Scudo Sports

Ankara

@TheBilgin
Merhaba,
İlan tarihi eski olabilir ama aramakta fayda var .bence yeni renklerinden de daha güzel duruyor bu kadro.. ama bunun ön maşa alüminyum yeni tipin karbon..

Scudo
Merhaba Arkadaşlar yeni başlayanlar için ideal bir bisiklet almak isteyen varsa buyursun :) bisiklet bana ait fiyatta pazarlık payı vardır.
(link)

@FatihC.
Merhaba bende demetgül mahallesinde oturuyorum beraber bisiklet surebilcegim kimse yok turlariniz olursa size katılmaktan memnuniyet duyarım

merhaba arkadaşlar aydınlıkevler mahallesinden selamlar. bu arada 105 setli yol bisikleti arıyorum

Angaralı Barış.. Peugeot GTR 950`mi ne yazıkki satıyorum..105 grup setlidir..
İlgilenenler için ilan bu linktedir.. (link)

Beyler bayanlar şu bisikletlere bi'göz atın iyi mi kötü mü ne dersiniz?
1-Mosso Monza Cyclocross:(link)
2-Salcano xrs050:(link)

@TheBilgin

Mosso 58 Salcano 55 kadro size uyar mı?

@Bisikletli Gezgin
uyar

ikisi de hoş aslında ancak mosso monza disk frenli tercih edilebilir bana göre ayrıca xrs050 de 16 vites işine yarıyabilir kullanımına göre birisiyle anlaş diğerini ben alayım :D

@TheBilgin
Başlangıç için Salcano yeterli. Pazarlık payı yok yazmış... Biraz daha indirim yapaymış iyiymiş

@TheBilgin

Fotoların çözünürlüğü çok düşük. Gidin ikisiyle de yüz yüze görüşün, konuşun. Hangi bisiklet ya da sahibi size güven veriyorsa ona yönelin. Sti kolun sorunsuz olduğundan emin olun. Diğer parçalar neyse de sti kollar çok pahalıya patlar. Eğer yağmur çamur kış kar kullanırım diyorsanız, her ne kadar yarış bisikletinde tourney seti önermesem de mosso ya yönelin derim.

İkisi de fiyatına göre güzel bisikletlere benziyor, şimdinen hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
Dün Temelli-Esa rotasında tempolu bir tur yaptık. Havanın güzel olması bizi ayrıca motive etti.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Dünkü turu erken saatte başlatmamız mükemmel oldu.. öğleden sonra Ankara karıştı fena rüzgar çıktı....

Merhabalar. Ben yakın zamanda yeni bir bisiklet almayı planlıyorum ve 2. el bir Mosso buldum. Bunun dışında almayı düşündüğüm 2-3 bisiklet daha var fakat bana en yakın gelen Mosso oldu. Sizinde görüşlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
-LİNKER-
1- (link)
2- (link)
3- (link)
4- (link)

@TheBilgin Merhaba. Ben tercihimi Salcano xrs60'dan yana kullanmak isterdim. Mosso'da aynı şekilde. Fiyatları konusunda yanlış yönlendirmek istemem piyasası nedir bilemiyorum, araştırmak lazım. Ancak bu bisiklet kadrolarının hepsi birbirinden farklı ölçülerde. Doğru ölçülerde bisiklet alacağınızdan emin olun. 2. el bisikletin ne kadar, nasıl kullanıldığıda önemli.

Selam Arkadaslar, Etimesgut Eryaman civarinda bisikletci arkadaslar tur duzenliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: sekizce
@TheBilgin

öncelikle kadro boyuna bir bakınız...
verdiğiniz linklerdeki bir bisiklet 58, diğeri 52 ...
arada ciddi fark var...

@Tugba Lucking
Merhaba.
Bisiklet gruplarının facebooktaki gruplarını takip etmenizde fayda var.Batı ankara bisiklet grubu haftanın belirli günleri turlar düzenliyor.
Eryaman bölgesinde hemen hemen her gün akşamları çıkıyorum.

yenimahalle demetevler civarında beraber çıkmak isteyen olursa mesaj yoluyla ulaşabilir:)

@Tugba Lucking

Arkadaşın yazdığı gibi Batı Ankara bisiklet grubu var, yine Çayyolu Bisikletçileri var eski Maceracı Gezginler. Facebooktan bulabilirsin. Demetevlerde Bisiklet Hareketi Derneği var.

• Beğen
Tepkiler: Tui Lui
Geri