Scudo Sports

Ankara

Bu hafta aldığım en güzel teklif sağol kardeşim yaza doğru bisikletimi aldığım an yanınızdayım mogan, kurtboğazı, eymir gölü hatta kızılcahamam felan yapmayı isterim :) :) arkadaşlar size ulaşmak istiyorum bisiklet seçiminde yardımlarınıza ihtiyacım var :) msn'im emre_balci_93@hotmail.com eklerseniz sevinirim (umarım forumda msn vermek yasak değildir. :/ )

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Scudo
Eğer düşünürseniz, ben de haziran ayında 5-6 günlük kamplı bir bisiklet turu düşünüyorum yanımda uygun insanlar bulabilirsem, ilgilenirseniz irtibatta olalım

Ben de haziran ayında 5-6 günlük bir kamplı bisiklet turu düşünüyorum ,ilgilenirseniz irtibatta olalım

Ben de haziran ayında 5-6 günlük bir kamplı bisiklet turu düşünüyorum,ilgilenirseniz irtibatta olalım

Arkadaşlar turdan önce herkes birbirini tanımalı, bol bol pedallanmalı :) sonra turda sorun çıkmasın

Bende Eryamanda oturuyorum, yağmur müsade etmiyorki (Kaskım var..)

Arkadaşlar (Emre kardeş seninde mesajını ynei gördüm)
Bu pazar günü eymir gölü turu var.
İsteyen arkadaşlara 1 tane olmak kaydıyla sedona scud bike kaskıyla beraber 1 günlük kaskıyla kiralayabiliriz.Gelecek arkadaşları da bekleriz.

Foruma Hoşgeldin Umarım İstediğin Sonuça Ulaşır Profosyonel Bir Bisikletci Olabilirsin :)

Bol Pedallar

Arkadaşlar hemen msnlerinizi yazsanız eklesem konuşsak yardım istesem tecrübelerinizden yararlansam iyi olmaz mı :)

Emre kardeş ben msnem profil sayfamı incelersen mevcut orada ama çok sık msnde olmuyorum

arkadaşlar herkes şuraya msn yaş vs bilgilerini yazsın bir sayfada toplayalım.
gezi olursa kimler katılacak daha düzenli olur.malum yaz geldi.
benim aklımda kızılcahamam gezisi var ama önerilere açığım :)

• Beğen
Tepkiler: emre balcı
@skydive06

Merhaba,
Eryaman 1. Etap'tayım. 1 yıldır Eryaman içinde, Ayaş yolunda ve son zamanlarda çevre yolundan, Eskişehir yolu ve Gölbaşına, 50-100 km arası turluyorum. Bisikletim siyah Cannondale. Kasklı ve eldivenli oluyorum. Karşılaşırsak birlikte gezmek hoş olabilir...

Geri