M Yavuz Selim
Üye
- Tepki
- 37
- Bisiklet
- Carraro
Selam millet, yakın bi zamanda carraro sportive 224 satın aldım ve şimdilik sadece kısa mesafeli sürüşler yapıyorum, örneğin 3 4 kilometre git 3 4 km gel gibi. ama kondisyonum müsait olduğunda şehirlerarası gitmek de istiyorum, mesela Beypazarı yolunda gidebildiğim yere kadar gidip dönme, ya da konya yolunda aynı şekilde falan gibi.... herneyse, daha önceden forumda yazı yazmadım ama çok faydalı ve keyifli bilgiler okudum, bisikletforum'u çok seviyorum...
foruma ilk mesajımı da bu konunun içerisine yazmamın nedeni, sanal arkadaşlıklardan ve iletişimden çok normal/doğal arkadaşlıklar tercih etmem... sizden ricam lütfen bu konuyu aktif tutalım ve birlikte küçük çaplı da olsa bişeyler organize edelim...
ben Çankaya bölgesinde balgat taraflarında oturuyorum ve iş yerim de burada, hafta içi saat altı buçuktan sonra ve hafta sonları da tatilim olan cumartesi günleri görüşebiliriz..
hepinize sevgiler
foruma ilk mesajımı da bu konunun içerisine yazmamın nedeni, sanal arkadaşlıklardan ve iletişimden çok normal/doğal arkadaşlıklar tercih etmem... sizden ricam lütfen bu konuyu aktif tutalım ve birlikte küçük çaplı da olsa bişeyler organize edelim...
ben Çankaya bölgesinde balgat taraflarında oturuyorum ve iş yerim de burada, hafta içi saat altı buçuktan sonra ve hafta sonları da tatilim olan cumartesi günleri görüşebiliriz..
hepinize sevgiler