Scudo Sports

Ankara

Arkadaslar merhaba bu taraflarda yasayan bisikletci arkadaslar var mi ?

Scudo
Ben de Sincan'dan katilabilirim hocam bisikleti aldigimda

Baslangic seviyesinde MTB bisikletim var. Hafta sonlari 40-50 kmlik biniyorum.. Keciorenden arkadaslar varsa tanismak isterim.

Keçiören semt değil mi ya ?
Biraz araştırdım 800bin civarında nüfusu varmış bu büyüklük nüfusa göre yapılıyormuş.
Ben en büyük ilçeyi çorlu biliyordum.

Keçiören ilçesi son nüfus sayımına göre Çankaya'dan daha kalabalık...

Her yeri keciorene baglaya baglaya bağımsızlığını ilan edecekler yakında keciorenin.

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
Bu veriyi nerden buldunuz bilmiyorum ama Türkiye'nin en büyük ilçesi son sonuçlara göre Çankaya. Aşağıda TÜİK dökümanından bulabilirsiniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Niye böyle ilçeyi övüp kıyaslamaya gidip burada tartışma çıkartıyorsunuz arkadaşım anlamıyorum. Yaz " Keçiören'den selamlar " yaz " Keçiören'de ki arkadaşlarla tanışmak isterim " ne bileyim şöyle başlıklar dururken. Al sana bir tartışma konusu :)

• Beğen
Tepkiler: can onur
@Halil EROĞLU

Sayım konusuna göre bakmadım fakat gerek bölgelere ayrılması gerekse ilçe oluşuyla Çankaya olduğu kesin. Hatta son dönem yerel seçimler öncesi oynamalar ile Yenimahalle'den alınan Çayyolu ve civar büyük yerlerinde Çankaya bölgelerine eklenmesi ile bu oran çok daha büyüdü diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Halil EROĞLU
@Umut Tekin
:).............

@Mert E.

Bizim veri son nüfus sayımına dayanıyordu. Adrese dayalı nüfus kayıt sistemiyle işler değişti. Bir de Doğukanaksu'nun dediği gibi Çankaya'ya son eklenen yerlerle birlikte bu nüfus değişmiş. Daha önce İzmir Konak ile Ankara Keçiören yarışıyordu. Sonra Konak'ı ikiye böldüler Karabağlar yapıp. O bu yarıştan koptu. Keçiören'e de yakında başka yerler eklenirse şaşırmam...

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Çok güzel haber. Ancak şu anda okulum olduğu için Ankara'dayım. Bazı hafta sonları eve (Polatlı'ya) gelebiliyorum. Polatlı'da olduğum zamanlar sizinle irtibata geçip beraber pedallamak isterim.

800 bin nufuslu bi semtte bisiklete binen 1 kisi gormedim acaba forumda varmidir diye yazdim arkadaslar. Yapmayin lutfen ne tartisma yaratmasi. Keciorenden selam desem aleykum selam diyecek adam yok :)

Coğrafya testi çözüyordum, ara verip foruma bakayım dedim bu konuyu gördüm. Çok teşekkürler başlık işime yaradı :D

Arkadaslarim/abilerim herkeze selamlar.Batikentte oturuyorum lise 3. Sinif tayim.Yaklasik 5 yasimdan beri 12 yildir araliksiz her yaz bisiklet kullaniyorum.4 yil once bir hevesle kron xc250 almistim ancak gectigimiz 2 yil cok az kullandim simdi kafama dank etti eskisehir yolunda otobus beklerken gordugum bisiklet grubu nedense beni birden kendine cekti ve eminim bu sefer sadece yazin kullanan bir insan olmayacagim.2 hafta once patlak olan lastigimi degistiretek ise koyuldum.Balatam bitmis degistirdim bakimlarimi yaptim(komik olacak ama bir turlu vites bire geçmiyor bunu cozemedim bir bisikletciye gidicez artik :)).
Bugun de yola cikmak icin son hazirliklarimi yaparak halk arasinda "bisikletci" unvanini kazandiracak olan benim icin hayati onem tasiyan kaskimi aldim.Arakadaslarimin arasinda belki garipsenecegim hos olmayabilir ama kaza yapmayacak olsam bile bir kask sayesinde soforlerin artik beni onemseyecegini düşünüyorum.sadece dersaneme arkadasima vs. gitmek icin kullanmak istemiyorum bunun icin de bisiklet turu yapan bir gruba takilmayi düşünüyorum.Sizce katilabilirmiyim uygun olur mu varsa boyle gruplari nasil bulabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim bu camiada kendimi gormekten mutluluk duyacagim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri