Scudo Sports

Ankara

Ya peki bisikleti çalan kişi de bu mesajları okuyorsa...:)

Scudo
@kemken
yalnız şöyle bir durum da var ki, ben öyle düşünüyorum: bisikletinizi kaşla göz arasında çalan bir hırsız, muhtemelen, sizi önce gözlemlemiş, sonra da çalmıştır ve yine muhtemelen, birkaç gün içerisinde, değerinin altında bir paraya satmıştır. bu benim şahsi görüşüm. olabilir de olmayabilir de. bu durumda satın alan kişi suçlu mudur? herneyse, bisikletinizi gören olursa bence imkanı varsa kullanan kişiye öncelikle, bisikleti çok beğendiğini, özelliklerini ve satmayı düşünüp düşünmediğini sormalı, böyle bir bisiklet almayı düşündüğünü söyleyip, alıcı gibi davranmalı, sonra da sizinle iletişime geçmeli. ben görürsem eğer böyle yaparım. sonuçta, siz elinizden geleni yapıyorsunuz elbette ama, çok da fazla kafaya takıp üzülmeyin artık. ne demişler can'a gelen mal'a gelsin. belki bunda da bir hayır vardır unutmayın. hoşça kalın :)

Hocam o kadar karamsar olmayın çok da düşük bir ihtimal değil bence. Sonuçta piyasada bolca bulunan bir model değil sizinkisi. Tapatalktan takip edenler için arada resmini atın göz aşinalığı olsun.

@erphan erhan hocam olabilecek senaryolar çok fazla. bu bisikleti hırsız sattı diyelim. biz alan insanda iken bisikleti bulduk acaba kanunlar nezdinde bisikleti alan adamın elinden alabiliyormuyuz? ben alabiliriz diye düşünüyorum. alıcı eğer bu bisikletin değerini bilerek aldıysa bu ayrı bir karakter olayıdır. bu bisikleti 500 liraya alan birisi markayı tanıdığı halde alıyorsa hırsızlık malı olduğunu bilerek almıştır.
@@rif hcam ankara çok büyük bulunma ihtimali zayıf biliyorum ama bakarsınız biyerden çıkar. tavsiye için sağolun. resmi tekrar paylaşıyorum.

Dosyalar

• Adsız4.png
    Adsız4.png
    140,6 KB · Okunma: 9
@kemken
bilemem. bence bu konuyu (hukuken) netten araştırın siz. tekrar geçmiş olsun, sağlıcakla kalınız...

Mehaba dostlar seker mahallesindeyim futbolu birakinca spor ihtiyacimi bisikletle gidermeyi planliyorum bisikletimi aldim kron tx500 simdi ekipmanlari tamamlamakla ugrasiyorum ondan sonra gunun her saati cikabilirim kucuk bi grupla cok daha keyifli olacagini dusunuyorum sizede uyarsa birlikte birseyler yapabiliriz

@Onur İlker Gündoğdu sincan etimesgut batikent yakin yerler usta altimizda bisiklet var amacimizda pedal cevirmek nasılsa :) yalniz ekipmanlarim yok suan siparis verdim gelmesini bekliyorum ciddi anlamda yollara cikmak icin

@Beratakdemir şeker Mahallesi tam olarak neresi oluyor şeker Fabrikası'nın orasımı ?

etimesgut emirler'deyim ben de. yol bisikleti kullanıyorum. bazen batı ankara'yla bazen tek takılıyorum.

etimesgut emirler'de oturuyorum ben de. 1.5 ay evvel yol bisikleti aldım. freshmenım bir nevi bisiklette. arada sırada batı ankara'ya takılsam da daha çok başıma sürüyorum. eşlik edecekler varsa elbette beklerim.

once again, etimesgut emirler'de oturuyorum ben de, yol piskleti kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: freekays
Merhabalar arkadaşlar. Adım Ömür. Adaşım da varmış, ona da ayrıca selâm göndereyim :) Ben de Elvankent' te oturuyorum ama hâlâ bisikletim yok, araştırıyorum :) Kafam da karıştı iyice. Alabilirsem aranıza katılmak isterim.
Bu arada yardımınız olursa bir sıkıntım var. Bütçeme göre birkaç marka ve model beğenmiştim, bunlardan birisi MTB olarak Salcano Astro 27.5 jant V fren idi. 16" kadrosunu bulamadığımdan, 18" kadronun da büyük geleceğini düşündüğümden sipariş edemedim.
Şehir bisikleti olarak da yine Salcano City Fun ve City Sport modellerine bakıyorum; fakat bunlar da 18 ve 20" kadro olarak üretilmişler. Boyum 171 ve iç bacak boyum da 77 cm. gibi. Bisikletçilerde de göremediğim için deneme imkânım olamadı malesef. Kadro konusunda görüşlerinizi almak, hatta bahsettiğim modellerde bisikletleriniz varsa ve mümkün olursa kadro boylarını denemek isterim.

dostum merhaba, aramıza hoşgeldin ve selamını ayrıca alıyorum. ama ben mtb ve şehir bisikletlerinden pek anlamam ne yazık ki. tanıdığım birisi var, bisikletçi kendisi, uygun ikinci el düşerse haber veririm sana. taksit yapıyo o da kredi kartına. inşallah şöyle gönlünce bi bisiklet, hatta gönlünceden daha iyi bi bisiklet bulursun.

@RexMortum Sağolasın. 2. ele taksit imkânı varsa iyi de olur. Tamamdır uygun bisiklet olursa haber bekliyorum, ben bir bisiklet alırsam da burada duyururum.

@7haiku aynen ikinci el bisiklet almani oneririm bende salcano almaktansa. Sahibindene ve forumun ikinci el bisiklet bolumune bakmani tavsiye ederim ve butceni biraz zorlarsan ilgaz bisiklet var balgatta yeni acildi nakite uygun fiyat veriyolar

Bende Sincan'dayım. Yalnız Dağ Bisikleti var şuan bende.

Geri