Scudo Sports

Ankara

@BarkinD evet grup surusleri daha eglenceli oluyor. Ben protesto ediyorum 8 ekimde katilmayacagim. Zaten katilirsam "organize" edenlerle kavga ederim gerek yok strese :)))

@BarkinD aaaa Barkın hani ben "Kizilay yonune giden var mi?" Diye sormustum, bir kardesimiz ben varim demisti o sen misin? Yesil gozlu cocuk?

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Scudo
@HelloYasmin evet benim zamanım az olduğu için erken çıkmak zorunda kalmıştım.
;)

• Beğen
Tepkiler: HelloYasmin
Merhaba arkadaşlar , aranıza carraro flexi 121 alarak yeni katıldım . Çoğu carraro konularını ve önerilerini & şikayetlerini okudum ve en sonunda bu modeli almaya karar verdim .
bisikletim kargo ile sapasağlam ve orkinal kutusu ile bugün teslim edildi .
benim sorumsa çoğu kişiden duyduğum carraro yetkili servis & servis noktalarının sorumsuz ve ukala davranmalarını gördükten sonra Ankara içinde daha önce deneyimlemiş oldugunuz kaliteli servis hangi servistir ? Dikmendeki servisini aradım ilk kurulum için ücret almayacaklarını ve kurulumu yapacakları yönünde oldu ama bu işe girmişken pişman olmamak adına sizlerden de yardım almak istedim . Bu konu hakkında değerli düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi benim ile paylaşabilecekleriniz olursa çok ama çok sevinirim . Çocukluğumdan bu yana ilk bisikletimi almanın heyecanı içindeyim ve bilgi birikimi var ise bisikletimi de emin ellere teslim etmek istiyorum .Şimdiden çok teşekkür eder ilerleyen zamanlarda 2017 modelindeki değişimleri ve kullanıma bağlı olarak deneyimlerimide sizlere aktarmaktan memnuniyet duyarım . Herkese iyi pedallamalar Görüşmek dileğiyle.
image.jpg

yardım edebilecek kimse yok mu acaba ?

Merhabalar
İsmim Ahmet, Ankaradan yeni katıldım aranıza. Uzun süredir bir bisiklet alma konusunda arayış içersindeydim. ikinci el bir bisiklet buldum. Alıp kullanmaya başlayınca hem deneyimlerimi hemde fotolarını yükleyeceğim. Mutlu günler dilerim.

Merhabalar,
Celal ben Ankara'dan 29 yaşındayım ve aranıza Cannondale Quick 6 modeli ile katılıyorum.
Çocukluğumdan lise yıllarıma kadar Bisan Nevada marka/model bisiklet ile büyüdüm, aradan geçen yıllardan sonra btwin Rockrider 6.3 kron xc150 gibi bisikletleri de denedikten sonra yeni bisikletim olan Quick 6 modeliyle Delta Bisiklet sayesinde tanışma fırsatı buldum. Bisikletimi kısa süreli olsada yaklaşık 1 ay kadar kullanma fırsatım oldu, vakit buldukça ve arzu ederseniz artılarını eksilerini paylaşırım ancak genel olarak oldukça memnun kaldığım bir bisiklet diyebilirim.

Kazasız belasız sürüşler dilerim, esen kalın.

Arkadaşlar merhaba ben Ankara Hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. Aranıza katılıcam inşallah ama öncelikle bunun için bir bisiklet lazım gibime geliyor :D 1000 Tl civarı ne tavsiye edersiniz şehir bisikleti olarak.

Yakında yeni bir maşa almayı düşünüyorum. Bunun kesilmesi ve montajını nerede yapmamı önerirsiniz? Hangi bisikletçiler uygun olur?

Yeri değil fakat sormak istedim, forumda konu ile alakalı güncel başlıklar bulamadım.
Ankara içi günü birlik tur organizasyonları yapılıyor mu? Birlikte pedallayan gruplar, kulüpler var mı aramızda?

@Zekzekzek Sincan'da emre bisiklet (harun usta) hem Carraro yetkili servisi hemde mükemmel işçiliği vardır hemde çok mütevazi bir kişiliği vardır tavsiye ederim.

Bu sabah önümde giden ve trafik ışıklarına aldırmadığı için acelesi olduğunu düşündüğüm bisikletçi arkadaşım kışlık eldivenlerini düşürdü. Düşürdüğünde 200 metre gerisinde olduğum ve durup almak zorunda kaldığım için bir daha yetişemediğim bu arkadaş bana özelden ulaşır ve eldiveniyle yada nerede düşürdüğü ile ilgili bilgiyi doğru verebilirse eldivenleri kendisine ulaştırabilirim.

Merhabalar ben Faruk. Yeni katıldım. Kısa süre içinde bisiklet alacağım. 800-900₺ civarında şehir bisikleti tavsiyeleriniz neler olur ? Şimdiden teşekkürler.

@Kose Inc. Merhabalar. Bende 2 hafta önce kron tx-100 şehir bisikleti aldım 840 tl ye. 2 haftalık sürüş ile tavsiye edebilirim. Şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım. Aldığımdan beri 205 km yol yaptım. Sadece bugün 40 km yaptım. Fiyatına göre güzel bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
Merhabalar :
Biliyorum Konular Açılmış Fakat Yeni Konu Yok Hep Eski Konular Hortlatmak Yerine Yeni Bir Konu Açayım Dedim.

Ankara'da kredi kartsız(mümkünse taksitli) bisiklet satan yerler var mı ?

Yol bisikleti olucak fakat fiyat önemli değil taksitli alacağım için en fazla 2500 tl civarı falan :)

Teşekkürler

@MuratCan59

Kredi kartı olmadan taksit yapmanın tek yolu senet olur sanırım. Bu yöntemi belki YIBA Çarşısı'nda halen uygulayanlar olabilir. En doğrusu mağazalarla tek tek görüşmek.

• Beğen
Tepkiler: MuratCan59
Selam gençler. Bisiklet tercihimi henüz yapmadım. Bana tavsiyeleriniz neler olur? Bu sorunsalı aştıktan sonra hafta sonları düzenli olarak eymir gezisi yapmayı düşünüyorum ben de :)

@Estarabim hoş geldiniz aramıza :). Öncelikle Katlanır bisiklet, şehir bisikleti, yol bisikleti, dağ bisikleti gibi farklı bisiklet tiplerinin hangisinin size uyacağını karar verin derim. Bunlarla ilgili video izleyin ve yazılar okuyun öncelikle. Kararınızı verdikten sonra bunlarda içlerinde farklı özelliklerde ayrılıyor. Kısaca bütünden parçaya giderek kendi tarzınıza uygun bisikleti almanız sağlanmış olur. Bisiklet mağazalarına gidip orada da incelemeler yaparsanız faydalı olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden :)

Geri