Scudo Sports

Ankara

Scudo
@UtkuSener

Ankara'da insanlar kendini dışarıya atıyor rahatça pedallamak için. Bugün pazar ve eymir yolu trt kavşağında sürekli bisikletliler var. Keşke sehir merkezi de böyle olsa da taleplere arz olsa ...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

göle araba ile giriş ( cumartesi - pazar araba ile giriş yok ) için kart gerekiyor yaya veya bisiklet ile giriş serbest ayrıca ODTÜ tasislerinde kart gerekmiyor.

12 yıl aradan sonra yeni bir başlangıç...
Hafta sonu 8 yaşında ki oğlum ile beraber kendisine salcano 20 jant bisiklet aldık.O an kafam dank etti :rolleyes:
Yollarda imrenerek baktıgım bisiklet süren insanlar aklıma geldi. Benim ne eksiğim var dedim ve bir bisiklet almaya karar verdim. Yakın zamanda kendime uygun bir bisiklet bulup , aranıza katılacagım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden hoşbulduk....

Hoşgeldiniz :) Oğlunuzun bisikleti de hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanması dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Eren Özbilge
Ailece, zevkle ve yıllarca
binmeniz temennisi ile hayırlı olsun.

(link)

Bu rota oldukça güzel manzaralı, az trafikli ve nispeten de az eğimli bir rota. Git-gel 40 km. ancak bisikletleri ya otobanın Kızılcahamam çıkışına, ya da İstanbul yolu kargasekmez inişine taşımak gerekiyor. Rota Güdül tarafına doğru uzatılabilir ancak 30 km den sonra zorlu tırmanışlar var...

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
bir alternatif yolda eryamandan yenikent e ve zir vadisinden zir çayı boyunca temelliye ulaşmak ancak gidiş yönü iniş olmasına rağmen dönüş yönünde biraz pedallamak gerekiyor.Çok keyifli bir alternatif olmasada trafiğin olmadığı sakin bir yol

• Beğen
Merhaba ben Ankara Nallıhan ilcesindeyim. Belki önümüzdeki yıl Ankara merkeze tayin anılırım. Simdi buradayım. Ben her seyi yalnız yaptım yıllarca yıllarca küçük ilçelerde motora bindim arkadasım olmadan. Bisiklete bindim. Yine burada da yalnız bisikletçiyim. Burada güzel arazi rotaları var gelirseniz beklerim. Yada geçerken uğrayın yanıma.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nallihana in n si küçük olmuş kusura bakmayın.

Ben her zaman buradayım. İlçe J. K lığına her zaman gelebilirsiniz hem bilgi hemde birliktelik için

Yenikent ile çöplük arasındaki çöp kamyonlarını saymazsak

Yenikent ile çöplük arasındaki çöp kamyonlarını saymazsak

merhaba geçen yıllar ankara- beypazarı-nallıhan- göynük- geyve turu yaptım çok keyifli idi. yine geçen yıl kurban bayramında nallıhan- mudurnu geçişini bir arkadaşım ile yapmıştım.

Bu yılda ve de bu ay içinde ankara-istanbul geçişini ankara-beypazarı-nallıhan-mudurmu - akyazı rotasından yapacağım.Yağmurların ara vermesini bekliyorum. Bu parkur hem tarafik olarak rahat hemde doğal güzellikler olarak çok keyifli benin favari parkurlarımdan biri.

Tur planımı yağışların bitmesi ile tekrar yapacağım.Geçerken sizede uğrarım

selamlar....

Bahsettiğiniz gibi güzel rotalar var Nallıhan civarında Beypazarı - İnözü vadisi -Karaşar -Kıbrıscık rotası bol yokuşu ve inişi olan bir rota bol bol kamp yerleri piknik alanları ve yayları var doğal güzelliği harika küçük göller dereler mevcut ...Nallıhanı rota içine alırsam eski bir jöh olarak ilçe jan. yanınıza uğramayı çalışırım tanışırız sağlıcakla kalın....

Başlıkta gördüm uygulamayı indiriyorum şu an ve çok güzele benziyor. Eymir gölü çevrelerindeyim gerçi güzergahım pek değişmiyor ama yinede belli olmaz malum güzergah hariç bisikletçi adresleri vs. var çok teşekkürler paylaşımınız için =)

• Beğen
@Efecan UZUN

Bisiklet olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben de eymir cevresindeyim. Sinava hazırlanıyorum. Haziran sonunda başlıyorum pedallamaya. Belki bir gun karşılaşırız :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Efecan UZUN

Profil fotoğrafınızı geç gördüm :D

• Beğen
Tepkiler: Efecan UZUN
Bana geçerken uğrayın bende size bölgeden geçerken eşlik ederim. Gelmeden önce haber verirseniz sevinirim. 0 532 206 85 42 her zaman ulaşabilirsiniz.

Geri