Scudo Sports

Ankara

Scudo
@Ghost
Sen de benim gibi dh meraklısısın başkan takip ediyorum konulardan :D

Trek'i satıp bi DH alayım da kafayı gözü beraber yararız sırayla :D hanım da bizi vurur muhtemelen haha

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@massaget
Hocam bi pazarımız var onda da 11de uyanabiliyoruz karı koca :) özel sektör yoruyor.

Pc ile ilgili istedginiz zaman yazın lütfen

GT nin kadrosu size küçük gelmiyor mu? Fotoğrafta oldukça küçük gibi gözüküyor.
ben olsam sizin yerinizde GT i satar Trek i tutardım.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@master06 Öncelikle merhaba, odtü ormanına dışarıdan isteyen kişi girebiliyor mu? arkadaşım ile hafta içi eymir veya odtü ormanına girmeyi düşünüyoruz,hangisini tavsiye edersiniz?

• Beğen
@ommemo
odtüye girersin ama rotaları iyi bilmek gerekiyor ben kaç defa arazide kaybolduğumu hatırlıyorum

@burakcakir06 o kadar büyük biryermi ya?:D kaybolursak herhangi bir yön boyunca dümdüz gidersek bir yere ulaşırız sanırım, acelemiz yok amaç arazi ortamında dolaşmak zaten

@ommemo @burakcakir06 Aynen ister Turan GÜNEŞ blv. üzerindne isterseniz TRT'nin oradan sağa dönüp 2. nizamiyenin az ilerisine parkedip girebilirsiniz. Teller kesik. İçeride köpek çok ama uysal sakin hayvanlar kimseye karışmıyorlar. Neticede orman olduğundan siz yanınıza gene birşeyler alın (ben büyük av bıçağını kılıfından kemerime küçüğü de ayak bileğime taktım, gerek olmadı ama hiç bir zaman. Ben doğada hayatta kalma eğitimi vs. almama rağmen 2 kez yolumu kaybettim. Doğru yöne doğru ilerlemenize karşın bi anda aynı yol 3'e bölünüyor. eymir yoluna çıkarım derken bi baktım TRT'nin ana kapısına gelmişim :D :D

@ratm Hocam GT 20" kadro :) Trek 19,5"

GT'ye hanım biniyordu ondan sele dipte belki ondan olabilir.

GT'yi satmam çünkü çok emek , zaman ve paraya maal oldu toplanması ayağa kaldırımlası. cebimden net çıkan hemen hemen 3000 lira gibi bir rakam ama seleye oturunca unutuyorsunuz öyle diyeyim.

Bkz : GT LTS3000DS Kadro

Bir de görünce tekrar dönüp bakmayan olmadı henüz GT'ye :) Eymirde olsun, Sitede olsun direk muhabbete geliyorlar anlayanlar.

@master06 savunma amaçları ufak bir çakım var ama çok işe yaramaz herhalde onu alırım yanıma :D araba değil bisikletleri sürerek gideceğiz,kızılay tarafından geldiğimizde en yakın giriş neresidir biliyormusunuz?

• Beğen
@ommemo Kızılay tarafından geliyorsanız TRT en yakını sizin için hocam :)

Benimki işgüzarlık yoksa vahşi orman değil neticede :D Timsah kaplan falan yok yani

@burakcakir06 Yok yaw bisikletleri evde tutuyorum :D hanımla binmeye çıkarken koydum oraya haha 8. kattan 2 yerden kilitli yerli bisikleti araklamış adamlar, bunlara acırlar mı :)

söylediğiniz yeri harita üzerinden,google maps'ten vs. işaretleyip gönderebilirmisiniz? kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi ama oraları pek bilmiyorum

• Beğen
Kırmızı kutu içine aldığım yerler girebileceğiniz yerler
@ommemo hocam.

Zaten harita panora ve TRT genel merkezleri görünüyor kafanızda bir fikir oluşmuştur umarım.

upload_2015-9-7_17-11-2.png

@master06 vakit ayırıp uğraştığınız için teşekkür ederim.İşaretler çok yardımcı oldu, gittiğimiz zaman uğraşmadan gireriz:)

• Beğen
Ankara pursaklardayım Ankara'nın neresinde olursa olsun beraber binecek takım ve arkadaş arıyorum tecrübeli yol bisikleti var

Bende ankaradayım beraber pedallamak isterim cevap bekliyorum

Bugün 1 gibi turlayacagım yol bisikletim var arkadaşlar bekliyorum burdan bana cevap yazabilirsiniz

@N. Burak Önder Ankara' ya hoş geldiniz. Aslında Ankara' da oldukça çok grup var, ben haftasonları genelde Hasanğlana gidip geliyorum, yolu hem geniş hemde güzel, bu hafta sonu Kuruluştan Kurtuluşa turuna katılacağım ondan sonraki haftalarda beraber gezebiliriz. Evlerimiz birbirine yakın sayılır, aramızda 4 - 5 km var.

• Beğen
Tepkiler: N. Burak Önder
bende de scott var ve doğma büyüme aydınlıkevler'liyim :) tanışmak isterim. hoşça kalın...

Geri