Scudo Sports

Ankara

Scudo
..neden bu bahsettiğiniz yere ankaralıları organize edip gitmiyoruz.bir girişiminiz olursa bu konuda _ben yakında bisiklet alıcam gelmek isterim.gerçi ham bir vücudum var ama..zorlarız.tasvirlerinize bakılırsa güzel bir yer..saygılar.

@Tech. Türk

incekmi şu aralar en çok gittiğim yer çayyolundan incek rampalar biraz kasıyo ama ordan inmek için çıkmaya değiyo

@İntiharMavi

Cahillik mi ?:( Forumda bisiklet severler ne güne duruyor ? Sanada yardımcı oluruz elbet...

Evet arkadaslar bu hafta sonu gıtmeyı planlıyalım Kızılcahamam´a Ankara´da bulusma yerı belırleyelım gelecek olanlar... 3 kısı bız kecıorenden katılıyoruz...

biz bu hafta içi ankaradan sorgun(güdül ilçesine bağlı) yaylasına çıktık.kızılcahamamı görmediğimden midir sorgunun dogasına aşık olmamdan mıdır bilinmez, bi Sorgun da siz yapın derim.günü birlik zor olur ama göl kenarına bi çadır atıp konaklama birde dönüşte ki yaklasık 10km lik inişi düşününce yorgunluk falan kalmıyor...

ÇOK İYİMİŞ..gerçekten..bende mosso kadro üstüne trek 3600 toplattırmayı düşünüyorum ama bu mosso kadroyu elime aldığımda şaşırdım aliminyum [ gerçi bütün kadrolar hemen hemen alimünyum ama bu çok hafif vurunca tiz bir ses geliyor elimle büksme bükülür belki) bırakın dağda bayırda sürmeyi..beni taşırmı bilmiyorum..bakalım..olursa çok ilginç bir biisklet olucak:)

arkadaslar bu gıdış guzergahı konusunda bana yardımcı olursanız bana gore ıvedık ten ankara ıstanbul otobanına cıkıp yaklasık 10 km gıdıp ara yoldan ankara bolu cevre yolu baglantısna gecıp kazanı da astıktan sonra kızılcahamam ,sızce nasıl ,tabı bu sartlarda sabahleyın erken saatlerde cıkmamız gerekıyor ,gelecek olacak arkadaslar buraya mesaj atarlarsa ona gore kesınlestırelım artk ;)

• Beğen
Tepkiler: crazyturtle
Bu hafta sonu biraz zor olabilir ama haftaya olursa %100 abilerim ve ben gelirim kafadan 3 kişi:p :D :cheer: :boese153:

• Beğen
Tepkiler: crazyturtle
Arkadaslar bende ankara mamaktan özgür .. Benim derdim bmx le 3 bisikletim var ama bmx almak istiyorum bana yardımcı olabilecek bi arkadas eklerse sevinirim anarjiq@hotmail.com .. Allah kolunuzu bacaanızı size bağışlasın :p

Ben de burdayım arkadaslar, Kücükesat'da.. Tanışmak ümidiyle.
Bu arada Pazar gübü yapılacak Kızılcahamam gezisini tekrar hatırlatmak isterim.

selamlar. ben de bir suredir eryamandayim. guzelim odtu-yalincak-eymir parkurundan uzak kaldim, dertliyim. eryaman civarinda toprak, inisli cikisli, orta-baslangic seviye yol/parkur bilen/giden var mi? (cok sey mi istedim :) )

Bende Ankarada oturuyorum ve cuma bir gezimiz var hatırlatırım...Katılmak isteyen olursa ordaki no yada mesaj bıraksınlar...

Ankaralılar; iyi pedallar ;)

Geri