Scudo Sports

Ankara

Scudo
@Yavuz S.
5 10 kmh ile değil 20 25 kmh ile çıkmanız gerek ve de tam tersi ankara tırmanış için en uygun şehirdir.

@kutlucan 5-10 ile çıktığımı kim söyledi? yokuşların eğimine göre herşey değişir o gün ne yediğinden nasıl uyuduğuna kadar. hayatımı bisiklete de adamadım. 15 yeterli benim için.... Eymir - TRT yokuşun 20-25 ile çıkan birisi varsa PRO Lisansı olmayan? Bisikletimi hediye edeceğim.
%17 liktam 300 metre tırmanış var orada. hiç çıktınız mı?

@dramorey Çok fazla sürüş olduğundan strava kayıtlarında bulmak zor. Stava profilinden arayıp bulabilrisiniz. Tabi strava kayıtlarında da olmayabilir. Çünkü telefona arızası ve garmn almam arasında baya 1-2 aylık vakit var.
Eymir Bu mesela; çok zorlanmadan yazdan kalma bi sürüş buldum hemen ilk araştırmada. bu sanırım ilk çıkışmdı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@dramorey Gökler köy rota kaydim maalesef yok. Canilli baraj turumuza bakabilirsin. Daha sonra cycleroute dan çikartabilirz. (link)

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@ahmetaldag bana baya yakın oturuyorsunuz müsait olduğunuz bir zaman sürmek isterim. bu gibi rotalara eşlik edecek pek arkadaş bulamadım ankarada.

bu arada eymirin videosunu yaptım hoş bişi oldu. buyrun.
Ankara Eymir Gölünde MTB ile tam 1 tur.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
yeni aldigim mtb'mle tur arkadaslari ariyorum, ankara sincandayim. bu kucuk kardesinizi de turlara alin. :):koptum:

Yarin turlamak isteyenler

@aynakol aslında olabilir, kaç gibi düşünüyorsunuz?

@Kazuya merhaba.yarın sabah 9 bucuk gibi çıkacagım.rota fark etmez birlikte kararverebiliriz elmadag temelli polatlı vs

ya malesef çalışıyorum:(
akşam 8 falan olursa gelebilirim ama gündüz mümkün değil.
ama kesin yapalım bir ara

Geri