Scudo Sports

Ankara

@Pureal haftasonu burda olsam kesinlikle katılmak isterdim. Bu tarz aktiviteler grup halinde daha keyifli olur diye düşünüyorum.
Bu konuda bir başlık açıp oradan planlama mı yapılsa acaba?

• Beğen
Tepkiler: Pureal
Scudo
Merhabalar bugün ilkdefa ankarada bisiklet sürdüm. İncek toki den mogan gölüne gidip geldim. Aksam üzeri gittiğim icin yollar cok karanlik ve ıssızdı bakalım siftahı yaptık. Güzel rotalar nereleri var baska incek tarafindan gidebileceğim.
Screenshot_2017-09-15-21-59-58.png

BU hafta sonu için tur planı yapalım mı ne dersiniz? Katılacak kişilerin durumuna göre çoğunluğa uyacak bir rota belirler böylelikle en azından bir başlangıç yapmış olur sonrasında dileyenlerle devam ederiz turlara.

• Beğen
Tepkiler: SilentBob
@turac000 Onu azarla kendine geliyor.. :))) Bir kaç kez biz onu kovaladık ta.. bir türlü bırakmıyor eşek sıpası yine geliyor yine geliyor..

• Beğen
Tepkiler: turac000
@amoush00 Hocam tek oldukları zaman yine durumu idare edebiliyorum ama sürü halinde olduklarında işin rengi değişiyor :D Yanlış hatırlamıyorsam (link) geçtikten sonra delikli çitlerin arkasında sürü halinde köpekler var. Orayı çok hızlı geçmek gerek :D Geçen akşam canımı zor kurtardım. Artık eve gidene kadar her yerden köpek sesleri duymaya başladım, sağıma soluma bakmaktan yola konsantre olamadım. Hatta sağ şeridi hiç kullanamadım :D

Bir daha akşamları tek kişi asla gitmem oralara :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Hafta sonu yapmayı planladığımız tura katılmak için özel mesaj ile telefonunuzu bildirebilirseniz whatsapp grubu üzerinden planlamamızı yapabiliriz.

Herkese merhaba
Bu sene Antalyadan üniversite için Hacettepeye geldim. Bu pazar günü granfondo marmara yarışında yarışacağım fakat talihsiz bir şekilde jantım yamuldu. Antalyadan eski takım arkadaşımda yollayamadı. Kullanmadığınız bir arka jantınız varsa güvenip bir yarışlık verebilir misiniz. Ücret isterseniz öğrenciyim elimden ne gelirse birşeyler yapmaya çalışırım yarışmak için. Teşekkürler

@turac000 Aynen ..! Lokasyon doğru.. ! Ben durumu önceden bir bakıyorum.. Duruma göre sol şerite bakıp basıyorum.. Araçlar ounca yola gelemiyorlar.. Yada yorgunsam yine kestirmeye çalışıyorum ne durumdalar diye.. eğer atiraksyon varsa durup azarlayarak yüksek sesle üzerlerine doğru gidiyorum yürüyerek.. Biş yapsa yumruk taş pompa girişicem o derece yani.. Walla bu tepkiye saldıran köpek daha görmedim.. ;) ama köylerde gezerken çoban köpekleri yemeyebiliyor ona göre.. :))) ama daha postu deldirmedim şükür.. Grup sürerken zaten dayağı kesin yerler.. :))) olay korkmamakta.. zaten genelde hayvan da senin insan olduğunu anlayınca bir afallıyor.. sonra sert tepkiyi görünce kaçıyor..

• Beğen
Tepkiler: turac000
Forumdan 5 kişi ile pazar günü (24 Eylül) saat 17:00'de Milli Kütüphane veya Armada (henüz tam kararlaştırmadık) buluşup hem tanışıp hem de birlikte pedallayacağız. Katılmak isteyenler olursa özel mesaj ile bilgilerini iletebilir.

1 Ekim Pazar günü kalbin için pedalla etkinliği olduğunu öğrendim tesadüf eseri. Bu konuda bilgisi olan ya da katılacak olan var mı buradan?

@Hkmt
Yok hayır bu başka. Decathlon etkinliği bugün

• Beğen
Tepkiler: Hkmt
Evet 1 ekimde bizi çağırdılar, yaklaşık 10 kişi kalakaldık orada öylece bekledik. Bir tane sorumluluk sahibi insan yokmuş ki bir mesaj atıp veya etkinlik sayfasina yazıp ertelendi demediler.
Lakaytliktan disiplinsizlikten nefret ediyorum hala çok öfkeliyim.. (Anlaşıldığı üzere) :)))

@HelloYasmin
Evet benim de o dikkatimi çekti. Facebookta ertelendiğine dair hiç bir uyarı görmedim. Ancak 1 gün sonra sadece Facebooktaki etkinliğin tarihini değiştirmekle yetinmişler.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
1 ekimde bende vardım. ilk organizasyona katılımım olduğu için heyecan vardı.Biraz
Hayal kırıklığına uğradım.Grup sürüşünü ilk defa deneyimledim çok farklı birşeymiş.
Bundan sonraki organizasyonlara katılmayı düşünüyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: HelloYasmin
Geri