Zoraki ankaralıyım. Bisiklete başlayalı 26 ankaraya başlayalı 25 yıl oldu. Okuyalım diye geldik dönemedik izmire. Mühendisim ama teknisyenlik yapıyorum. Yalnız bisiklete binenlerdenim. Genelde, ayrancıdan ümitköy köprüsüne gider gelirim ara ara. Bu forumda çok özel insanlar tanıdım. İyi ki varlar.
@Mehmet Metin Levent Yolda her zaman yalnız binenlerden olmak tehlikeli olabilir ağabey, Allah korusun ufak bir sağlık probleminde yanınızda birinin olması gerek. Sağlıkla daha nice 26'lar olsun ins.
35 yıllık Ankaralıyım, hiç bilmediğim yerleri Bisiklet sayesinde keşfettim ve keşfediyoruz. Ankarada mükemmel bisiklet rotaları var yeterki iste, yaz kış dinleme arabanı garajda bırak ve pedalla. ihtiyacın olan sadece mevsime göre kıyafet, İlk pedaldan sonra zaten bağımlı olacaksın
@danceros hocam Polatlı tarafında yol güzergahında köpek vs varmı zaman uyuşmazlığı dan tur gruplarına katılamıyorum tek çıkacam yolları da pek bilmiyorum gerçi orada ki Şehitlik anıtına gitmeyi düşünüyorum da
Ara ara oluyor. Bisikletten indiginiz zaman birşey olmaz. Uzun yollarda partnerli olmak iyidir. O yolda cok fazla lastik patlar. Yaniniza yedekler ve/veya tamir kiti, pompa, levye almayi unutmayin.
@can akıncılar polatlı gidiş-geliş sorunsuz, köpeksiz. @uslsy arkadaşımın dediklerini dikkate alın ve bunlara ek olarak sadece dikkat etmeniz gereken dönüşte temelli göleti geçince ilk yokuşta sağdaki evden köpek fırlıyor, zararsız köpektir ama dalgınlığınıza gelir, dengeniz bozulup düşürebilir. onun haricinde yol süper problem yok.
Bisikletin spordan başka bir amacı da dostluk, muhabbet, sosyallik. Grup olarak iyi bir frekans yakaladık. Bisiklet turlarımız gibi akşam buluşmalarımız da keyifli geçiyor. Muhabbetimiz daim olsun.
Herkese selamlar.. Hava buzzzz.. Garminden Buz Rozeti geldi herkese.. Bize fark eder mi? Tabiki etmez. Ankara Bisiklet Grubu olarak yine yollardaydık bugün.
Bugün, 25 Kasım 2018 pazar günü sabah saatlerinde başladığımız sürüşümüzün çoğunluğunda hava eksi değerlerdeydi. Optimumdan başlayıp Kazan daki kavurmacılardan birine kadar gidip Optimuma geri dönerek sonlanan ~80kmlik turumuzda 8kişiydik ve hava genellikle-3 dolaylarındaydı. Önceden de dediğimiz gibi eksi havaya rağmen birlikte olmak her zaman ki gibi sürüşten daha kıymetli ve güzeldi.
Güzel dostluklar pekişiyor uzun yollarda...
Düzenlediğimiz orta/uzun veya diğer günlerdeki antreman/gezi sürüşlerimize katılmak isteyenler forumdan veya instagramdan özel mesaj atarak katılım isteğinde bulunabilirler demek isterdim ama grup kararı ile Mayıs 2019'a kadar gruba alımlar durdurulmuştur.
Bugünkü sürüşün strava kaydına ve iki fotosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz;