Scudo Sports

Ankara

@Karaduman tamamdır hocam bisikleti yıba çarşısından aldım ulustan binerek kendim getirecem perşembe turunu o şekilde yapmış olacam ama cuma akşamı sizde müsait olursanız beraber turlayabiliriz :harika:

• Beğen
Tepkiler: Karaduman
Scudo
Bugün evden çıkış saati konusunda fikrim olsun diye işe bisikletle gidip geldim. Geliş rahat sayılır da gidiş baya zor. Her ikisinde de baya yokuş çıkıyorum. Mamaktan çankayaya

Dosyalar

• photo_2017-05-07_18-44-59 (2).jpg
    photo_2017-05-07_18-44-59 (2).jpg
    22,9 KB · Okunma: 11
  • photo_2017-05-07_18-44-59.jpg
    photo_2017-05-07_18-44-59.jpg
    23,1 KB · Okunma: 11
Arkadaşlar herkesin ihtiyaç duyduğu bakım onarım ve alet edevat hususunda bisikletçilere mecbur kalmadan ihtiyaçlarını gidermek için böyle bir konuyu gerekli gördüm. Hepinizi dayanışmaya davet ediyorum.

Öncelikle shimano m355 kapağını açacak alyana ihtiyaç duyduğumu belirteyim. Paylaşabilecek kimse varsa beraber HD fren bakımı yapabiliriz.

ANKARA

havanın yağışsız olduğu hergün türrkonuttan eskişehir yolu üzerinden kızlaya git-gel yapıyorum. 25 gidiş 25 dönüş. İsteyen varsa birlikte pedallayabiliriz.

zamanla insanın sinirlenme duygusu köreliyor...

Ankara'ya bu sene öğrenci olarak geldim yaşım 19.Bisiklet ve ankara ile ilgili bazı sorularım var.Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Yol bisikletine bir ilgim var normalde market bisikleti diye tabir edilen markasız bir bisikletim var ufak restarasyonlarla lakin ankarada hiç bisiklet sürmedim.Amatör de olsa yol bisikletinde ufaktan kendimi geliştirip yurt içindeki amatör çaplı yarışlara katılmayı düşünüyorum.Ankaranın durumu malum bisiklet yolu falan yok.Peki yol bisikleti ile kendimi ankarada amatör yarış vs hazırlayabilirmiyim?
Ankara'da yaşayan bisiklet sürenler ne düşünür,tavsiye verirler.

Arkadaşlar merhaba ,

Yaşım 35 , aranıza uzun yıllar sonra yeni aldığım Mosso Wildfire HYD ile katıldım. Ara ara görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın :)

Merhaba arkadaşlar. Ben Kıbrısköyünden Yusuf Selim. ODTÜ'de öğrenciyim. Bu alanda yeniyim. Henüz bir bisikletim bile yok. Ama Sedona 410 almayı düşünüyorum. Amacım hafif bir şehir bisikleti almak. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. Teşekkürler....

GÜNCEL SOSYAL GRUPLAR

Aktif gördüğüm gruplar facebook hesapları

Anadolu Bisiklet Grubu (link)
Toplanma Noktası optimum genelde sincan batıken eryaman etimesgut yenikent civarı ama ben keçiörenden çıkıp gitmişliğim var . çarşamba günleri toplanıyorlar genelde

Perşembe Akşamı Bisikletçileri (link)
perşembeleri güvenparkta toplanıyorlar ama sonra güvenlik nedeniyle yer değiştirilide kurtuluş parkı heralde. perşembeleri 8 de

Yakamoz Bisiklet Grubu (link)
perşembeleri keçiren fatih parkında toplanıyorlar

Bisiklet Gönül Birliği (link)
hafta sonları uzun turlar yapılıyor güvenparkta toplanıyor

Angora Bisiklet Grubu (link)

Çayyolcuları Bisiklet Grubu (link)

Batı Ankara Bisiklet Grubu

@Ali Mustafa ben basınevlerinde oturuyorum, tur yapacak kadar fazla vaktim olmuyor maalesef. Şu zamana kadar genelde ulaşım amaçlı kullandım. Uydurabilirsek zamanları beraber pedallayabiliriz

@yusekacycle

Hafif sehir bisikleti olarak katlanır bisiklet de düşünebilirsiniz. Katlayip otobuse metroya vb. de binebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yusekacycle
Merhaba ben Cebecide oturan bir kardeşinizim. Boş zamanlarımda beraber pedallayacak bisiklet severler arıyorum. Ama gruplar genellikle bana uymuyor gibi. Katlanır sahibiyim. Zamanı uyan arkadaşlar ulaşabilirler. :harika:

@Karaduman @Tugrul.erkilic Ben de etimesgut da yeni başladım yaz tatilinde beraber aktivite yapabliriz isterseniz ? Pek Ankarada rota bilmiyorum pedallarız.

Ben etimesgut da oturuyorum. Yeni Başladım beraber pedallayacak arkadalarla turlar yapabiliriz ankara içi.

Mamak kıbrısköyünden sevgilerle kıymetli dostlarım . Yolu bu tarafa düşen olur sa , beraber pedallayabiliriz.

Selamlar...

@yusekacycle
Onun dışında anladığım kadarıyla tur yapmak isteyen ve bunun için bir öncü olmasını bekleyen bir sürü dostumuz var. Aramızdan tecrübeli Önder abilerimiz büyüklerimiz böyle bir faaliyet organize ederse, biz de katılmak için elimizden geleni yaparız. Böylece hem tanışmış hem de sezonu açmış oluruz . Ne dersiniz???

• Beğen
Tepkiler: İck
Ankara'da genelde tek başına bisiklet sürmeye alışkın değil insanlar. Ben tek bisiklet sürdüğümde soruyorlar hangi gruptasın diye. Grup olayına karşıyım tek başınada bisiklet sürülebilir. İllaki beraber yapılan etkinliklere katılayım derseniz . Aşağıda isimleri yazılı facebook sayfalarını bulup etkinliğe katılabilirsiniz.

Aktif gördüğüm gruplar facebook hesapları

Anadolu Bisiklet Grubu (link)
Toplanma Noktası optimum genelde sincan batıken eryaman etimesgut yenikent civarı ama ben keçiörenden çıkıp gitmişliğim var . çarşamba günleri toplanıyorlar genelde

Perşembe Akşamı Bisikletçileri (link)
perşembeleri güvenparkta toplanıyorlar ama sonra güvenlik nedeniyle yer değiştirilide kurtuluş parkı heralde. perşembeleri 8 de

Yakamoz Bisiklet Grubu (link)
perşembeleri keçiren fatih parkında toplanıyorlar

Bisiklet Gönül Birliği (link)
hafta sonları uzun turlar yapılıyor güvenparkta toplanıyor

Angora Bisiklet Grubu (link)

Çayyolcuları Bisiklet Grubu (link)

Batı Ankara Bisiklet Grubu

Geri