Arkadaşlar alacağım bisiklet 1.10 ve bunu 3.10 yapmak istiyorum sram x9 arka aktarımı ve kollarda sram x9 ok aktarici sram x5 alsam herhangi 10 vites destekleyen 3 yaprak aynakol alsam sorun yaratır mı
Ankara'da bisiklet sürmek çok zor olsa gerek. Her türlü aracı sürmek çok zor bu tiksinç şehirde. 2 yıl önce ailemle Ankara'ya gittik. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan çevre mühendisleri her sabah mesaiye başlamadan düzenli olarak 3 adet tombul şişe Efes Pilsen devirir. 2 yıl geçtiği için hangi tabela nereye götürür tam hatırlamıyorum ama tabelalar üstüne adı yazan semtler harici her türlü semte götürür ama üstünde adı yazan semte götürmez. Dandirik google navigasyonla yolumu bulayım derseniz bu iğrenç şehirde kavşak diye bir şeyin olmaması sorunuyla karşılaşırsınız. Ana arterlerin üstüne aynı yerden en az 3 çıkış verilir. Navigasyon sağa dön der ama hangi sağa dönüleceği belli olmadığından yine kaybolursunuz. Yollar da kaybolmayı daha kolay hale getirmek için fazla fazla dolambaçlıdır, ulaşımdan ziyade drift yarışı yapılması düşünülerek yapılmıştır ki zaten bu yollar bol bol amacına uygun olarak da kullanılır modifiyeli kuş tipi araç sahibi serseriler tarafından. Ankara'da kaybolmadan bisiklet ve diğer araçları sürebilen forumdaşlarım, siz imkansızı başarıyorsunuz.
Sallama bilgi değildir. Ankara'ya gittim de biliyorum. Bol bol da kayboldum.
@mustfbrknt Dostum, facebooktan bakabilirsin: BGB(bisikletli gönül birliği), Maceracı Gezginler, Batı Ankara Bisiklet hafta sonları; ÇAG(çarşamba akşamı gezintileri), PAB(perşembe akşamı bisikletçileri) akşamları sürüş yapıyorlar. ABİDOSD(Ankara bisiklet ve doğa sporları derneği) ise genelde özel günlerde kalabalık sürüşler yapıyor, yine cuma günleri Critical Mass düzenliyorlardı bir ara.