Scudo Sports

Ankara

Ben etlikteyim de haftaya konyaya dönüp yeni bisikletimi alcam. Yazıyım şimdilik de eylülde ekimde havalar güzel olur daha :)

Scudo
ben de ankarada yaşıyorum.henüz 2 ay oldu yol bisikletimi alalı,2 ayda 350 km yol yapmışım.ortalama 20 km/h la başladım sürüşlere.Şu an 25 km/h ortalama hızları yakalayabiliyorum.Size eşlik etmek isterim böylece performansımı belki biraz daha yukarı çekebilirim.Ankaranın hangi bölgesinde ikamet ediyorsununuz?

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
kuzey ankara taraflarında yaşadığım için havalimanı-esenboğa-çubuk rotaları bisiklet için gayet iyi bence,deneyebilirsiniz.

selamlar..acaba yakın zamanda beypazarına giden oldu mu? yıllar önce arabayla gitmiştim ama bu sefer pedallamak istiyorum..
yolun durumunu ve ne kadar zamanınızı aldığını merak ediyorum ..

Ankaralı üyeler pek aktif değil malesef :) Haziran sonundan sonra belki pedallayabiliriz :)

@Aytuğ Şenoğlu

Pek değil hiç aktif değiller galiba. Perşembe Akşamı, Batı Ankara ya da BGB'ye katılmadan birileriyle turlamak imkansız demek ki. Hazirandan sonra görüşmek üzere o zaman. :)

Ankara'da forum kullanıcısı sayısı az galiba.Yoksa son zamanlarda fazla bisikletli görüyorum. Ankara'da gelişme var yine eskiye göre :D

@Aytuğ Şenoğlu

Eskisini bilmediğim için çok bir şey söyleyemeyeceğim ama bu durum beni rahatsız ediyor açıkçası. :D Tek başına turlamak gerçekten can sıkıcı bir hal alıyor. Her gün de Eymir gibi yerlere gidemiyorum biraz zevk alarak sürmek için. Şehrin siyah-beyaz oluşu yeterince can sıkıyor, tek olmak daha da sıkıyor.

Etlik ile yeni mahalle arasi kurtininde oturuyorum. Musait oldugum aksamlar katilabilirim

Bu arada ben bir yol belirledim ara ara yapiyorum etlikten asagiya esref bitlis bulvarindan fatih koprusu aydinlikevler altinpark ta 3 tur yeniden ayni yolla eve asagi yukari 20km

@krhnbgck

Ben Halil Sezai Erkut'tan Etlik'e, GATA'dan da dönüş yaparak Antares taraflarında turluyorum genelde. Çok sıkıcı, sıkıcı olduğu için de yorucu bir rota. O yolu denemek isterim.

@Sercan T.

Ben de oran da eymir yakınlarında oturuyorum. haftasonları eymire gidenleri bile göremezdim artık çok arttı her pazar sabahı onlarca araba eymire gidiyor bisikletlerle birlikte. kızılayda falan da bisikletli sayısı arttı. Güvenparkta otobüslere kafa tutan bisikletçiler var :D özellikle buralara uğrarsanız bir mesaj yeter çıkmam için :) ( tabii ki hazirandan sonra :D) onun dışında planlar yapılırsa katılırım :)

• Beğen
Tepkiler: krhnbgck
Altinpark da tur atmak guzel hafif yokus ve inisler var oraya giderken de yokus asagi yok yormuyor ama donus baya zorluyor.

@Aytuğ Şenoğlu

Dün Eymir'deydim. Oran taraflarında oturan arkadaşımla turladık ama Eymir'den dönüşte TRT'nin oradaki yokuş inanılmaz yordu beni. Taksiye binelim dedik, gölün orada almadı taksici. Çok bisikletli var orada, o konuda haklısınız. Hazirandan sonra sizinle görüşürüz inşallah.

@krhnbgck

Biraz yoruluruz, yorulmadan olmuyor bir şeyler. :)

Eymir golune imrahor dersinden de gidilebilir kolej den imrahor dan eymire yenimahalle ile eymir aradi bide gol cevresi 1 tur 45km yapiyor daha yapmadim ama gozum keserse denicem

Bu arada imrahordan gidince biraz koy havasi alaalagidiyorsun ama yokus yok gibi

Ankara'dayım olmasına da, Bağlum'dan oralara gelmek zor :) Bir gün Bağlum-Emek-Söğütözü oradan Kızılay-Cebeci dolanıp geceyi geçirip tekrar Bağlum'a döneceğim bakalım nasıl oluyormuş şehir içinde ulaşım. Şimdiye kadar en uzak Tepebaşına inip çıktım geri

@Batuhan Köksal

Şimdiye kadar kural ihlali yapan araçlar dışında bir sorun yaşamadım, sizin de yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama Söğütözü taraflarına dikkat edin derim.

Geri