Scudo Sports

Ankara

@Berke Kazankaya
Kısa araştırmalarım sonrası tekrar merhaba. bu araştırmalarım gösterdi ki benim alabileceğim düzeyde en iyi bisiklet Carraro CR Race 032, belki biraz sıkarsak Carraro CR Race 052. Fakat forumda bir üye Whistle Modoc Sora almış ve anlatımına göre gayet memnun. Bu bisikletin fiyatı sanki Carraro'lara göre bira daha uygun. Şimdi kafama takıldı, acaba bu Whistle'ı alsam nasıl olur, diğer Carraro modelleriyle kıyaslandığında çok mu fark eder? Deneyimli arkadaşların görüşlerini bekliyorum, lütfen..
Bir de boyum 1,85, bir bisikletçi 54 size sana uygun dedi, bana biraz küçük gibi geldi ne dersiniz?

Scudo
Uzun suredir takip ettigim siteye nihayet uye olarak katildim.
Yollarda gorusmek uzere.

(BH Speedrom 105 - kirmizi - siyah- beyaz)

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
3 hafta sonra ben de sizinle pedallayabilirim. Haberleşiriz. Neresinde oturuyorsunuz ?

Lys bittikten sonra antrenman yapmaya başlayacağım.1 hafta sonra kendime biraz gelince birlikte çıkabiliriz.

Bu arada ben de grup arıyorum birlikte çıkabileceğim .

eymir turuna bu hafta sonu belki yarın akşam 5 den sonra ben gideceğim, geçen hafta imrahor yolundan gittim tam 3 kez köpekler kovaladı. heyecanlı oluyor imrahor köyünden eymire ulaşmak hiç zorlayıcı değil yollar. eger hafta sonu müsait olanlar varsa eymirde buluşabiliriz...:)

Yanınızdan geçerken son gaz ara gazı verip aynayı sürtmeye yakın şekilde yanınızdan geçen ankara bebeleri olabilir...

Yoldan geçenleri gördüm bazen konuşamadım. Bana uğrayın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10 yıllık bisikletten kurtulup sonunda salcano city sport 30 siparişimi verdim. Bu seneki modelde altus kullanmışlar acera yerine ama 40'tan farkı ön aktarıcı da altus. Birkaç indirim çekiyle cs 40 parasına aldım diyebilirim.
Yazları Konya'da Sonbahar ve ilkbaharda ankaradayım. Selam herkese :islik:

Kardeş hayırlı uğurlu olsun şimdiden güle güle kazasız belasız pedalla :) Ankara'da en ucuz yer neresi bisiklet parçası ve aksesuar için bildiğin bir yer varmı

@taha yurduseven

Eyvallah. Ankara'da hiç araştırmadım nerede ne var diye. N11'den biraz hediye çekim vardı nakite pazarlıkla alacağım fiyata internetten 9 taksit yaptırmış oldum, 40 modelini almayı planlarken bir anda 30u alıverdim :) Aksesuar konusunda internet siteleri çoğu zaman daha avantajlı oluyor (kaskı deneyerek mağazadan alman önemli tabii)

hayırlı olsun ben geçen yıl 2013 model cs 30 u ikinci el olarak almıştım benimki acera 27 vitesti.
çok güzel bisiklet.ben kadrosu küçük geldiği için sattım.fiyat-performans olarak iyi seçim yapmışsınız
güle güle kullanın

Herkese merhaba,

artık benimde bir bisikletim var. Çocukluktan kalma bir bisikletim vardı fakat ortaokul başladı bırakmak zorunda kaldım. Neden bıraktıysam onu da bilemiyorum. Halbuki bianchi marka bisikletimi çok seviyordum :)

Şimdi ise (link) aldım. Donanımın pek anlamıyorum fakat bir çok bisikletle kıyasladığımda tamamiyle bu fiyata üst segment bir ürün gibi geldi. Herneyse dün gece aldım arabayla bıraktı arkadaşlar tüm sürme ısrarlarıma rağmen :) Ankara'nın Dikmen'inde oturanınız veya duyanlarınız varsa bilirler ki yokuşlarıyla ünlüdür buralar.

Dün bastım pedalıma bir-iki banka işim vardı. Hallettim baktım 10 dk olmuş. Şu sokağa da gireyim, şuradan ineyim, şurayı tırmanayım derken kendimi 5 km ötede buldum :) Çok özlemişim bisiklet sürmeyi. İki gündür seyredip seyredip sırıtıyorum. Meğerse ne kadarda mutlu ediyormuş şu iki tekerlik düldül.

Bu arada aktif olarak trafikte sürmemiştim öncesinde, ilk izlenimlerim ticari araçların trafikte umarsızca hız yapması sağına soluna bakmaması oldu. Ardından iki şerit olan gidiş güzergahında birisi sağ tarafa arabasını bıraktığında geçişin ne kadar zor olduğu. Hatta o sırada karakol poliside oradaydı, biraz ileride polis arabasıda aynı şekilde yolda duruyordu. Ehliyeti nereden alıyorlar bunlar diye düşünmeden edemedim.

Kazasız belasız günlerde birbirimize selam vererek kullanmak dileğiyle.. İki tekerlek beni daha da mutlu edecek gibi..

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: CandanC ve Edip D.
hoşgeldiniz, keyfiniz bol olsun :)

yolun sağına park eden araçlar için tam tersini düşünüyorum ben... iki şeritli yolda, sağa park ediyorlar, ve sağ şeridi diğer araçlara otomatik olarak kapatıyolar... onları gören araçlar zaten yan şeride geçiyo.... ve bisiklete tam yarım şeritlik bisiklet yolu kalıyo : ))

dikmen caddesinde araçlarını sağa bırakan sürücüler ile cinnah üzerinde sağda bekleyen tüm taksicilere teşekkürlerimi sunuyorum :D

@CandanC

teşekkür ederim :) o sürücüler bir de geçecek bir yer bıraksalar ne güzel olacak. göreceğiz, alışacağız, eğleneceğiz. keyifli sürüşler.

Geri