azıcık eğitim ve insanlık dersi vermeye başlasalar daha iyi olacak.
Geçtiğimiz ay Acit avm yolu karşısında ki tali yolda 35km ile ilerlerken otobüsün bilinçli sıkıştırması sonucu neredeyse aracın altına giriyordum. İnsanlıktan nasibini alamamış bir yaratığa birde bu bisikletleri taşıtmaya çalışırlarsa yaklaşımı ve tavırları ne olur çok merak ediyorum.

209114 dosyayı görüntüle

Geçmiş olsun ben de özellikle dolmuş, taksi ve otobüslerden şikayetçiyim. Bilerek dibime kadar sokuluyorlar. Yoğun yollarda hızım 30 üstüyse şeridi ortalayıp gitmeye çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
@x2772 dostum geçmiş olsun ankarada benim rutinim o birgün ölüp gidecez bu yolda:).... bak özellikle sincan ve etımesguttaki özel halk otobusleri ve minibuslerı bu konuda çok çok kötü o muhitlerde resmen bisiklet sürmek survivor...... geçen etimesgutta kırmızıda geçen bir halk otobüsü 3 kişiye çarptı 2 çocuk öldü anneleri komada 1 ay kaldı bizzat gözümüzün önünde oldu sırf bir müşteri fazla alcam diye veya 2 dk erken gidicem diye tazmanya canavarı gibi önüne ne gelirse savurup gidiyorlar.... bisikletçi dostlara naçizane önerim özel halk otobüsü görünce gerekirse durun bekleyin geçsin gitsin öyle devam edin sağından solundan asla geçmeyin ...Ankarada otobüslere bisikletliler çok rağbet göstermez bu arada ama metro hattını kullanan çok olur ..o konuda yoğunlaşmalılar bence

Sırf bu yüzden İstanbul yolunu kullanmıyorum çünkü orada çok fazla otobüs hattı var. Bence bi paralelindeki Anadolu Bulvarını kullanın.

• Muhteşem
Tepkiler: yenhesa
Anadolu bulvarında da çok fazla bağlantı yolu var, alt geçitleri çok tehlikeli olabiliyor. Hafriyat kamyonu gidonumun en fazla 20 cm yanından hızla geçtiğinde soluğum kesildi. Sol şerit boş olduğu halde ısrarla silme geçen insanımsılar da bolca mevcut.

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
Geri