Scudo Sports

Ankara

Tekrar merhabalar;

Yarın müsait olan arkadaşlar varsa haberleşelim, rota çizelim ve turlayalım.

Scudo
Yarin sabah lys edebiyata giricem ondan sonra uygunum. Eger eymir taraflarına gelirseniz bir aksilik olmazsa gelebilirim

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

@Aytuğ Şenoğlu

Sınavda başarılar. Matematik tamamsa edebiyat sorun olmaz zaten. :)

Eymir düşüncem var açıkçası, daha iyi bir rota çizersek değişebilir bu tabi.

@Sercan T.

Benim için sınav bugün fen ile bitti :D biraz zorlu bir sinav oldu ama Türkiye genelinin öyle olduğunu öğrendik , rahatladım :D yarın umarim güzel sallarim edebiyatı hiç bir fikrim yok onunla ilgili :D yolunuz ne zaman buraya düşerse uygun olduğum zamanlarda seve seve eşlik ederim. Baska planlara da uyarim tabii ama biraz koca senenin ağırlığını atmam lazım üzerimden :D

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

@Aytuğ Şenoğlu

İyi iyi, sınavın bitmesi iyi olmuş. Dil bilgisi kısmını çözersin de edebiyatta sallamaya başlarsın. :D
İlla Eymir'e geldiğimizde turlamayalım, ortak bir nokta bulup turlayabiliriz yine. Birkaç kişi daha çıkarsa iyi olur. Ben Eymir'e gelip dönerken eşlik edecek birisi olsa iyi olur yani. :D

Turlar bölümünde yeni bir konu açalım belki orada daha fazla kişinin dikkatini çeker :) Buraya geleceğiniz zamanlarda karşılamaya gelebilirim ama bence de sadece eymire geldiğinizde turlamayalım. Her türlü plan olabilir. Bir kaç gün sonra bir arkadaşım da bana katılacak. o zaman da turlar planlayabiliriz :)

@Aytuğ Şenoğlu

Evet, bu konuda belli ilçe/semt isimleri yer aldığı için umursamayan olabilir. Konu işini sana bırakıyorum o zaman, bir şeyler yazıver ben de destek vereyim. :)

Güzel turlar yaparız inşallah, kalabalık olmak da iyi olur tabi.

Tamam konuyu ben açıyorum lakin biraz zaman gerekecek. İlk fırsatta açacağım konuyu :)

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Carraro sportive 225 ile başlangıç yaptım bakalım. inşanlah sayenizde bisiklet sporunu öğreneceğim.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Hayırlı olsun. :)

sonunda bisikletimi aldım (kron xc250 hd) ve yollara düştüm :)
ilk işimde buraya kaydolmak oldu. elmadağda oturuyorum ve galiba bisikletle gezilecek iyi yerler var burada.
yollarda karşılaşmak dileğiyle...

Herkese merhabalar, aranıza Ankara'dan katılıyorum bisiklet işlerinde biraz yeniyim bu forma üye olma sebebim bilgi alış verişi yapmak...

Konya-Ankara tahminimce 400km o kadar yolu hayarımda hiç aralıksız gitmemişimdir MaşAllah

@Batuhan Susam

Ben olsam tahminlerime bu kadar güvenmezdim. Konya 250 km dir girişi. Yanında arkadaşlarınla birlikte inat etsen bir günde alırsın o yolu. Düz ova.

Selamlar. 1986 yılında aldığım Bisan Cosmic bisikletim orijinal haliyle duruyor. Lastiklerini değiştirmem gerekebilir, emin değilim. Ön jantı eğilmiş, akord tutmaz hale gelmişti, bir tamirci düzeltmişti ama, akord tutup tutmadığından emin değilim. Fren tellerinin değişmesi gerekir sanırım; son olarak benim anladığım kadarıyla orta göbekte epeyce bir boşluk var. Ankara'da hangi ustaya/tamirciye götürsem bana bakım-onarım konusunda yardımcı olur?
Teşekkürler ve iyi forumlar.

Lastiklerini bir kez değiştirtmiştim Ulus taraflarında bir ustaya ama o da çok oldu, 12-13 yıl olmuştur, ama hemen hemen hiç binmedim ondan sonra.

Hatta aynı usta orta göbeğin değişmesi gerektiğini söylemişti, şimdi hatırlıyorum, ama maddi sıkıntıdan dolayı, biraz da adama güvenemediğim için yaptırmamıştım :)

Geri