Scudo Sports

Ankara

merhabalar bende natayolu tarafında oturuyorum cebecide veya mamak çevresinde tur yapıyorsanız katılmak isterim

Scudo
GüçlüPedal Bisiklet Takımı'na Ankara'da istikamet edenler katılabilir.

siz nerede buluşuyorsunuz eğer şahintepe mah. 20 km den yakınsa katılmak isterim:)

Batıkent taraflarında faaliyet gösteriyoruz.

batıkent bize uzak kalıyor ama kızılayda falan toplanılırsa gelebilirim

Esenboga yolu uzeri avrupa bırlıgı parkı var ulker fabrıkasının dıbınde kuzey kapısının yanı bası bısıklet yolu bulunuyor ayrıca kazana gıderken solda kerestecıler sıtesının arkası arazı ve tepeler var çamlıdere araZileri

Iki teker bir adam 10 bin aboneye özel çektiği videoya da bahsetmişti.
Melih Gökçek'e sormuşlar Ankara'ya bisiklet yolu yapacak mısınız diye sormuşlar
Ne gerek var Ankara turist şehri mi demiş
Değil zaten bütün dünyaya ismini duyuran Atatürk!'ü görmeye gelmeye 10 bin km öteden geliyorlar değil zaten.
İllaha plaj kum olacak

@Hastateker asıl sorulması gereken bisiklet turistlere özel bir şey mi ? Turistik olsa yapacaksa eğer biz ne oluyoruz bu durumda? Herhalde bisikleti yabancılarla bağdaştırmış sadece, sokaktaki çocukları hiç görmemiş..

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Cuma günü odtü ormanı-eymir yapacağım, müsait olan,gelmek isteyen varsa bana katılabilir

Evet arkadaşlar nerelerdesiniz, hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor :D Yarın ODTÜ ormanı yapmayı düşünüyorum neredeyse her hafta izin günlerimde gidiyorum,yarın yine gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım, gelmek isteyen varsa gidebiliriz beraber

merhaba

mamak Demirlibahçe"de oturuyorum. Bisikleti
alınca tekrar yazarım :)

bende mamaktaydım fakat konyaya gidiyorum üniversite için ve bisiklet ortamını görünce şükrettim

@hasanmustafa hoşgeldiniz, Donanımhaberciyim derken bana mı dediniz? Bende oraya üyeyim de farklı bir forumdan birisinin tanıması şaşırttı :D

Merhabalar ben melih Ankarada yaşıyorum yıllardır ama bisiklet işine yeni gireyim dedim ve katlanır bisiklet aldım artık bende yollardayım :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Arkadaşlar merhaba ben Barış üniv den bu sene mezun oldum. Ben de bir bisiklet aldım biniyorum ve çok zevkli:) hemen hemen hergün 20 km biniyorum. Yenimahalle'de olup binen varsa beraber binebiliriz. Şuan tek biniyorum. Saygılar:)

Edit: bu konu neden buraya açıldı bilmiyorum, oysa tanışma forumuna açmıştım:( yöneticiler tanışma-iç anadolu bölgesi forumuna taşırlarsa sevinirim:)

• Beğen
Tepkiler: freekays
Bende bugun cinnahı çıktım. Batıkenttden birlik mahallesine gidiyordum. Daha önce çıkmışdım birdaha çıktım. Yanımdan geçen 413 otobusundeki insanların bakışı herşeyi anlatıyor zaten.

Geri