Scudo Sports

Ankara

Hoş geldiniz aramıza.Vites hakkındaki önerim kendiniz ayarlamayı deneyin öğrenin forumda birçok konu var onları inceleyerek yapabilirsiniz.Vites ayarı havalar ısınıp soğudukça değişebiliyor.Her defasında bisikletçiye gitmek biraz zor olabilir.Balık almayı değilde balık tutmayı öğrenmenizi tavsiye ederim kısacası.İyi pedallamalar.

Scudo
Berkay foruma hoş geldin. İyi vakit geçirmeni dilerim. Tekrar bisiklete dönmene sevindim. İnşallah bu başlığın altında Ankara da oturan arkadaşlarımız Ankara daki gruplar hakkında bilgi verirler sana. En yakın zamanda kendine yol arkadaşları bulman dileklerimle.

• Beğen
Tepkiler: Berkayy aydın
Vites ayarlamayi biliyorum eskiden de yapiyordum ama nedense duzen tutmuyor biraz arastirayim tesekkur ederim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: alican33
@Ömer KARAN

Cok teşekkür ederim bekleyisteyim :)

Foruma hoşgeldin :) Ben Eryaman'da oturuyorum, yakınlığı sebebi ile Batı Ankara Bisiklet grubunun etkinliklerine katılırım, seni de aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Berkayy aydın
Yardimlariniz icin sagolun.Bati ankarada rotalar nasil oluyor ya da nerden baslayip bitiyor genellikle ?

Yarin bati ankara grubu ile 23 nisan turuna katilacagim . ayrica vites ayarimi da kendim yaptim cok buyuk biseyi yokmus sadece tel zamanla gevsemis hepinize iyi pedallamalar dilerim :)

Herkese selamlar. Ankaralı bisikletliler pek aktif değil İstanbullu üyeler kadar. Bisikletli Ulaşım Platformu ((link) ) üzerinden bile bu fark çok net ortaya çıkıyor. Bu konu altında yol bisikleti için uygun güzergahlar paylaşılabilir. Detaylı hatta haritalı paylaşılırsa uygulamaya da yükleyebiliriz.Bu sayede de daha toplu bir şekilde ulaşabiliriz. Bu başlık altında turlar düzenleyebiliriz. Ben bildiğim tek yolu paylaşayım.

Eymir Gölü Çevresi Yol ( Ankarada zor yakaladığımız doğa ortamında eğlenceli vakit geçirebilecek bir yer )

Ankaralı bisikletlilerin pek aktif olmadığı biraz ortada galiba. Konuya hiç yazan olmamış maalesef.

Ankaralılara çok kızmayın lütfen, 1 km bisiklet yolu olmayan, şehiriçi yolların 90km hız sınırı olan otobana çevrildiği bir şehirde insanlara kızmayın. Anadolu bulvarından gelip odtü ( malazgirt bulvarına nasıl ezilmeden devam ederimin hesabını yapıyorum bir haftadır....

Neyse yol bisikleti için en güzel antrenman rotası bence ümitköy - temelli göleti arasını pedallamak, kolay gelsin ...

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: UtkuSener
Ankarada bisiklet kullanacak pek fazla yer yok ki. Neyse fazla konuşmayım siyaset yapmaktan banlanmayalım şimdi...

Tapatalktan gönderdim Türkçe karakter varsa "tepetaklak" olmuş olabilir.

forumdan yasaklanırsam yasaklanırım ama şunu belirteyim Ankara'da 20 (yazıyla yirmi) yıldır yaşıyorum ve ilk kez bu sene bisiklete binmek istemiyorum artık bu şehirde. daha önceki seneler de çok sıkıntılıydı açıkçası ama ODTÜ'ye sınavla girememiş bir büyükşehir belediye başkanına, ukala ODTÜ'lüler en azında uyanık davranıp bir fahri doktora payesi verseydi belki durum farklı olurdu. (1998 ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunuyum). adam, 19 senede şehri otobana çevirdi. şehirde bazı yollarda kaldırım kalmadı. Kızılay'dan Kuğulu Park'a doğru Atatürk Bulvarı'ndan gittiğinizde yolun sağ cenahında kaldırım gittikçe küçülüyor ve yok oluyor. böylesi bir şehirde varsın bisiklet yolu olmasın ama bisiklete ve bisikletliye, motorlu taşıt sürücülerinden saygı beklemeyi de geçtim, yayalardan bile saygı yok. çok dertliyim anlayacağınız.

sorunuzun yanıtı, Ümitköy-Temelli arası antrenman yapabilirsiniz. Başkent üniversitesinin oradaki köpek barınağındaki köpeklere dikkat etmeniz kaydıyla.

bir güzergahta benden ancak sabah erken yola çıkmak gerekiyor. Birlik mahallesinden ahlatlıbele oradanda incek üzerinde tulumtaş köyüne yine fevziye , şehitali köylerini geçerek eskişehir yoluna ulaşılabilirsiniz .Buradan Temelli ye doğru ve istenir ise temelliden yenikent ve sincan a ulaşılabilir bu güzergahin genellikle sakin bir trafiği var.

ikinci bir alternatif bulunduğunuz konumdan en yakın tren istasyonuna giderek kendinizi sincan veya eryamandan şehir dışına atabilirsiniz.

bol pedallı gunler....

Ben genelde odtu icinde veya eymirde suruyorum, eymire haftasonu gidecekseniz sabah erken gitmek gerekiyor, 9'dan sonra bisiklet surmek biraz eziyet oluyor, heran bir yayaya veya bisikletliye carpabilirsiniz. Golun cevresi 10km bir kac tur sonunda sıkılabiliyorsunuz.

Datilla57 Eymir gölüne girebilmek için Odtü mezunu veya odtu de okuyor olma gibi bir sart var mi acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@emrahozkan

(link)

Bu mudur bahsettiğiniz güzergah haritaya giriş yapayım :)

@Selçuk KARABULUT

Girmek için değil ama bazı ODTÜ tesislerinden yararlanmak için bir kart zorunluluğu var diye biliyorum.

@datilla57

Bahsedilen güzergah ; http://goo.gl/maps/uAclV

Oldukça güzel bir yol gibi geldi ..

Ankara'da büyükşehir belediyesi tarafından istimlak edilmemiş herhangi bir yerde bisiklete binmek sorun olmuyor :D ben Eryaman'da oturuyorum Ayaş yoluna çıkıp Ayaş istikametine doğru 20km gittikten sonra Mülk köyü ayrımından dönüp Kazan a kadar 20-23 km kadar düzlük bir yol var git gel 90km civarında turluyorum. yolun asfaltı gayet güzel tek sıkıntı hepimizin ortak derdi olan köpekler.

Geri