Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara

Scudo
@Hunter02 öncelikle kendine bi sor bisikleti ne için alıyosun performans içinmi gezi ve tur içinmi yoksa biraz macera yaşayıp tozu dumana katmak içinmi?Şahsen ben tur bisikleti seviyorum genellikle bisikletimi uzun turlar ve gezi amaçlı kullanıyorum dağ bisikleti ve yol bisikleti bana pek uymuyor ha hızlı turlar yapayım dersen yol bisikletini bi dene ama bi tur bisikletindeki konfor yok onu söyleyebilirim hafif bozuk yola gelmez.Bisikletin çalınmasın diyede mutlaka eve çıkart derim benim ev 3. Kat hiç üşénmem vururum omzuma çıkartırım dışarı çıktığım zamanda marketde girecek olsam 10mm.kilitim var mutlaka onu takarım 3 dakikalığınada olsa... Uzun turlardaysa mutlaka çadıra alırım geceleriki kafam rahat etsin.

Hobi niyetli gezmek istiyorum şehir içinde belki kücük turlara katilabilirim ama hızlı beni yormayacak ve rahat olsun istiyorum ayrıca yerli bir ürün almak istiyorum sizce kron mu cornelli mi salcano mu bisan mı yoksa ümi t mi almaliyim

Modelde onerirseniz sevinirim

Btwin triban 100 hoşuma gitti fakat tek aynakol olmasi beni biraz dusundurdu performansta fark eder mi

1.74 boyum 65 kg yim 28 jant 18 kadro mu 20 kadro
yardimci olabilir misiniz simdiden tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar.Demetevler semtinde ikamet etmekteyim.yeni bisiklet topluyorum.2 adet jantı sıfırdan akortu ile beraber ördürmek zorundayım.performans bisiklet hariç bana iyi jant ören ve akortunu iyi yapan bir bisikletçi tavsiyeniz olabilirmi acaba ? bana çok uzak olmayan.

@S @ T ı red bisiklete uğramanızı tavsye ederim.küçük şirin bir dükkandır. Taner abinin esnaflığı ve ustalığı çok hoşuma gider.
Umarım sizde memnun kalırsınız.

@BarkinD slm.Red bisiklet nerede tam olarak.

@bhr42 yeri anıttepede (link)

• Beğen
Tepkiler: Efe Bey
Ankara Bisiklet Grubu olarak dün 2. akşam muhabbet buluşmamızı yaptık. Yeni arkadaşlarımızla tanışmanın, kaynaşmanın ve eskiler ile yollarda kurduğumuz dostluk bağını pekiştirmenin tadı bambaşka...

Diğer fotolarımız için: (link)

wyaX3LNYf-IqKuUlIiVSr_h7uxuIOdlps6HXqnZXsu4-2048x1574.jpg

@Işıklar Gazisi

Genellikle İncek Bulvarının sonundan girip, Eskişehir yoluna çıkıyorum. Pek uzun bir mesafe olmasa da kullanmış oluyorum. Tabii hızlı giden araçlar, rüzgar gibi faktörler beni etkiliyor. Ama hızlı ve duraksamandan gidilebilmesi nedeniyle çevreyolu bana cazip geliyor. Şu ana kadar henüz bir polise ve uyarıya rastlamadım. Bekliyorum...:)

@danceros

Grubunuza istek yolladım. Zor sorularınızı da yanıtladım :)

Merhabalar bu pazar sabah arkadaşımla eymire bisiklet ile gitmek istiyoruz fakat Ankara kepekli yokuşunda en son yol çalışması vardı son durum hakkında bilgisi olan var mı? Bisiklet ile oradan geçebilirmiyiz.

@krep konya yolunun alta alinmasi yol calismasi benim bildigim bitmisti.
gec gordum ama siz gittiyseniz gormuşsunuzdur. bitmis mi

@krep

Yol çalışması devam ediyor ama artık sürüşü engelleyecek bir durum yok. Bisiklet ile rahatça geçerseniz...

Mesajlar biraz gecikmeli oldu çıktığımda konya yolunda sıkıntı kalmamıştı güzel bir sürüş yaptım sıkıntı yok, teşekkürler.

@Punctum Geçen hafta Elvankent girişinden Optimuma kadar çevreyolunu kullanalım dedik polisten uyarı aldık.

@FARGO

Neden uyarma gereği duyuldu, detayını paylaşır mısınız?

@Celâl Y. Hız sınırı olan Eskişehir yolundan gidiliyor Elvankent’ten Optimum’a. Muhtemelen o yüzden.

Geri