Scudo Sports

Ankara

bende forumla yeni tanışmış biriyim.bisikletim tamirde bir kaç güne alırım.öyle cannondale vs.değil ama alma niyetindeyim.çevrede tanışmak isteyenlerle toplanalım.haftasonları geziler vs yapmak lazım.güzel bir spor

Scudo
merhabalar, biz de çiğdem mahallesi tarafında oturuyoruz, ama hem yeni başladık hem de bu yokuşlar epey zor geliyor :) ama havalar düzelince (ki umarım haftaya ya da ondan sonraki hafta düzelir) bir tur yapılırsa katılmayı çok isteriz, sevgiler.

Arkadaşlar merhaba,
Ertuğrul güngörler bisiklet var, linkini veriyorum aşşağıda, yardımcı olacaklardır sana.
(link)

Arkadaşlar çarşamba, perşembe veya cuma akşamı turlayalım mı ne dersiniz? Öveçler 4. caddenin sonunda oturuyorum bende.

arkadaşlar bende Dikmen tarafındayım bende gelmek isterim turlarınız olursa.

Bende çalışırken dikmen-ostim yapmıştım uzunca bir süre, ilk başlarda sıkıntılı oluyor ama daha sonra otobüs-dolmuştan daha hızlı gittiğimi fark ettim :)

dostlar forumla yeni tanıştım.ankara sincan da ikamet ediyorum eryaman-fatih-elvankent yakın çevrede olanlarla irtibata geçelim.saygılar

ben sincanda görevli bir bisiklet sevdalısı öğretmenim burda çincinin dağılmasında sonra bisikletimi çalmışlardı bende gittim corratech x vert expert 2011 aldım ve sincan dikmen sincan hüseyingazi gittim geldim bazen zor oluyor ama bu iş gönül işi olduğu için eğlenceli sincanlılar yavaş yavaş alışıyor bize bu iyi haber

selamlar bisiklet sevdalıları bende sincanda bisiklet sevdalısı bir öğretmenim genelde kızılaya doğru gidiyorum ama eğer toplu gezme planınız varda aranıza katılabilirim

Selam ben Ankara Sincan'dan Emre Balcı 18 yaşındayım . Bisiklet benim işim olduğu için profesyonele dökmek istiyorum arık bu işi ve hobimi. Sincanda bi bisikletçide çalışıyorum reklam yapmak yasak değilse söyleyebilirim yerimi :) yakında sedona almayı düşünüyorum çok hoşuma giden bir marka alırsam eğer yaza doğru uzun yol turlarına çıkmayı planlıyorum mesela haziran ayına kadar alırsam sedonayı haziranın ortalarında kurtboğazı turu düşünüyorum eminim uzun yol yolculuğu çok maceralı ve keyif verici olacağını tahmin ediyorum tabi ki yolda bisikletim büyük bir arıza çıkarmazsa :) sizin gibi abiler ve arkadaşlarla tanışmayı isterim yazın turlara katılmayıda istiyorum yazı kısacası iple çekiyorum :)

Herkese bol keyifli maceralı sürüşler dilerim. :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Merhaba bende foruma yeni katılan amatör biriyim adım Emre hoşgeldin aramıza Ankara civarında tura çıkarsanız bi ara toplanıp gidelim yaza doğru hem tanışmış hemde keyifli bol maceralı bir gezi yaşamış oluruz. Nice keyifli sürüşler :)

Merhaba bende Sincandan ikamet ediyorum yaza doğru bisikletimi aldıktan sonra beraber ufak turlar yapmayı isterim küçük gezi grubu yapmak daha iyi olur Sincan ve çevresindeki semtlerden arkadaşlarla ve abilerle tanışıp büyük turlar bile düzenleyebiliriz umarım istediğimiz gibi bir yaz geçiririz bu sene.Herkese keyifli maceralı kazasız sürüşler... :)

@şahin ceylan

Şahin abi size nasıl ulaşabilirim msn felan verebilirmisiniz ulaşmam lazım ?

olabilir tabi ki emre benmide bisikletim şuan kullanılmıyor.bisiklet araştırıyorum şuan

EMre kardeş,
Yaşıtız :)
Arkadaşlarımızla turlara çıkıyoruz bizde Ankaradanız.
Dün 30 km gidiş 30 km dönüş mogan piknik turu yaptık.Bir daha ki turlarımıza gelmek istersen senide bekleriz :)

Geri