Scudo Sports

Ankara

@thedentist

jantınıza uygun iç lastik yada yama seti. böyle bir tur için yater ancak bisikletinizin durumuna göre bir kaç tane alyan da alabilirsiniz. ancak daha çok var o güne.
sonradan aklıma geldi dolu bir suluk da olsun bu sıcakta dehidrasyona uğramayın.

Scudo
Kory hocam valla gelişim konusunda haklısında..Dediğiniz gibi rampaları falan büyütüyorum gerçekten de, ama ne yapıyım bir yere kadar, ittir ittir bir yerden sonra kesiliyorum..Gordion'u bende istiyordum ama 100 km, bu hem benim içim hemde benim performansımdan ötürü diğer tur arkadaşları açısından eziyete dönüşebilir..Neyse ben biraz daha çalışıyım, hazır olduğumda tekrar gidişte katılırım inşallah..

Diş Hekimi hocam, sizinle kesin olarak pazar sabahı 06,30'da Delta önünde buluşuyoruz o zaman..Güzargah konusunda; belki katılmayı düşünen başka arkadaşların fikri ile hareket edebiliriz..Hiç bir şey bulamazsak doğaçlama bir şey takılırız pazar günü..

merhaba bende yakın sayılırım Eryaman'a. Yakında otarflara doğru pedallamaya başlayacağım. Görüşmek üzere

teşekkür ederim arkadaşım. Bisiklet ne kadar eski bilmiyorum. Pek araştırmadan görüntüsü hoşuma gitti ve aldım. Sürüşüde keyifli. Üzerinde yapabileceğim değişiklikler konusunda araştırma yapıyorum şimdi. Ön amortisör düşünüyorum mesela. Bilgilerinizi yazarsanız sevirim

@skydive06

tamamdır (kask konusu yanlış anlaşılmasın bisikletçileri öyle ayırıyorum da:D )

@murti06

bekleriz abicim..;)

@Mr. Biggs

sizlerle tanışmayı ben de çok istiyorum bakalım bir terslik olmazsa pazar günü bende gelirim.

@thedentist

bunlar bir kaç parça öğrenilmiycek şeyler değil de önemli olan bisiklet üzerindeki dayanıklığı artırmak.

@kory

dayanıklılık olayını her gece 20 kg lık bianci ile (ben ona kısaca tank diyorum) geliştiriyorum zaten :) :) iki gece önce konya yolundan orana kadar non stop çıkabildim.. bir de şu yeni bisiklet olayını halledince mükemmel olacak. yoksa bu bizikletle size yokuş yukarı veya arazide yetişmem sorun değil ama düz yolda tam bir hayal :D

arkadaşlar ben pazar günü gordion a gitmek istiyodum ancak pazar günü işim olduğundan dolayı gidemiyorum. Eğer cumartesi programı olan varsa katılabilirim. Onun haricinde her gün sabah 6.30 da odtü ye(fen lisesinden) giriyorum. Düzenli olarak yapalım diyen varsa katılabilir bana onun harcinde diğer turlara da hazırım.Ancak bu pazar uygun değil. İnşallah başka bir turda görüşmek üzere. hoşcakalın

@iron

iron süreli olarak olmasa da, gittiğin zamanaların, bazılarına katılmak isterim sana uyar mı?

mrb kory,
keçiörenin neresindesin .. ben mebusevlerdeyin oraya gelmem taş çatlasa 30 - 45 dak alır.. yanlız kalma oralarda :)
pedallayacaz deyin neredeyseniz gelirim :)

• Beğen
Tepkiler: kory
@thedentist

selam thedentist ben Şose Asfalt arası Çekirge caddesinde oturuyorum. ancak bu bölgeyi iyi bilmiyorum. mebusevler nerede.
bisiklete bu bölgede binecek bi yer yok ben çoğunlukla Eymir e gidiyorum. ve ODTÜ ye de giderim ara sıra. Keçiören den Eymir e gidince 70-80 km yapıyor.

@kory

mebusevleri tam yolunun üzerinde :) ankara üniversitesi rektörlüğünün karşısındaki mahalle... gideceğin zaman haberim olursa sana zevkle katılırım :)

tabi haber veririm bu hafta biraz yogun çaışacağım ancak haftaya hafta içi boş vaktim olacak.

@kory
Merhaba arkadaşım. Durum Etimesgut'tada farklı değil. Hatta E.T gelse bu kadar yadırganmaz eminim.

Geri