Scudo Sports

Ankara

@kory

tamam bne senden haber bekliyorum :)
dtsalih@hotmail.com a mail atman yeterli.. benim de bu hafta içi berbat..
bu arada kısa bir şey soracağm odtü ye girerken akademisyen kimliğim yeterli olur mu?

Scudo
Selam ben de eryamanda olacam 2 hafta içinde. Özellikle sabahın erken saatlerinde bisiklet sürmeyi seven arkadaşlar bana eşlik edebilirler.

@iron

yarın olmasın da.. yarın odtü istatistiğe gideceğim ortak bir çalışma için .. cuma sabahı olabilir :)

Ben de Eryaman 5. Etap'da oturuyorum. Genellikle haftasonu sabahları erkenden, hafta içi de akşamları fırsat buldukça civarda dolaşmaya gayret ediyorum. Yolumuz kesişirse tanışırız.

katılmayı bnde istyrm ama braz çocuk kalcam heralde yanınızda:D yaş 18 bisiklet bisan. kondisyon sorun değil ama yaklaşık kaç km? bide keçiören sınırları içinde bulusalım mı senle? emek deltayı bilmiorm

@bhdrkrc

Olur mu hiç, çocuk kalmak falan..
Sende katıl, güzargah belli olmadığı için ne kadar km olur bilemiyorum, ama 50-60 km falan olabilir belki..
Pazar sabahı serinlikte, trafiğin olmadığı güzel vakitte bisikletimizi süreriz..
Keçiörenden emek-delta'ya nasıl ulabilirsin bilemiyorum açıkcası..

• Beğen
Tepkiler: thedentist
Ben de 4. etaptayım. Bi treğim var, başımda kaskımla dolanıcağım(çok fazla yoktur benden sanırım:)).Karşılaşırız tabi. Sabah erken tercih ediyorum, çünkü daha sonra işe gidiyorum ne yazık ki...

@bhdrkrc

Emek-Delta'yi bilmiyorsan seni Eskişehir yolu üzerindende alabiliriz..Milli Kütüphane önünde falan buluşabiliriz..Ya da Hazine-Dış Ticaret'te olabilir..

@Mr. Biggs

emek delta en güzeli .. cuma sabahı oradayım :)
saat de belirleyelim bu arada

iletişim için de 05327177742

Hocam ben pazar sabahı diğer arkadaşın durumu için yazmıştım =)
Sizinle pazar sabahı için saat ve yerde değişiklik yok..

Pazar Sabahı
Emek-Delta-06,30

@bhdrkrc

selam ya siz cumartesi mi pazar günü mü buluşuyorsunuz. ben cumartesi çalışıyorum ama pazar günü gelebilirim.
Alıntı yaptığım arkadaş seninle keçiören de buluşabiliriz pazar günü gidecek olursak tabi. ancak adını da bi yazarsan takma adına bir anlam veremedim. bu arada arkadaşlar benim adım Korhan. profilime bakarsanız mail ve msn de var oradan da ulaşabilirsiniz.

İzmire geldinizde haber verirseniz haftasonu pedallariz:) Tezinde kolay gelsin bu arada bu sıcaklarda :) Allah sabır versin.

@xcangel

şu yeni bisikletimi alayım tez bitsin direk ankaradan izmire pedallayacağım zaten :)

Geri