Millet bilinçlensin diye beklersek işimiz var.Trafikte hak iddia etmeyeceksin önce o bana yol versin,o durmalı ben geçmeliyim gibi.Şu bir gerçek ki bazı barzoların gözünde trafikte hiçbir kıymetimiz yok.Onlarla inatlaşmak yerine tamam kardeşim sensin diyip yollayacaksın.Yoksa arabanın altında kaldıktan sonra hak benimdi desen ne olur.Unutmayalım ki bisikleti zevk ve spor için sürüyoruz.Yollara çıkıp trafik canavarları ile atışmak için değil.Tabi ki haklarımız var evet ama sola dünüşün plastik dubalarla yasaklandığı yerde adam pikapla nasıl olsa dubalar esniyor diye üzerinden geçtiğini gördüm ben bu nasıl bir hayvanlıktır anlayamadım.Ve o gün anladım ki biz kendimizi bunlardan korumalıyız,biz bunların bilinçlenmesini beklemek yerine onlardan mümkün olduğunca uzak durmalıyız.Görüyoruz yayın organlarında hayatını kaybeden insanları.Ardından perişan olan aileleri.Kaybedecek bir şeyi olmayan insanlarla dolu ortalık sürer üstüne alır altına ardında gözü aşlı ailenle kalırsın Allah korusun.Bunlar istemediğimiz şeyler..